Miracle samo blw, čak ni nešto kašasto (zobene, kaše, gris) jede ručicama, ne želi da ga ja hranim
Evo starija je zakurila 39. Svakako ne ide u vrtic do daljnjega😅. Sad cu bit solo s njima, ako dovoljno prizdrave idemo u Dalmaciju za Uskrs.
Papanje nikakvo vec tjedan dana kako je bolesna, danas bi joj probala dat nesto, vidjeti cu kako ce bit raspolozena.
Spavanje isto😅. Starija se pomakla, budi se u 6.
AS joj ja cekam onu novu beyond da skicnem.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
AS - Mi uzeli danas u Magic Baby u Areni Joie i-Spin 360 XL, ide prema naprijed do 150 cm i 36 kg (kao booster), jer toliko brzo raste da nema sanse da ce mu obicna do 105cm do 4 godine biti dosta 😂.
Cula sam za Joie ispin 360 hrpu preporuka (hvala i tebi thinkpurple), pa vjerujem da ce i ova XL biti super. 15% popusta, ispala nas 425 eura. Malisa u 15 min voznje uzivao, konacno vidi van, super mu je. Cak je i zaspao 🙈
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
AS- Mi uzeli danas u Magic Baby u Areni Joie i-Spin 360 XL, ide prema naprijed do 150 cm i 36 kg (kao booster), jer toliko brzo raste da nema sanse da ce mu obicna do 105cm do 4 godine biti dosta 😂.
Cula sam za Joie ispin 360 hrpu preporuka (hvala i tebi thinkpurple), pa vjerujem da ce i ova XL biti super. 15% popusta, ispala nas 425 eura. Malisa u 15 min voznje uzivao, konacno vidi van, super mu je. Cak je i zaspao 🙈
Do koje kilaze/visine ima pojas od AS? Ja isto gledam sad za svoju malu, super mi izgleda ona nova Beyond, al nez oce je prerast posto je velika. Bitno mi je da AS moze RF i FF i da ima sta duze pojas od AS, nikakvih 18 kg mi ne dolazi u obzir jer mi je starija visoka i ima vec preko 15 kg, a iduci mj ima 2ipo godine😅
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Nisam nikome nista odgovarala niti se bas ukljucivala u rasprave jer su bili ludi dani doma. A kao da ste sve vec iskomentirale pa cu dalje pratit i pisat😅.
Mala je dobro, pocela je danas opet kasice papati, al pricekat cu jos dan dva za uvodenje novoga, da malo nadode, jos povrati sluz jer oporavak od tog bronhiolitisa traje 100 godina, al onda joj bar bude lakse. Starija mi je na ventolinu, al nekako se nadam da ce prizdravit i da putujemo krajem tjedan na more🥳.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo ja bih laicki rekla do 105 cm, a do 36 kg. Pise da ima svoje pojase do 105 cm, a po tezini ide do 36 pa mi je to logika; ali nisam sigurna, novo mi je to sve
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Cordisoo,ja sam starijem kupila Joie bold proslo ljeto
Kad sam ja gledala to je bila jedina autosjedalica koja ide na vlastite pojaseve do 25kg,a nakon toga moze na pojas od auta
Meni je isto bilo iznimno bitno da je sto duze na pojas od sjedalice
Petrica,obicno kad autosjedalica ima dva uvjeta(u tvom slucaju visina i tezina) onda se nesto moze koristiti dok se ne ispuni prvi uvjet-vjerojatno ce to biti visina u tvom slucaju
Dakle kad prijede 105 cm vise ne moze na vlastite pojaseve
Mozda sam ja i krivo shvatila,barem sam tako bila zapamtila kad su mi objasnjavali tako da provjerite
Odnosno,sve autosjedalice koje u sebi imaju naziv i-nesto znaci da se gleda koji uvjet se prvi zadovoljava-visina ili tezina
Sortiraj odgovore
Najstariji