Koju/kakvu tjesteninu ste prvo uvele? I sa cim? Dajte ideje 😄
Bolesnima zelim da cim prije ozdrave 🤞🤞🤞
Mi smo zadnjih par dana budni vec oko 5
Tj jedna se probudi, i uglavnom vrlo brzo probudi ostale..a po danu ta ista ne bi zaspala pa da se na trepavice postavim, osim u setnji kolicima nakon rucka..
Valjda je faza, ustaje di god stigne, spavanje joj je nezanimljivo..a ja ko zombi 😄
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Mala je bolje, doji, vesela, zaigrana. Sve je ok, svi nalazi dosli, virusni bronhiolitis (opet), zato more sline i nije mogla dojit. Al sad je vec dosta bolje. Stariju cemo povuc malo iz vrtica i nadam se da ce bit kasnije bolje. Starija isto kasljuca od sline, al obicna prehlada kod nje. Nadam se da cemo imat malo mira kad ozdrave. Netko me pitao kako sam, a evo, guram, moram😂. Valjda cu se i ja jednom u zivotu naspavat. Mi nikako nadoc s tim spavanjem jer je staaalno nesto. Prestala je i papat kruto, tako da sta smo uveli sa 6-7 mj to je to, sad cemo uskoro krenit dalje.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Autosjedalice - nisam pametna, ne stignem na sajam a ne stignem ni razmisljat..
Uzeli smo jaja Be safe izi nesto..s bazom.
Ta nam stanu straga u auto..rekli su nam odmah da imaju i AS koje idu na te iste baze pa smo kontali svakako njih uzet..
Al moje curke ne vole jaje nipodrazno. Sad me brine kako ce im biti u AS pa ako je netko proucavao ili ima iskustva, slusam.
Plan je bio s njima isprobat AS al ne znam kad ni kako
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Ja sam danas kupila sjedalicu, cybex, na sniženju u baby centra. Mislila sam se između maxi cosi i nje, obe su na akciji.
Autosjedalice cula sam dosta dobrih komentara za Joie iSpin 360. Mislim da cemo mi ici nju probati.
Ustajanje na noge - L je poceo, iz klececeg polozaja. Na jednoj nozi kleci drugu savije pod pravi kut i odgurne se o nju u stajaci polozaj. Radi to najcesce dok kleci na kaucu, pa se osloni na naslon, ili kleci na podu naslonjen na mene/muza. Dok kleci uz stolic ili stolac ne radi to niti se ne vuce rukama. Iz svega sto sam citala to mi se cini ok, ali mi se nekako cini rano. Ok, on je motoricki oduvijek bio dosta napredan ali ovo me malo zateklo ne znam
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Pozdrav cure redovno vas pratim. samo da upitam thinkpurple za ožiljak na maternici kakav je i da li je zarastao? Danas sam bila na kontroli jer jos nisam dobila +Pcos i uz sve to kaže da je oziljak uzasan da ni ne pomisljam na drugu T trenutno i da ne zna kada bi trebalo zarasti. Kolika ti je razlika izmedu djece i jesi li imala sličan slučaj?
Ostalim curama i bebicama želim sto prije da izađu iz viroze 😘
Petrica mi imamo joie spin i360 od starije i sad ce mala u nju, jako smo zadovoljni.
Za ustajanje, moja je to pocela tjedan dana prije nego je napunila 8 mj, isto rano… evo sad se vec prebacuje s kauca na tabure i nazad. Naucila se i spustit lagano da ne padne. Jos joj jedna noga ostane ravna pa se bori s njom, a drugom cucne al uspije.
Brzo to sad ide…
Ally si bila na sajmu? Ja cu sad online narucit s najnaj par stvari… ima kod za 15%, ne stignem na sajam…
.
Slamka znaci jucer smo prvi put probali i ona je odusevljena slamkom. Danas mi je popila puno vise vode i skoro cijelu salicu jogurta s lanenim sjemenkama na slamku. Btw kaka brabonjke zato sam dala lan i jogurt… ujutro sam sljivu… kaj jos mogu da joj pomognem?
Marelice i kruške mi padaju na pamet jedino.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Thinkpurple slažem se s Mia marelice o kruške i proso, s tim da ti ko dojilja pij soka od marelice, to sam čula da pomaže
Penjanje evo priključujem se klubu. Zadnjih par dana je podivljao, penje se, pa ili kleči ili se na noge diže. Sjedi, ali uopće nema vremena za to, sjedne na tri sekunde i juri dalje. Čitave poligone si je napravio po stanu.
Sajam mi smo bili danas, uzeli smo na kraju metro+ deluxe kišobran, isprobali ih i baš sam zadovoljna. Nemam zasad jedne zamjerke.
Sjedalica imamo Cybex sirona gi, jako zadovoljni, isto nemam zamjerke. Preporuka
Obroci morali smo uvesti treći obrok, a povremeno i voće kao međuobrok. Jede ko veliki dečko, valjda više od mene 😅 isto smo imali koji put tvrđu stolicu, pomažu kruške, marelice, šljive.
Spavanje očito je u motoričkom skoku tak da je nikak. Kroz dan donekle, noću se često budi. Pa vježba, puza po krevetu, pa me grize i penje se po nama, onda se mazi i daje puse. Ima često budnost od bar sat vremena. Nadam se da ne bude to dugo trajalo
Thinkpurple - slažem se za kruške i marelice. Meni moj dobri reagira i na palentu, makar muž trubi da se to daje kod proljeva. Eto, pojma nemam. I onaj amaranth, to ga isto otvara, zato sam ga i uzela.
Sajam - bili smo i na kraju ipak uzeli Be safe izi turn, jer je to jedina za koju su nam jamčili da će dobro stajati na nakosenim kutom stražnjeg sica (a nas je takav). Na kraju je snižena zajedno s bazom za 700 na 550 eura. Btw. Be safe ima tamo 20% pupusta, a Babycentar isto na neke marke ima 20% (a ne 15% koji je online). To piše na stranici od Babycentra negdje u fusnotama, pa si potražite. Jer ni sve djelatnice tamo ne znaju za to, tek kad sam joj ja rekla je rekla "joj, da, zbilja imamo". Mislim, za sitnice nije toliko bitno, ali za velike stvari se isplati.
Petrica - moj to radi već neko vrijeme, al i dalje ne puza kak treba. Sad zadnja 3 dana je počeo i još mu malo fali da ruke uskladi, ali nogama se u most odguruje već odavno.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji