Flowerson sretno na uzv danas 😍 Hvala za popis :)
Memi ja imam mucnine koje su nekad jace nekad slabije i ovako neke klasicne pojave, ali nista vise. U prvoj trudnoci sam imala malo mucnine samo i nista drugo. Tu i tamo sad osjetim kao tezinu maternice, kad sam aktivnija.
Hormoni su mi napokon krenuli u moju korist i osjecam bas srecu ♥️.
Sayuribez obzira na abdominalnu uzv mene svaki put pregledala vaginalno (ne uzv) pa sam se morala sredit 🙈
Ostalim curama ovaj tjedan zelim svu srecu na pregledima! 🌷🍀 Moj je u cetvrtak i vec odbrojavam :)
Mialim da te vise ne bi trebala gledati vaginalno osim uzimanja briseva i slicno… ne znam fakat koji bi razlog bio da te ceprka dole iza 12 tjedna 🤔
Na isti dan imamo pregled? U koliko si ti narucena?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Flowerson, sretno danas.
Sayuri, meni doktor svaki put napravi i pregled prije uzv, cisto da vidi jel sve zatvoreno i jel doslo do neke primjene.
Flowerson sretno na uzv danas 😍 Hvala za popis :)
Memi ja imam mucnine koje su nekad jace nekad slabije i ovako neke klasicne pojave, ali nista vise. U prvoj trudnoci sam imala malo mucnine samo i nista drugo. Tu i tamo sad osjetim kao tezinu maternice, kad sam aktivnija.
Hormoni su mi napokon krenuli u moju korist i osjecam bas srecu ♥️.
Sayuribez obzira na abdominalnu uzv mene svaki put pregledala vaginalno (ne uzv) pa sam se morala sredit 🙈
Ostalim curama ovaj tjedan zelim svu srecu na pregledima! 🌷🍀 Moj je u cetvrtak i vec odbrojavam :)
Mialim da te vise ne bi trebala gledati vaginalno osim uzimanja briseva i slicno… ne znam fakat koji bi razlog bio da te ceprka dole iza 12 tjedna 🤔
Na isti dan imamo pregled? U koliko si ti narucena?
Bas kako je Robin napisala, pogledala je jel sve okej. Sad sam kod drugog doktora pa cemo vidjeti kako ce ici pregledi.
Ja sam prijepodne, vade mi i krv za Panoramu i vjerojatno ce biti detaljniji uzv.
Stvarno sam htjela da napravimo taj test, a sad sam toliko anksiozna zbog toga :/ Kad sam gledala kao u buducnost to mi je bilo ma da smo mirni…sad tek imam strahove.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Lola meni je znala skakati temp do 37.7. i imala sam te treksavice, rečeno mi je da je sve u redu, da je simptom trudnoće... 🤷
Piškenje po noći se meni smanjilo, tj. ne ustajem se više, ali curke koje su duže trudne kažu da ponovo počne kad beba krene pritiskati mjehur...
Flowerson sretnooo 🤗
Evo i mene...Ja sam jedino počela skupljat trudničku robu za sad Moje hlače (uglavnom nosim tajice i trenirke) me već tako žuljaju, morala sam nabaviti baš trudničke tajice, one su mi najbolje... Kimbić i jaje su spremni, imamo od brata koji je imao blizance pa ima po dva, jedan par meni, jedan par seki koja je isto tako trudnica...
slažem se da robice za bebu ne treba puno, bebolinići ionako jako brzo rastu pa prerastu sve u roku tjedan-dva pa se ne stigne sve ni iznositi, a i bit će ljeto pa ne treba ni pretjerivai sa slojevima... a od drugog što je bitno su definitivno pelene (ja mislim da ću početi s Lupilu pelenama pa ćemo vidjeti ako će biti dobre - inače sam odgojiteljica pa sam isprobala sve vrste pelena i nekako po mojoj procjeni, Lupilu su najbolje, uz Violetine. Pampers su mi
) jaje, kolica, tetra pelene, kadica, bočice za svaki slučaj, nadam se da će dojenje biti primarni izbor, ali nikad se ne zna... dobila sam jednu rebozo maramu (tko ne zna, to je ona dugačka marama u kojoj se može nositi beba, a i jaaaaaako je dobra za prije poroda za olakšavanje boli u leđima i podizanje trbuha da vam je lakše i može se koristiti u trudovima za namještanje bebe
) nekako iz iskustva s ostalim trudnicama oko sebe imam osjećaj da ormarić za presvlačenje bebe nije ni potreban, možda će ga se koristiti ukupno 10 puta, a ostalo vrijeme će se bebicu presvući na nekoj drugoj podlozi - krevet, kauč, stol... pogotovo ako je velika kuća pa vam se ne da ići stalno na kat ili u drugi dio kuće gdje je prematalica
A što se odaska u WC tiče, nekad se znam probuditi usred noći i moram ići na WC, a nekad mogu do jutra, ali onda je ujutro drž-ne daj do WC-a.
Sretno danas na pregledu!!
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Flowerson sretno danas na druženju s bebicom
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Buduce mamee,kakoo stee🙂
Jesu li neke dobile mucnine sa povracanjem,ja sam tek sada dobila i uzasno je,samo odjednom krene🙈
kod mene i dalje samo mucnine, ali bez povracanja, umor i dalje prisutan, cesto mokrenje haha i bolne cice koje su se za broj do 2 popunile i nekada mi tlak padne pa bude i vrtoglavice, ne zalim se super je to kako zna biti ☺️ sutra idem vaditi krv i sve te pretrage, nadam se da bude sve u normali
🤰27 ⚽️ 29
Lista je dodana, tko se ne vidi nek se javi s terminom ili ako je nešto krivo, da se ispravi
oval popis je top!! hvalaaaaaa 😍
🤰27 ⚽️ 29
Pitanje, koristi li koja od vas ipl tijekom trudnoće? Rado bih koristila, no nisam sigurna jel pametno u trudnoci. Na uputama ovog sto ja imam ne piše ništa konkretno…kao može se, al je na vlastitu odgovornost. To mi je svakako nedovoljno da bih se usudila koristit ga.
ja sam ga prosljedila sestri jer mi je preporuceno bolje ne koristiti, nema istrazivanja na trudnicama pa bolje preskociti u trudnoci, a i sklone smo pojavi hiperpigmentacije, a ipl zna to "pogorsati" nazalost hehe britvica ili depilacija secernom pastom
🤰27 ⚽️ 29
cure, dali je neka od vas isla u prethodnoj trudnoci ili uopce na Torch pretragu? sto je to?
nisam isla u prosloj trudnoci pa nisam bas upoznata sa time
sto se tice simptoma i dalje prisutna ta neka blaza mucnina koja traje skoro cijeli dan, a navecer se zna bas pojacati, tjesim se da ce sve biti super za koji tjedan, cekam onaj nalet energije u drugom tromjesecju pa cu tad sve obaviti hahaha
sto se tice pripreme za baby no 2. zasad nista, imam sve od prije, kolica, krevetic i sve ostalo,
robicu cu kada saznam spol lagano vjerojatno morati nadopuniti jer ce sada biti ljetna beba, a imam doma zimsku :)
moje osobno iskustvo je recimo da za neke stvari za koje su misljenja dosta podjeljena o tome da ili ne se ja ne mogu zamisliti bez njih i bas su mi full bile koristene, ali to naravno sve ovisi od osobe do osobe i stila zivota-
1. gnijezdo- prakticno za spavanje posvuda u stanu, u kreveticu di god, koristili smo dok god nije prerasla
2. prematalica/komoda- spas za ledja, sve je na jednom mjestu, obavim cijelu higijenu i mirna sam, koristim ju i dan danas, a curka mi puni 2 godine za 2 mjeseca i skoro joj noge vise s nje hahha
3. babybjorn- kvalitetan, uzela ga na super popustu, lako se sklapa prenosi i spas je za pola sata mira, a i provjereno se dobro kaka u babybjornu, od vise beba isprobano, tako da je i dobar probiotik hahaha
ostale stvari standard, inhalator naravno obavezno i Nosi za ciscenje nosa i sve one sitnice za kucnu baby ljekarnu ali to su stvarno stvari koje se kupuju u hodu i nisu potrebne odmah
Sortiraj odgovore
Najstariji