Pisem copy paste s druge teme…javljam loše vijesti. Nisam to uopće očekivala, srce više ne kuca. Baš sam bila mirna, osjećala sam se skroz ok i eto…đaba sve. 🤷♀️ Još sam otišla i kod otorinca za svoj začepljen pa mi je rekao da mi je jedini spas operacija tako da sam danas dobila sve krasne vijesti.
Ne znam ni kako se osjećam, čudno skroz. Bila sam tužna prvih 15 minuta, valjda u nevjerici, nakon toga više ljuta, nego tužna i jednostavno sam krenula naprijed rijesavat sto mogu… npr. svoje sinuse, sve mislim da cu na operaciju do sljedećeg postupka. Pozitivno je što sam uspjela dogovoriti dodatne pretrage, ne pada mi na pamet ic u drugi fet bez da provjerim sve što se da provjerit. Mozda je sad samo loša sreća, a možda postoji problem. Ovaj tjedan ću dobit pilulu, nadam se da ce to sve izać samo od sebe i da neće bit komplikacija.
Zao mi je cure, al maknut cu se s ove teme, jednostavno mi sad treba vremena na fokus za sebe. Neka netko drugi preuzme vodenje liste, jako mi je žao 😔
jako mi je zao ovo procitati, drzi se i budi jaka!!!!
🤰27 ⚽️ 29
Flowerson jako mi je žao 💔 držite se..
Uzmi si vremena, napravi sve pretrage i dalje ti želim puno puno sreće. Tvoji smrzlići te čekaju 💗
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Flowerson drzi se, znamo da ti je teski, nema rici kojom bi te utjesile❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Flowerson neopisivo mi je žao...neopisivo...imala sam gubitke ali ne ovakve kojih se bojim...još nisam doživjela da prestane srce kucati samo od sebe...toga me sad jako strah....imala sam 6 gubitaka od toga jedan veliki u 21.t.t....toliko me duša boli kao da je moj gubitak....želim tebi i tm puuuuno snage....u mislima sam s tobom i šaljem ti ogromni od srca topli zagrljaj...drži se i jedva čekam da se javiš opet sa lijepim vijestima
Hvala vam cure, teško je pogotovo kad nema nikakvih naznaka...neke od vas ste prosle i gore, Memi užas da si to doživjela već tako kasno u trudnoći, to je pravi horror. 😔
Zelim vam svu sreću, neka vas bude što više i što više lijepih vijesti ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala vam cure, teško je pogotovo kad nema nikakvih naznaka…neke od vas ste prosle i gore, Memi užas da si to doživjela već tako kasno u trudnoći, to je pravi horror. 😔
Zelim vam svu sreću, neka vas bude što više i što više lijepih vijesti ❤️
Samo ti nama dodji , to nije razlog da ne svratis na temu u posjetu da se druzimo, a nijednoj od nas nije garantirano da ce sve biti ok , mozda i na otpadnem sa teme u cetvrtak nikad se ne zna, ali eto kada upoznas neke prijatne ljude , treba odrzavati kontakte a ti ces svakako sigurno opet biti trudnica i bice ok jer ces sada sve provjeriti i biti spremna ako treba neka intervencija da potpomogne narednu trudnocu…😘😘😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri, proc cu ja po temi da ispratim jeste li dobro ☺️ budi pozitivna, ako mogu uzet nešto iz ovoga, uzet cu da naucim bit pozitivnija i pod manjim stresom.. tesko mi je, al s druge strane osjećam olakšanje jer su svi strahovi i brige sada gotovi. Sad je samo briga da taj prekid prođe bez komplikacija.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji