Cordisoo,moj je s 4.mjeseca imao 10kg i 70cm,bas je mega😂
Muz je jako visok,ja sam normalne visine,ali tezinom nismo niti blizu za tu kategoriju
Stariji malac je visok,ali normalne tezine
Ne znamo na koga je ovaj povukao.Nije nam pedijatar nista komentirao,prva tri mjeseca je dobivao po 1.8 kg,a sad je dobio 1 kg tako da se nadam da se stanje lagano stabilizira
Cordisoo,moj je s 4.mjeseca imao 10kg i 70cm,bas je mega😂
Muz je jako visok,ja sam normalne visine,ali tezinom nismo niti blizu za tu kategoriju
Stariji malac je visok,ali normalne tezine
Ne znamo na koga je ovaj povukao.Nije nam pedijatar nista komentirao,prva tri mjeseca je dobivao po 1.8 kg,a sad je dobio 1 kg tako da se nadam da se stanje lagano stabilizira
Joj pa tvoj ima samo 4! Prije si pisala, al sam ga ja svrstala po dobi s mojom. Ajde bas pisi kasnije kako napreduje😅. Moja je i dalje imala velik mjesecni prirast, imamo dodatne kontrole kod pedijatrice plus endokrinologica pa cemo vidjeti. Dojena je plus sad sta uvodim, ne mogu rec da puno jede, do 10 malih zlicica max.
Nadam se da ce se stabilizirat prirast tezine sad kad krene malo vise s vjezbanjem po podu.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja sam svog upisala na vjezbe jer me strah motoricki kako ce on to s tezinom svojom sve izvest!Stariji je bio skolski,cak je i ranije sve savladavao i s 10.mjeseci se ustao i prohodao
Ovaj za sad ima samo okret trbuh-ledja,a jadnome mu nije ni lako te kile puste nositi
Nadam se da ce s dohranom jos manje dobivat na tezini,ali to planiram tek sa 6 mjeseci
Starijem sam krenula s 4.5 ali ovaj definitivmo jos nije spreman fizicki
Padakisa meni su rekli da vece bebe malo kasnije usvoje neke stvari. Al pedijatrica kaze da je sve ok. Mozda da ju na plivanje upisem, to cu jos vidit, ne da mi se da jos tamo skupi koju virozu uz te sta seka donese. Ja sam svojoj sa 6 pocela uvoditi, pedijatrica me pitala hocu li ranije, sad retrogradno kad razmisljam cini mi se da je to sugerirala da se uspori prirast😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
A da,to s dobhranom uvijek ide u dva smjera,ili da krenu dobivat na tezini ili da smanje prirast😂
Ali nevjerojatno mi je da su njih dva tako razlicita.
Doduse,stariji nije spavao ni danju ni nocu pa nije mogao ni dobit posteno kkad je stalno mlatarao
Ovog ocito nista ne muci,jer jede,spava i deblja se😂
Takica nadam se da ste dobro i doma. Parking za Vinogradsku opcija sa Lidlom kod twinsa ne drži vodu ali odmah kraj bolnice ide ulica ,pratim glavnu i negdje nakon 500 m u pravilu nadem mjesto na rizolu ili na parkingu jos 100 m vise. Sad vec znam i odmah idem tamo i idem 15 min ranije radi toga.
Bebaci su ukinuli jedan spavanac preko dana tako da su na 2. Čupam kosu,sad tek niš ne stignem.
Može info koliko su otprilike stolice za krstitke u restačima. Nas to još čeka a bome masne pare mi se ne daje za to. Prije 3 god smo starijem pričest doma napravili za 800 € (90 ljudi) pa mislim da bi opet tako catering ali bi i konobare ovaj put.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Krstitke - ako netko ima infos o dobrim restoranima i aktualnim cijenama bilo bi super. Ne trosi nam se brdo para, razmisljam cak samo obiteljski rucak
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Krstitke - od cca 35€ do 50€ je stolac, ja sam trazila ponudu od Palfi i Lido, na kraju nam se najvise svidio jedan od menija u Lidu koji je bogatiji, a jeftiniji od menija u Palfi 🤷🏼♀️
Takica brz oporavak curke 💕
.
Spavanje - i mi smo izmedju 2 i 3. Ako je noc bila haos onda obje produzimo do 8-9 i tad nema sanse da stigne sva 3, jer nadoknadjuje sto nije navece, iako je budim nakon 2h max. I tad je ranije u krevetu za nocno ali sam skontala da se dosta cesce budi dok utvrdi. A ako pak noc bude dobra onda ide budjenje u 7 i stigne 3x i tad ide kasnije na nocno max 20:30h i tad vrlo brzo utone u duboki san. No ni jedno ni drugo ne donosi bolje nocno spavanje, grozno je kako god okrenes. Prvi ww je 2:40min drugi 2:45 treci 2:50. Evo jel ima jos neka bebana sa punih 7mj i 4 dana i kako organizujete ta 3 spavanca. Kako da znam dal da izbacim tu trecu ? Da cekam da se jos produzi ww ali kod nje to jako sporo ide. Skoro 2 mj je prelazila sa 2h na 2:30. Nocno lagano ide prema 21h i to sve cak i da je budim, i cak i da je zadnji samo 30 min. Evo ne znam, nadam se da brzo predje. Do kad je ocekivano da ukine treci ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Dremke i mi smo sad u roku tri dana prešli na dvije dnevno. Ali spontano skroz. Počele su dremke biti po pol sata i nikakve pa smo skužili da ga samo treba malo zabaviti još na kraju ww. I on je sam onda ww produžio i eto nas na dvije 🤷 nije bilo drame
Sortiraj odgovore
Najstariji