Cordisoo - drzim fige da se što prije ozdravi, i to doma. Nadam se da zbilja nećete trebati bolnicu 😔 Gdje si kupila pulsni oksimetar pouzdan za tako male bebace?
Vanilla - ma nemoj ni počinjati dok te ruka boli, pa poludit ćeš.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Drage zenice zao mi je kad cujem da vas je tako sve od bolesti snaslo. Drzim fige da sto prije ozdravite i vi i bebaci.
Thinkpurple sve ti se zakomlikovalo pa i da krv iskasljavas. Jesi na na Aspirinu ili Clexane mozda da se jos ne podvuce kakvo zacepljenje krvnih sudova pluca.🫣❤️ Postoji cijela paleta antibiotika koji su sigurni za trudnice i dojilje i infektolozi to znaju i drago mi je da su ti promjenili th i uradili nalaze.. CRP 500 je septicno stanje i zato si na tolikim antibioticima . Hvala Bogu i bolje si❤️❤️❤️ a bebac ima svoju siku😊
Cordiso moja taman citajuci postove kako kaslju ja ti htjela pisati da uradis RSV kad eto pozitivno😵💫 Jake su curice bice to dobro bez bolnice💕
Jagoda jesi ti ili bebac na th Propranolol?
Pitam jer moja beba ima urodjenu manu koja moze napredovati da joj je potrebna th ali za sad je bez hvala Bogu.
Pahuljka pa nase dve bebice su drama queen od pocetka i kako vidim nastavljaju istim tempom. Nadam se da treninzi spavanja daju rezultate.
Ally sa koliko je tvoj beban dobio zubice? Moja K slini ima vec dobar mjesec dana i troa sve usta.. razumijem i oralnu fazu i sve ali prstic zakaci za desni i kao udicom i povuce jako.. jednom je noktic ostao veci i raskrvarila sebi sa unutrasnje strane donju usnu🤷♀️ desni su zadebljale ali nema jos zubica..
Hranjenje mi smo i dalje na dojenje+AD ali sve manje hoce siku pogotovo sad kad sam uvela hranjenje na kasiku.. pa malo tugujem al dobro sta bih .. da izdrzim jos malo do punih 6 sa dojenjem pa cu vidjeti sa pedijatricom jel ostajem na Hipp combiotic 1 ili na 2 prelazim.
Jos nisam dala kupovnu kasicu.. dajete li sok npr ja kad kuvam jabuku u Baby moov aparatu izdvoji se sok tj i bude pravi sok od jabuke kako se kuva jabuka ja probala super okus pa kontam da li to da joj nudim. 🤷♀️ vodu sam davala napr poslije palente ali nece odbija..
Kad je vrijeme za one case vidjela sam twistshake ima sa ruckucama..
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Nije me neko vrijeme bilo… kako mi je zao pročitati ovo za cordiso i thinkpuroleo. Nadam se da će vam sve dobro proći. Držite se cure ❤️ bas mi je zao.
Mi smo kaotično ali hvala Bogu zdravi. Nek tak i ostane.
Bravo za bebe ribe 💙 moj i dalje ne podnosi vodu.
Sto je stariji to imam manje vremena za ista 😭
Spavanje moj jedini uspjeh je uspavljivanje za noc jos prije puna 3 mjeseca sam je odvojila u next to me krevetic i imamo eto nazovi neku rutinu kupanje- hranjenje- spavenje. Nakon sike dodajem bocicu stavljam bebu sebi na grudi da podrigne i mazim po ledjima . Tako jedno 5 min poluuspavanu ili skroz uspavanu je spustam u krevetic dodam dudu i mazim po kosi nekih ili drzim za rukice jer spava na boku.
Uspavljivanje pocinje uvijek do 20h ne kasnije. Prvo budjenje u 2-3-4 i tad sika a u poslednje vrijeme nece pa dam bocicu i sastavi do 7:30 najkasnije. E to budjenje oko 3-4 moram pronosati nakon hranjenja jer mi tad tesko zaspiva.
Naravno da se cesto desi da se probudi i u 12 i u 1 ali tad ne dajem hranu samo dodajem dudu.
Dudu hoce samo Bibs, imala na pocetku babylove ali sad vise nece ni tu ni nuk… a Bibs nakon setrikizatora i nekog vremena pocnu da skripucu pa zvuci presmjesno kad jako cucla🤣
Dan je druga prica.. prvo spavanje 2h od budjenja uglavnom do 10 se krene sa uspavljivanjem i tad je nosanje i ne traje dugo uspavljivanje ali spavanje najcesce jedva 30 min ako sam bas srecna 45min. Tu sam sve pokusala i da douspavam i da prekinem taj ciklus spavanja da zapocene novi npr 10 min pred tih 45 min udjem u sobu i pomazim je po glavi ali nikad mi nije uspjelo.
U polusnu je ne mogu spustiti a samouspavljivanje mi ne ide jako se uznervozi i onda je nikako ne mogu uspavati.. znam da trebam biti istrajnija ali zao mi da toliko place jadna bude kao paprika crvena.
Ima 4 soavanjca po danu. Najduze sastavi u kolicima a korpa je na knap pa uskoro prelazim na sportski dio. I da korpa joj je postala uzasno dosadna a jaje mrzi od rodjenja pa je od pocetka u sjedalici 0. Valjd aje visa pa moze razgledati pojma nemam.
Posijedanje posjedate li vi vase bebice?
Ona je meni na 45stepeni samo za hranjenje inace na ravnom.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Belinda ti si znači zadovoljna sa kuhalom? Vrijedi tih novaca? Uštedi ti vrijeme? Ja si razmišljam da si ga kupim. Dvoumim se između tog glsss i +. Ne znam koji bi 😁
Cordiso i Thinkpurple nadam se da ste bolje 💓
Mi smo imali koma noć. Budio se stalno tako da sam danas iskomirana baš. Po danu malo bolja situacija jučer tako da ne znam jel to ipak povratak regresije ili ne. Ne znam jel to uopće moguće 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Belinda probala sam i tuširanje, veliku kadu, lavabo, njegova kadica 😂 sve preživi i ne place vise ali je sav ukočen i nikak da se opusti. Čak je najopušteniji bio u velikoj kadi. Plutao je pa mu je to smiješno bilo. Probala sam hladniju vodu, topliju. Jednostavno nije mu to to 😂 a muz mi je s mora. 😂
Miracle - ovo podizanje u babybjornu ti je normalno. Ja sam pitala fizijatricu na Goljaku za to radjenje trbusnjaka i posjedanje, jer moj to stalno radi - dok je u babybjornu, dok mi je u krilu i hranim ga se diže i posjeda i nabija na flašicu, kad vježbamo na nogama isto. Ugl, ona kaže da je to normalno jer kao nemaju čvrsti oslonac valjda negdje dolje na kicmi. To im je razvojna faza. Samo njega što više na pod i na trbuh i to je to. A baby bjorn umjereno, to vjerojatno već i znaš, ne da je cijeli dan u njemu. Al nije ga prerastao, ne brini.
Ja sam za pijenje kupila čašicu Nuk s kljunom, ali moj mali stalno želi piti iz moje čaše. Tako da ću u DMu kupiti one male babylove, lagane su, jer sad trenutno odvajam dudu od nuk čašice pa mu tako dajem. Moram je čvrsto držati jer bi si on inače sve ulio u usta, i dosta se smoci okolo, al računam da će s vremenom biti bolje.
Dohrana - ja zasad imam mali lončić, u njega stavim vodu, izrežem na kockice ili krugove nešto što kuham i taman dok on završi s 1.jutarnjim spavanjem je to gotovo. Prvo sam stapnim mixerom mixala, al sam čitala da ih se treba navikavati na konzistencije s malim komadićima da se kasnije ne gade na to, pa sad sve dobro izgnjecim vilicom. On normalno to jede.
Thinkpurple - drzi se. Bar u bolnici tih 6h možeš odmoriti skroz, bez da hendlas djecu. Svaka čast i tvom mužu, bogme dobro poteže!
Cordisoo - kako ste??
Takica - jesi probala s douspavljivanjem kasnije u danu? Meni to uspije ono 2.spavanje,od 12:30 do 14. Ja ga isto okrenem na bok, gurnem dudu i primim za ručice. Ali onda ležim pored njega 20 min, dok ga ne prodje sanjanje, bacakanje i sve i dok opet ne ode u dublji san. Prije sam se zbog toga nervirala jer ne stignem tad nis napraviti, ali sad sam to shvatila kao 20-30 min u kojima i ja malo dignem i odmorim noge.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Mia2003 jesam, za sad sam bas zadovoljna. Mogu usporedit sa dok nisam imala- vadila sam tecu pa cjedilo pa poklopac i onda na sve blender za tipa brokulu da usitnim onaj donji dio tvrdji cvjetice sam vilicom truckala pa provjeravala svako malo je gotovo pa mi je i voda jednom isparila pa je sve zavrsilo u smecu. Nije da se ne moze bez toga i vjerujem da sve to ispraksa al da olaksava olaksava. Uzela sam ga na hajdi kad je bio 30% snizen.
Oko istih sam se dvoumila i odlucila se za glass jer imam bocice plasticne a i moj blender je dolje plastican i izgledaju koma nakon koristenja. E da i dovoljno je veliko da i za nas napravim prilog u njemu. A + je jos veci - ima jednu vise etazu za kuhanje.
A za noc- jesi mozda promijenila hranu ili zubici da ne krecu lagano?
Meni je cak i bolje da nije stakleno jer me strah da ne razbijem pošto sam smotana 🤣 A jel ima ovaj stakleni 3 načina miksanja? Jer sam gledala na Magic baby strabici i piše da + ima, a glass ne dok na Hajdi piše da ima i glass s time da je tekst praktički isti kao za + pa si mislim da nije neka greška.
A hranu nisam ništa drukčije, a zubići bi mogli možda iako se još ništa ne vidi. Slini ful i trpa sve u usta i žvače. Čak kad ga gledam stalno nešto vrti po ustima kao da jede nešto 🤣 Iako on slini već dugo i papa prstiće, sad možda malo više, ali ne znam.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo kratko da se javim, meni su cure skupile RSV, mala je dosta tesko disala i kad je prestala dojit, isle smo u bolnicu. Kucnim testom sam ju testirala dan prije pa sam znala da je RSV i nisam cekala cim je prestala jest. Sad smo u bolnici evo treci dan, nadamo se kuci cim prije.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sad sam se sjetila da sam vec pisala. Ne znam di sam eto. Ne spavam nocima, oko 2 sata noc. U bolnici sjedim s njom od 5 do negdi 23 pa idem u svoju sobu lec, al zovu me kad se budi. Odi su inhalacije od 5 do 22 negdi traju tako da se non stop budi i nikakav mir nema. Al tako je kako je. Starija je bolje, skoro je prestala kasljat.
A mala da je bar malo veca doma bi izgurali, ovako je bilo bas previse slajma i nisam ja to mogla sama rijesit, tu iza inhalacije ide drenaza prsista pa aspiracija i bas bas izvuku masu tog slajma. Jucer je dobila solumedrol, inhalacije su ventolinom i pulmicortom, to sam ju i kuci i bas je sve to dobro djelovalo, puno bolje dise i manje je slajma. Dali su i antibiotik, nalaze nisam vidila, kazu krv uredna, crp jedini povisen 10, a na rtg-u moguca pocetna upala pluca pa zato antibiotik.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji