Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonkica1509
    04. Siječanj 2024. 23:01

Thinkpurple drži se, stvarno nije zezancija. Pij puno tekućine, pazi da si hidrirana i probaj jesti koliko možeš, da te ne iscjedi potpuno dojenje ovako bolesna. Sve stoji da bebama neće biti ništa ako budu na ad iako su cicali dosad, ali razumijem te. Moj malac kategorički odbija sve što nije cica, čak i moje izdojeno ne želi jesti. I srce me bolilo kad sam bila u virozi, dehidrirala potpuno i samo sam mu dala da cica, jbg. Nije drugačije išlo. Tako da kužim.
    Miracle koristim Violeta cotton kroz dan, br 4 jer guza ne stane u 3 više i super su mi. A za noć su mi slične ko i ove gaćice, nekad prežive nekad ne 🤷
    Petrica gdje si se javila za bebe ribe? Ja sam im slala prijavnicu ali nisu ništa odgovorili, možda je gužva

• MamaPa
    04. Siječanj 2024. 23:01

Thinkpurple držite se❤️ Stvarno imaš tvrdoglavu bebu. Probaj možda nuditi adaptirano nakon sto malo pocica, ne da se u potpunosti najede na cici možda pomogne. Preteško mi je citati tvoju situaciju jer i sama imam sisoljupca. Nadam se da će ti kokteli antibiotika sto prije početi djelovati da se barem malo dobiješ. I super da ti ne muž doma pa ti može malu doslovno donijeti i staviti na cicu dok ti ležiš. 
    -
    Pereca iskreno, ne znam jel nam regresija prošla. Imao je jedan period prije 2-3 tjedna koji je trajao desetak dana kad se budio svaki sat vremena preko noci. Ja se iskreno nadam da je to bila regresija. Inače kažu da je dobro početi sa samouspavljivanjem tijekom ili nakon regresije. 

Pahuljka nakon sto zaspe i opet se probudi, opet ide nova procedura sa dizanjem i spuštanjem dok ne zaspe. Isto traje 60 min pa pauza. Moj se 2 puta tako probudio 15 min nakon sto je zaspao i trebalo je par dizanja i spuštanja da se ponovno uspava.  Tad jace place jer čim ga dignem, on zaspe i zapravo ga uspavanog spuštam dok ga prilikom uspavljivanja spuštam budnog. Bas ću pitati sto napraviti u toj situaciji. 
    -
    Vanilla bome nas klinci zezaju 😅 Probaj svakako sa samouspavljivanjem! Meni su svi govorili da nema šanse da takva mamina maza spava sama, a gle nas sad kako napredujemo.💪🏽 😏 A sto se tiče bijele točkice na bradavici, možda je mliječni blister. Ja sam ga imala i prošao sam od sebe. 

• Petrica_92
    05. Siječanj 2024. 02:29

Tonkica https://www.zekaona.com/programi/plivaona ovdje smo se prijavili, u 11 mj pa smo bili na listi cekanja i sad upali

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    05. Siječanj 2024. 10:15

Thinkpurple - jako mi je drago da ste našli ovu opciju. Htjela sam ti predložiti da ih pitaš za intravenski, ali reko neću više pametovati. Ovo je bolje jer će i tebi brže djelovati. Nemoj čim ti bude malo bolje odmah skakati, iskoristi muža maksimalno da što više odmoris, nije zezancija.
    Pahuljka - jeste li uspjeli??
    Mene moj debeli već 2 dana zeza tako da nam uspavljivanja do polubudnog traju cca 30-45 min. Doduse, nakon toga sam zaspi prilikom zadnjeg spuštanja, vec kad mi dodje da zaplačem i uspavam ga klasično. Ali izdržava i eto, bolje je. I noći bolje spava. Nocas je spavao od 20-04:30 uz samo 2 kenjkanja i dodavanja dude oko 22,23. Od 5 nadalje kreće pricanje i zijevanje na glas 😂. Ja ga presvlacim 1x noću jer mi bude žao da bude mokar bas skoro 12h. Imam po danu problem s Pampers premium br 3. Dosad su mi sve njihove bile savršene, nikad propustile. Sad se desava da, kako god da zakopcam, izvučem lastiku oko nogu itd, da svako kakanje pelena propusti oko neke nogice. Ko za vraga sam kupila ono mjesečno pakiranje tih pelena i sad svaka 2 dana perem robu. Ima li tko kakav savjet? Žao mi je mijenjati pelene jer od ovih se ni ne osipa ni nis, ali morat cu.
    Cure, ustrajte na samouspavljivanju. Sad smo svi krenuli u nekoj mjeri, to mi daje i dodatan poticaj da ne odustanem. Mozda do kraja mjeseca nećemo imati o čemu pisati jer ćemo imati male spavalice (wishful thinking) 😁

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Pahuljka
    05. Siječanj 2024. 10:23

Prije svega Thinkpurple drago mi je da ste dosli do nekog rjesenja, a uskoro i oporavku 🫶
    Nama je djelimicno uspjelo, ustvari uspjelo je ali sam od19h do 21h 3-4 x morala ulaziti i dodavati dudu, a prva 2x cak i podici, no nisam odustala. Nakon toga prvo budjenje u 23h. Fakticki je spavala od 19 do 23h uz ta povremena komesanja (nije se budila). Ponovo je bio cirkus tamo oko 1 iza ponoci, spavalo joj se ali je htjela da spava na cici, pa sam je micala, pa malo plac, malo pricanje, kenjkanje to je trajalo mozda i 2h, na kraju je odustala uz kompromis da spava blizu mene i da me dira po ruci, i meni je tako odgovaralo pa smo se zajedno probudile u 7:00. Sve u svemu bolja noc od prethodnih 10tak sigurno. Ja ponosna i djelimicno odmorna 🫶💪🏼 Nema odustajanja ni za mene ni za vas 🫶

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    05. Siječanj 2024. 12:10

Thinkpurple drago mi je da ste pronašli način za dojenje. Želim da ti što prije prodjeluje antiobiotik 🤞
    Pahuljka glavno da se vidi napredak, vjerujem da će svakim danom biti sve bolje.
    .
    Cure jel može regresija završiti i onda ponovno krenuti za tjedan dana? Lijepo je spavao preko noći, preko dana nije dramio za spavanje, brzo bi zaspao, a od jučer ponovo drama za uspavljivanje. Evo sad sam ga 45min uspavljivala da bi odspavao pola sata. Horor

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

tonkica1509
    05. Siječanj 2024. 20:11

Eto nakon tri uspješne večeri, danas najtužniji plač i nunanje. Na kraju je zaspao ipak u krevetiću, ali koma je bio. Doduše težak je cijeli dan, eto nas u 5. skoku. Sretno svima koji skaču 😘

• cordis00
    07. Siječanj 2024. 20:23

Ja se kratko javljam, moje curke imaju RSV, testirala ih kucnim testom, mala je bas losa, tahipnoicna i sva jadna, ne spava, kaslje. Doji samo u snu. Evo mjerim saturaciju i nadam se izbjec bolnicu jer ako mi tamo nesto pobere, gotova je.
    Sretno cure s treninzima i thinkpurole drz se!

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Petrica_92
    08. Siječanj 2024. 06:38

Thinkpurple, kako si? Nadam se da stvari idu na bolje 🙏🏻

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Vanilla Diva
    08. Siječanj 2024. 09:55

Cure koja je spomenula da se regresija "vratila"? Mi smo imali par bas puuuno boljih dana i noci i zato sam odlucila krenuti s treningom ali zato sad vec dva dana uzas cendrava, opet se bava, vrpolji, moram umirivati po sto puta, navecer kaos. Jutros se probudila 6 i nije vise htjela spavati (a to nam se nikad nije događalo)... 
    Skok 19.tj nisam ni osjetila pa si mislim jel mozda to sad jer se jos ne okrece samostalno na bok-trbuh ili se vratila regresija ili zubi izbijaju jer nenormalno agresivno sve zvace i slini (vise nego inace)...

Ugl jos nisam krenula s treningom jer me ruka jos boli od onog pada na klizanju i jedva je ovak dizem a kamoli sad 100 puta radi treninga

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.