Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    10. Siječanj 2024. 10:21

Cordiso ajme baš mi je žao. Jao mišica mala, bude ona to pregurala. Žilavi su oni iako tako ne izgledaju. Drži te se 🤗💓

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Takica
    10. Siječanj 2024. 12:24

Belinda moj aparat je nutri baby sa onim spratovima i ja sam zadovoljna. Jednom sam u onom zepter sistem pokusala ali premala je to kolicina a i strah me da se negdje ne zavuce jos koja namirnica jer nama spremam u time i kinesku mjesavinu i razno povrce koje ona jos nije probala pa da ne bude neka reakcija a ja pomislim da je na tek uvedenu namirnicu. 
    Meni je super. Dvoumila sam se izmedju avent i ovog i ovaj mi bolji jer ne miksam sve nesto gnjecim viljuskicim.
    Ally pokusala sam ali ne ude. Prvi spavanjac je 2 h od budjenja i traje nekad 15 min nekad do 40min  ali cesce. 15. Drugi je duzi zna biti i 1h pa sam razmisljala da ipak probam prvi ww produziti na 2h:15 min ili 2:30 min. 
    Kontam mizda da mi drugi spavanjac duze traje jer je i dojim i dam hranicu u 10h svako jutro pa joj duze ostane u zelucu krompir npr nego mlijeko pa je zadovoljnija. 
    Thinkpurple bas mi je drago da ide na bolje. 🥰
    Cordiso znam da je tesko biti u bolnici ali lojo dan i eto vas kuci tati i seki❤️

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    10. Siječanj 2024. 12:51

Jagoda hvala na odgovoru. Nadam se da ce brzo krenuti da se povlaci i da nije na nekom nezgodnom mjestu da necemu smeta❤️
    Separaciona anksioznost je kod nas na max😵‍💫 nekad se na podlozi znala igrati po 20-30 min sad bice na podlozi ako mene ne ugleda nakon toga pocinje tako tuzni izraz lica i plac da se srce cijepa🥰  
    Muz je sad za praznike bio sa nama i super je bilo ali od danas je na poslu i sad pocinje opet strah da nesto ne donese iz bolnice😔 a i moja ledja sve vise trpe skoro 7 kg.
    Kad ulazi na vrata ona se raduje bas i to mi je olaksanje ali slabije hoce biti kod baka ili tetaka u narucju samo nas trazi pogledom. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Ally007
    10. Siječanj 2024. 13:39

Takica - ako te tjesi i moj je takav, hoce samo kod mene ili muža biti. Svekrva dodje i hoce pomoć ali ne može jer plače čim ga uzme. Na moju mamu nešto manje, ali opet ja moram biti u vidokrugu. Ono kaj sam otkrila da mi uspijeva da nešto po kući napravim je da se igramo "ku-kuc". On je na podu, ja odem u kuhinju, nešto radim i kad čujem da se krene buniti izvirim iza nekog zida i kazem kukuc. Tako par puta, pa onda kad me nema malo ne krene odmah plakati nego misli da se igramo.
    Jagoda - moj ima 1 hemangiom na vratu iza, rečeno nam je da će se pratiti do valjda godinu dana pa onda ako se ne povuče ili izblijedi nešto dat. A zasad mi se cini stacionaran. Kako to da su vam uveli odmah th?
    Cordisoo - žao mi je što ste u bolnici, ali bolje da bude sigurna. Drzim fige da se što prije oporavite od svega.
    Thinkpurple - odmaraj što više. A beba mala, mogu misliti koji joj je šok. Kako starija podnosi sve?
    Ps. Netko me pitao kad su mom bebaču izbili prvi zubici - sa cca 5 mj, u par dana donje jedinice. Sad opet grize i slini nenormalno, ne znam mogu li tako brzo još neki izbiti.. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Takica
    10. Siječanj 2024. 17:40

Ja pitala za zubice😊 
    Ally isto tako se dovikujem iz drge sobe-wc “gdje mamina beba” kad me cuje umiri se ali na min i ako ne dodjem vriska. Ali dobro. Lijepa strana tolike povezanosti je kad je neko nosi i tipa okrene par min na prozor ili od nas cim nas ugleda glasno radovanje sa velikim osmijehom koji kupuje🥰
    Thinkpurple jedan stari prof je povisene Tr nakon infekcije zvao “zora zdravlja” jer dosta se potrosilo u infekciji i sad se oporavljaju. 
    Nasam se da je i kod tebe tako. Tu sam za podrsku🥰 drzi se. 
    Neko je uradio prvi okret bravo za bebicu❤️
    I moja se tek prije 7 dana sama okrenula i kako tad samo je nastavila sad se vraca i sa stomaka sama. Trbusnjake radi vec skoro mjesec al je sa okretanjem bas kasnila u odnosu na vase bebice kako sam citala. 

• cordis00
    10. Siječanj 2024. 19:27

Thinkpurple u Splitu smo, 90% odjela di su bebe je RSV. Sva srica da je velika i snazna, pocela je dobro dojit, super kaslje i izbacuje sluz, cak samo ciscenjem nosa fizioloskom skoro sve izide. Tako da se brzo oporavlja, virujem da cemo brzo kuci, do kraja tjedna. A ja umorna ja pas; ne znam kako funkcioniram.
    I ti se drz i oporavi, bas je tesko bit bolestan il brinit za teze bolesni dite. Kako mi fali oni period zdravlja i “spavanja”.
    Hvala cure na pozitivnim mislima❤️

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Pereca333
    11. Siječanj 2024. 08:32

Ima li neka od vas Joie Mimzy 3 u 1 stolicu za bebu da mi kaze je li zadovoljna? Trazim neku u kojoj vec sad moze i da lezi jer voli da gleda dok mi rucamo za stolom. Bitno mi je da je u jednom komadu i da se podesava leziste samo, a je da ima dodatke kao Stokke i Hauck za bebu, jer mi je dodataka od raznih uredjaja za bebe u stanu preko glave 😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Mia2023
    11. Siječanj 2024. 09:21

Pereca333

Ima li neka od vas Joie Mimzy 3 u 1 stolicu za bebu da mi kaze je li zadovoljna? Trazim neku u kojoj vec sad moze i da lezi jer voli da gleda dok mi rucamo za stolom. Bitno mi je da je u jednom komadu i da se podesava leziste samo, a je da ima dodatke kao Stokke i Hauck za bebu, jer mi je dodataka od raznih uredjaja za bebe u stanu preko glave 😂

Mi imamo Joie Mimzy recline. Za sad smo zadovoljni. Isto je koristimo samo da lezi dok mi rucamo jer voli bit s nama i gledati. Za drugo je nismo jos koristili tako da ti ne znam reci. Izgleda mi stvarno dobro. Mekano je sjedište, može se namještati više razina za nogice kako bebač raste. Namješta se i visina i nagib tako da ima i poluležeći za hranjenje dok se još ne posjedne. Dobili smo dva pladnja, jedan veliki i jedna manji koji se može umetnuti, ono kao za razdvajanje hrane. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Mia2023
    11. Siječanj 2024. 09:35

Znaci horor od noci. Prvo je jeeedva zaspao. Probudio se 5 puta do 23h placuci. To u 23h ga vise nismo mogli uspavati, zaspao je tek kad sam mu dala za jesti, a nemoguce da je bio gladan. Odspavao je do 2:30 i onda bio budan do skoro 6, plakaaao cim bi ga spustili pa cak i u nas krevet, znaci samo nosanje i nosanje. Onda je zaspao do 8 s tim da se dva puta budio, ali uz malo maznje brzo zaspao. Ko zombi sam, a dragi susjed iznad nas je odlucio danas busiti nesto po zidovima od jutra 😭

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Pereca333
    11. Siječanj 2024. 10:41

Mia2023 hvala oticu bas za vikend pogledati i u radnju tu stolicu, bas kako si opisala mi tako nesto treba. 
    Mozda su zubici kod tvog bebana kad ga je tako nesto citavu noc mucilo?

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.