Mia2023 hvala oticu bas za vikend pogledati i u radnju tu stolicu, bas kako si opisala mi tako nesto treba.
Mozda su zubici kod tvog bebana kad ga je tako nesto citavu noc mucilo?
A nadam se da su zubici, da nije nesto drugo. Nista se jos ne vidi. Masirala sam mu desni pa se nadam da mu je barem malo pomoglo🤞
Mi smo ju uzeli u Magic baby kad je bila na 20%
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ja imam tu hranilicu. Ok je za taj novac nista specijalno.
Prednosti
1.ima vise polozaja u kojima mozes bebu staviti , pise nula ali to nije bas nula nego malo vise .
2. Simpaticna je izgledom i nije upadljiva bez obzira na sareni dio na sjedistu
3. Lako se cisti vlaznom krpicom bilo koja namirnica.. ni mrkva ni bindeva ne ostavljaju boju. Ni kakica ( i to nam se desilo🫣)
4. Podesava se i po visini pa beba nije ispod stola kako kod nekih koje sam gledala. ( moj sto je rucno radjen pa je malko visi od sta dardnog pa mi Stokke nije solazio u obzir jer beba bi mi bila ispod stola u nultom polozaju🤷♀️)
Mane
1. Naprijed ima dva tocka koji se ne vrte i nicemu ne sluze
2. Poteska je za pomjeranje
3. Kad se pomjera nije zakljucana visina na kojoj je pa se pomjera gore dole
4. Kajisici za vezanje su katastrofa. Uvrcu se i nekvalitetni su. Bilo bi bolje da su malo duzi.
Eto nadam se da sam pomogla u sustini meni je ok jeste malo glomaznija ali stane..
Ja sam ponijela bebu u radnju i stavila je u 2-3 sjedalice i tako se odlucila.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cure, ima koja od vas stokke tripp trapp? Dvoumim se između nje i cybex lemo 😬
Takica hvala puno 🥰👍i ja cu otici u radnju i isprobati, sad kad si rekla najvise me odbijaju kajisevi ti, jer je moja curica osjetljiva na vezivanja poludi skroz. Vidjecu dvoumim se izmedju Joie, Maxi Cosi Minla ili Chico Polly.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Thinkpurple tacno znam kako ti je. Moja je zaspala kasnije oko 20:30 i krenulo je budjenje od 00:00 pa se okrenula na stomak ( a spava u granicniku)🤷♀️🤷♀️🤷♀️ pa sam je uspjela vratiti bez da se probudi… pa od 01:00 vracala dudu do 02:40 .. slabo dojila pa sam dodala flasicu fino zaspala bez drame ali od 03 :00 je toliko aktivno spavala svako malo kmezi trazi moju ruku tako da sam ukocena spavala sa rukom u kreveticu i vracanjem dude do 5:40 i prebacim je u bracni krevet sva se savila kao mis uz mene al opet nemirno spava…uspjela do 7:30..
I do sad je bilo aktivnog sna ali samo u dijelu noci.. nocas imam osjecaj da je cijelu noc tako bilo.
Ne mogu skontati da li joj je bilo hladno ili vruce oko 22stepena je u sobi.i stalno bi jela isto. Dojku mrljavi al zato flasica moze kad god. Sad je na 6 kg900gr rodjena je sitna
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Thinkpurple tacno znam kako ti je. Moja je zaspala kasnije oko 20:30 i krenulo je budjenje od 00:00 pa se okrenula na stomak ( a spava u granicniku)🤷♀️🤷♀️🤷♀️ pa sam je uspjela vratiti bez da se probudi… pa od 01:00 vracala dudu do 02:40 .. slabo dojila pa sam dodala flasicu fino zaspala bez drame ali od 03 :00 je toliko aktivno spavala svako malo kmezi trazi moju ruku tako da sam ukocena spavala sa rukom u kreveticu i vracanjem dude do 5:40 i prebacim je u bracni krevet sva se savila kao mis uz mene al opet nemirno spava…uspjela do 7:30..
I do sad je bilo aktivnog sna ali samo u dijelu noci.. nocas imam osjecaj da je cijelu noc tako bilo.
Ne mogu skontati da li joj je bilo hladno ili vruce oko 22stepena je u sobi.i stalno bi jela isto. Dojku mrljavi al zato flasica moze kad god. Sad je na 6 kg900gr rodjena je sitna
I na prosli post sam napisala komentar ali glupi forum izn nekog razloga ga nije objavio, pa sam pokusala na jos jedan post komentirati ali ni to nije proslo. Ali se svaki zasnivao na tome da imamo iste karakterne princeze. Noc kao da si nasu opisala, odbijanje dojke bolna tema iako se jaaaaako voli maziti sa mnom pa jedan dio tu nadoknadjujem. Proklinjem sestru na klinici koja mi je dala sesir. Bolje mjesec patnje nego poslije odvikavanje. Iako smo uspjeli jedan period i bez njih i povecali produkciju tad stupa regresija i ludilo i sve je otislo k vragu 🤪 Sad je flasica prvi izbor a dojenje i odbijanje muka teska, izdajam pa mi je trunkicu lakse bar pije nesto mog mlijeka… Sve u sve potpuno se razumijemo 🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Belinda
Kod nas neocekivano dobro 🙏🏽 Ja sam ocekivala dramu, vrisku, plakanje, ali mi nekad uspije doslovno od prve (rijetkost ali uspije). Najcesce spustim 10tak puta i ostanem pola sata. Nooooo, nakon pola sata ide vracanje dude i po 10x dok ne utvrdi i onda sam rahat 2-3h. Kroz noc bas kao sto Takica kaze taj aktivni san me ubi, hoce dudu ali joj ispada, hoce uz mene ali vise voli na meni, dojila bi ali samo ako sjedim, tad cefi lagano, ne zeli se zamarat a ne moze gladna zaspat, flasicu srkne za tren oka bas kao kod Takice. I tako… Dnevna soavanja su nam se full popravila, prezadovoljna sam. Ww joj je 2:15 i tad je pronosam, dam dudu, upalim bijeli sum, mrak potpuni cak i nije i spustim kad ona lagano zatvara okice, cak ih i otvori i pogleda me ali je malo po kosici pomazim i to je to. Budjenje je kroz 40 min, gledam na sat kad istice i tad dodam ponovo dudu, vidim po disanju kako joj se dize stomak kad je presla u taj aktivni san i preduhitrim je. Nekad je moram podic i pronosati jos 10-15 min i onda zna odvalit i po 2h. Kako je bilo, onaj horor i uspavljivanje po sat i po i jedva spustanje, meni je ovo napreeeedak zivota. Sad pijem lagano kaficu tih prvih 40 min a nakon sto je douspavam legnem i ja. Noc da sredimo i mogu rec da SMO USPJELE 💪🏼
Kako je ostalima ajmo neki update ? 🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Thinkpurple & Cordisoo curke drz’te se, jace ste nego sto mozete i zamisliti 🫶🫶
Bas bih voljela ako nas cita Lightblue da svrljne bilo sta, cesto pomislim ma tvoju lavovsku djecu i njihovu borbu 💕
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Nama je samouspavljivanje dobro krenulo i sad ne ide nikako. Čim mu se prispava krene kenjkati i želi da ga nosam. Ako i pomislim na spuštanje se ljuti i onda je toliko razdražen da ga je nemoguće uspavati. Jedino navečer pali eto, to mu nije problem. Pomazi se, primi za ruku i zakunji sam. Kroz dan ne ide.
S tim da je dudu skoro skroz odbacio i ne želi ju za spavati.
Mislim, uspjelo bi kad bih bila ustrajna vjerojatno, ali kad se i ja sva uznemirim čim on zaplače 😂 valjda se mora prvo mama utrenirati, onda se može i beba, užas 😅
Noći su nam ok, imamo dva-tri podoja. Tj noći su ok ako mu ne propusti pelena. Ako je zapišani i krenem ga presvlačiti, gotovo, spreman je za igru i propovijed. I onda ne prestane pričati valjda sat vremena
Belinda hvala na usporedbi, bas ću otići probati iako vise naginjem Lemo, sviđa mi se i dizajn i boje 😊 bitno mi je da se lako cisti jer planiram ići prema BLW metodi i bit će tu nereda 😬
Samouspavljivanje nama je krenulo super i onda došlo cijepljenje i prvi zubić tako da trenutno nema šanse da ga samo spustim, bas jako traži kontakt. Ali jako brzo zaspe kad ga se nosi, 5-6 min i gotov je pa smo trenutno na tome dok zubic skroz ne izađe, onda se vraćamo na treniranje 💪🏽 Preporuka i je kad dijete ima neku fazu koja nije tipična, npr. bolest, zubi, cijepljenje, da se bebi pruzi maksimalna podrška i da joj se prilagodi pa kad to prođe nastaviti sa rutinama
Sortiraj odgovore
Najstariji