Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    10. Studeni 2023. 16:19

Mi cijepili redovno i rotu skupa s 2mj, za 10 dana idemo po 2. dozu oba

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• ružica
    11. Studeni 2023. 04:52

ThinkPurple, meni trbuh nikako ne pada. Nakon prvog isto brzo sam bila stara. Nastojim
    Jesti zdravo ali ne pazim u smilsu dijete ili nesto. Uzmem i malo slatkog svaki dan. Ne previse. Ima tko kakav savjet i iskustvo kada pada tebih i kila nakon drugog poroda. Ili ne pada?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Ally007
    11. Studeni 2023. 10:05

Meni su se kile zašvasale na 57,7-58, a prije trudnoće sam imala 53.5 . Doduse, tad sam bas aktivno vježbala i isla u brzi hod. Ne kuzim kak kile ne idu dolje (osim što cesto jedem prvo što mi dodje na ruku, a hrpu puta to budu neki keksi ili nešto slatko) jer jedem načelno dosta malo jer ne stignem. Ne znam kad mogu počet radit trbusnjake, valjda bih već mogla. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• cordis00
    11. Studeni 2023. 20:02

Thinkpurple evo da ti javim za hranilicu, ja sam prezadovoljna, pokusat cu sliku stavit. Samo nisam stavila onu sigurnosnu preckicu i remenje (ne treba se rezat, ima  sarafe s donje strane) jer je moja vec velika i voli se sama popest i sjest, al i za bebe mi izgleda odlicno, samo da se posjedne malo stabilnije, posto nema neki umetak kao stokke.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    11. Studeni 2023. 20:07

https://postimg.cc/rKLrN7w4

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• ružica
    12. Studeni 2023. 07:05

Jesu li vaši pičeki vrištati, moj ima dva dana vristi i guguće, presladak je😃

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Karamela22
    13. Studeni 2023. 08:43

Čitam vas koliko stignem. Imala sam vise vremena kad je imao mjesec dana nego sad kad ima tri. 
    Moj još ne vrišti ali puno priča i guguce. Samo bi brbljao. 

Kako vi s podrigivanje kad beba zaspe na cici/bočici? 
    Često nam se dogodi tokom noćnog hranjenja da zaspe na cici i onda ga nikako ne mogu podrignuti. Jel ih vi onda budite? 

• Petrica_92
    13. Studeni 2023. 09:11

Karamela22 ja ga ne budim u tom slucaju - kvragu, nekad ga ni ne mogu probuditi ako bude bas onako milk drunk 😅 nekad mi ni po danu ne uspije podrignuti, koliko god se ja trudila.. rekla mi je patronazna jos u startu da je to ok, ak za 5 min ne podrigne da pustim, i da ga samo stavljam na leda sa glavim na stranu os da i ako bljucne samo iscuri van.

Jel ima jos koja mama koja hrani ne bocicu cije dijete si stalno samo vadi/stavlja bocicu u usta? Pa ja cu izluditi tijekom hranjenja haha.

Nocas oboren rekord spavanja u komadu - 7h22minute. Steta sto sam ja bila budna 5 od tih 7 🥲 ali dobro. Nakon zadnje tri koma noci, bio mi je duzan 😂

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    13. Studeni 2023. 10:34

Karamela - prvo noćno hranjenje (od cca 23-02 ujutro, ovisno kad se probudi) ga izmedju 2 ponude drzim cca 5 min da se podrigne (ako ide ide). Ako se za hranjenje probudi oko 5-6 onda ga ne podrigujem, jer tad obično manje i jede (i manje halapljivo), a i ako ga idem podrigivati se skroz razbudi pa bi da se dignemo (sto ja ne mogu 😅). Nekak računam da su ipak sad veći i da je manja sansa da se bas jako zagrcnu ko prvih mjeseci.
    Petrica - moj je takav za hranjenje. Samo pripazi da ti ne krene pritom plakati, tj da ga ti previše ne nutkas, da ga ne dobiješ od hrane. Navodno da bi se obrok trebao prekinuti ako to predugo traje, da se nauče da ne mogu tako jesti. I onda sljedeći ponuditi tek za 2h,ako se ikako može izdržati. Navodno da tako jedu ako nisu baš jako gladni ili ako imaju previše distrakcija. Sve ovisi o tome koliko ti to traje i misliš li da je faza ili stalno tako jede. Moj je prošli tj bio smrkav pa je i sad malo zaštopan pa mu dam da to radi, nisam sigurna dal mu povremeno i još radi problem pa zato. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

mom.I
    13. Studeni 2023. 10:56

Karamela, kod nas to ovisi gdje se hranimo 😂 ako pređemo u dnevni, onda dok ga vraćam u sobu većinom podrigne, ako se ne razbudi skroz i hranim ga u krevetiću, ni ne dižem ga. Spava na boku.

Petrica, isto sam pitanje htjela postavit jer već ludim s tim hranjenjem. V toliko mlati rukama da boca nekad zna letit svuda ili ju premeće po ustima i gricka. 🙄 Ne znam jel do toga što nije baš gladan ili do toga što još uvijek ne može kontrolirat pokrete. Uglavnom, dosta je nemiran dok jede, rijetko kad da u miru pojede. 

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.