Lightblue tmx nadojavi za pepco deku, bas cu baciti oko ovaj tjedan!
Mom jao vrh!!! I jos je prakticki trecina cijene voksi vrece 😄 E MB ducan u Eastu mi je koma, jucer bili i jos pitali i neamju oni nista, a sad vidim da te vrece ima bas kod njih za odmah uzetu 🙄 za babymoov nutri pitan koja je razlika dva izlozena uredaja (jer je i drugacija kutija i izgledom se razlikuju) - zenska orek pol k… dode, pogleda kutije i veli: ovaj ima noviju kutiju 😒
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Moja ide u 19 lec. Od 19-20 dodamo dudu 3-4x kako kad. Spava do 7, za hranjenje se budila 2x oko 3 i 5.
Po noci nema ljuljanja i slicno. Nisam ni stariju.
Sad je problem sta od starije pobere virozu pa smo svi prehladeni vecinu mjeseca. Konkretno sad smo prizdravili, kao kasljemo itd, al smo ok. Al malu muci nos vec 4 noci i kaslje jer joj se slijeva, cak po noci usisajemo, bas slabo spavamo😩.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Evo akcija na bazzaru tko koristi Pampers dobije se razne nagrade.
https://ibb.co/k6DwxCq
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Lala land - nisam sigurna je li ova knjiga za tebe. Inace se radi o knjizi za nas kojima su bebe već jele dobro na bočicu, ali smo im mi zgadili prevelikim nutkanjem. Ovo tvoje mi definitivno zvuči kao odbijanje, ali on nikad nije ni jeo na bočicu. Program je prilično brutalan i sastoji se od toga da mu prvih dana hranu ponudis 2x po obroku i ako odbije uskratis sljedećih bar 1h,po mogućnosti 2-3h. Da se nauči da ga nećeš tjerati ako odbije, ali i da on zna da ako ne uzme neće dobit. Prati se unos po danu koji mora bit minimalno 300 ml, a ako je manje od toga nadoknađuje se noću. Pitanje je da li on uopće jede noću na bočicu, jer ako to ne zna onda ni ne može nadoknaditi manjak. Knjiga je od autorice Rowenne Bennet "Your baby's bottle feeding aversion"
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Lightblue tmx nadojavi za pepco deku, bas cu baciti oko ovaj tjedan!
Mom jao vrh!!! I jos je prakticki trecina cijene voksi vrece 😄 E MB ducan u Eastu mi je koma, jucer bili i jos pitali i neamju oni nista, a sad vidim da te vrece ima bas kod njih za odmah uzetu 🙄 za babymoov nutri pitan koja je razlika dva izlozena uredaja (jer je i drugacija kutija i izgledom se razlikuju) - zenska orek pol k… dode, pogleda kutije i veli: ovaj ima noviju kutiju 😒
Ja sam išla u arenu zbog bijelog babymoova jer sam na webu vidjela da im je tamo na stanju. Na kraju mi je ženska rekla da im je sivi došao pod šifrom bijelog, da su ta 3 izložena sve što imaju. Mogla sam naručit online bijeli, al na kraju sam uzela sivi kad sam već došla samo po to tamo. 🤷🏼♀️ Vreće za kolica nisam ni vidjela, a isto piše da su na stanju. Nisam imala volje ni pitat išta više 😅
Još se istresla na ljude koji su pitali imaju li možda sjedalicu koja nije izložbena, da ona cijeli dan izvlači nove kak se koja proda 🤦🏼♀️
Očito im je više poslovnica koma. Zapravo sam i pročitala dosta negativnih recenzija za njih, pa se nadam da nećemo imat nikakvih problema s kuhalom da se ne bih morala natazat s njima.
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Lala land -nisam sigurna je li ova knjiga za tebe. Inace se radi o knjizi za nas kojima su bebe već jele dobro na bočicu, ali smo im mi zgadili prevelikim nutkanjem. Ovo tvoje mi definitivno zvuči kao odbijanje, ali on nikad nije ni jeo na bočicu. Program je prilično brutalan i sastoji se od toga da mu prvih dana hranu ponudis 2x po obroku i ako odbije uskratis sljedećih bar 1h,po mogućnosti 2-3h. Da se nauči da ga nećeš tjerati ako odbije, ali i da on zna da ako ne uzme neće dobit. Prati se unos po danu koji mora bit minimalno 300 ml, a ako je manje od toga nadoknađuje se noću. Pitanje je da li on uopće jede noću na bočicu, jer ako to ne zna onda ni ne može nadoknaditi manjak. Knjiga je od autorice Rowenne Bennet "Your baby's bottle feeding aversion"
Aha nisam napisala cijelu pricu, jer sam pisala par stranica prije.. on je od 4. do cca 16.dana jeo gotovo iskljucivo izdojeno na bocicu, bez problema. Onda su mi u savjetovalistu rekli da predemo na SNS, tj prvo na prst i cjevcicu. Tako je jeo do neki dan kad smo odustali od pokusaja dojenja i sns-a i kao, idemo se vratit na bocicu. I sad nece..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Thinkpurple, cybex lemo je na - 15% u mali zakladi, ako ti išta znači 😊
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Po komentarima meni je super što moji twinsi nemaju dudu,odnosno prihvate ju 3* tjedno za utjehu. Dečko se uspavljuje sam a curku treba ponositi malo. Mora i meni nešto ići od ruke. Ovaj tjedan sam se preporodila jer su se budili samo tri puta po noći.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Mi idemo spavati oko 20.30, ponekad produži do 21. I onda ubacim dream feed oko 23.30 kad ja idem leći pa se meškolji za papanje oko pola 3, onda oko pola 6 i buđenje nam je najčešće u 9. Nekad ga probudi kakanje oko pol 9, i to obično bude bomba da se moramo preskidati komplet, nekad i tuširati 😆
Mengu još nisam dobila da bih znala reći.
Uspavljivanje preko dana većinom nunanje, neće sam više. Ujutro zaspi u kolicima, večernju šetnju imamo u nosiljci i to si fino odmori, nit mu treba onda dude nit ništ. Navečer ga nahranim, dam dudu i onda ležim kraj njega jer tak voli po noći, onda zaspi za nekih 10 min. Pa ga samo prebacim u krevetić. Kroz noć nemamo uspavljivanja, pojede i spava. I nikad neće dudu tijekom noći. A pred jutro spava pokraj mene, tak sam sigurna da će bit miran i produžit spavanje maksimalno.
Vježbanje jeste krenule nekako? Ja se upisala u teretanu, probat ću barem dva puta tjedno. Inače sam uvijek doma vježbala, ali to mi je sad nemoguće. A i dobro mi dođe da odem na trening, malo se maknem iz stana, resetiram. Živcira me što su mi kile od trudnoće otišle, ali mi je trbuh "mlohav" i baš sam izgubila mišiće skroz
I moj trbuh je jos tu, bas ko da nije moj, mekan i ko da je viska koze i ko da sam 5 mj trudna 😭 ne stanem u niti jedne hlace od prije trudnoce osim tajica. Sa starijom mi je sve vec do ovih 4 mj otislo, cak i u minus, a sad stoji i ne mrda.
Joj ja sam sa prvom vec nakon poroda bila u minusu. Sad sam u debelom plusu. Druga trudnoca i druga beba, a starije dijete, sve drugacije, ne moze se ni pazit ni angazirat kao prvi put. Meni je vec koma kako izgledam, u robu ne stanem, moram na dijetu. A preumorna sam🤣.
—-
Spavanje- moja spava 5x po 45 min, samo ju spustim i zaspe sama 4x, peti tj zadnji spavanac je umorna i tu joj vec treba pomoc. Po noci- za noc ju sredim podojim i kratko poljuljam tipa 2-3 min i spustim i cekam da se smiri, povremeno dodamo dudu, od 19-20 je tako i onda spava. Doji 2-3x, kako kad, odspava bar 6h do prvog podoja. Po noci ne ljuljamo. Al nam se sve usralo zbog viroze i nosa i kaslje po cilu noc. A od danas starija opet slinava, a od prosle nismo jos ozdravili kako treba. Evo nez sta rec, viroze ce me dokrajcit. Da smo zdravi stalno, bebu ne bi ni osjetila, starija je ok sad, tantrume ima nekad kad joj nesto ne damo, cesce kad je umorna.
Mislim da cemo u prvi mjesec nas tri ic solo na more tj ostat iza Bozica, da cure uzivaju u toplom vremenu i cistom zraku. U Zg-u nas cekaju viroze hladnoca i magla.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji