Lightblue, vjerujem da je strasno kad ne mozes "pomoci" vise nego sto je u tvojoj moci s tim grcevima. Mozda da probas potraziti nekog bowen terapeuta...
Ovo za nazadovanje nekad mislim i ja. 4 i pol mjeseca se sama uspava navecer nakon papanja, sad je malo tlaka ako ne pogodimo kad joj je bas vrijeme za spavanje. Zavrsi s jelom jer bude gladna, ali jos ne zaspi po sat vremena. Pa se mazimo, igramo, jos malo sisa i zaspi.
Poceli smo jucer s dohranom, na samih 5 mj.
Dobro jutro mame :)
Kako vam se manifestirao 4. skok?
Imam osjecaj da je nas bas jako lupilo na spavanje, prije je 4-5 h spavao nakon prvog uspavljivanja, sad jedva 3.. Neku noc sam ustajala svakih sat vremena sigurno. Nocas svaka 2, tako da teoretski bolje ali u stvarnosti i dalje jako cesto..
Osim toga ima neke prohtjeve tipa sisa samo po noci, a po danu ako zelimo da jede na bocicu bez drame i izvijanja moramo stajat s njim u rukama i tako ga hraniti 🤦🏻♀️a s njegovih 7 kg nije to vise ni tako lagano haha.
🙏🏻 za sve nas u 4. skoku, vodim se za onim da je to najgori i da ce poslije biti lakse
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Lightblue, vjerujem da je strasno kad ne mozes "pomoci" vise nego sto je u tvojoj moci s tim grcevima. Mozda da probas potraziti nekog bowen terapeuta…
Ovo za nazadovanje nekad mislim i ja. 4 i pol mjeseca se sama uspava navecer nakon papanja, sad je malo tlaka ako ne pogodimo kad joj je bas vrijeme za spavanje. Zavrsi s jelom jer bude gladna, ali jos ne zaspi po sat vremena. Pa se mazimo, igramo, jos malo sisa i zaspi.
Poceli smo jucer s dohranom, na samih 5 mj.
Potrazili smo terapeuta a šta kad mi kaže sve super a dijete se grči. Meni je problem što se gleda korigirana dob. Moji imaju 4,5 mjeseca ali 1,5 korigirane i daleko sam ja od kašica . A isto tako ne znači da će prestat jer je 90% grčeva nakon što im dam lijekove.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Pozdrav!
Čitam vas cijelo vrijeme, ali nikako da se priključim. Prikupila sam super savjeta prateći forum i objave.
Što se tiče Bowen terapije mi smo išli u sv. Katarinu, tamo su nas ispitali zašto smo došli te nakon toga je odrađena terapija u tri navrata jer tako malim bebama rade max 15 min. Mi se borimo protiv refluksa, beba ima tri mjeseca i nakon apsolutno svega što smo probali da mu olakšamo odlučili smo se na Bowen terapiju. Istina, refluks je i dalje tu, ali bolje spava (nisam ga mogla ispustit iz ruku, doslovno je spavao i po noći na meni) i još jedna bitna stvar što je postao na opip skroz mekan, bio je u hipertonusu.
Lightblue ne znam koliko bi vama pomogao bowen posto su grčevi od lijekova. Mom su nakon 3 terapije prošli skroz. A bio je ljubičast jadan koliko je vrištao. Možda da probate ipak.
Lightblue - drzim fige da ova promjena upali. Mozda im nažalost treba samo malo duže da sazrije probavni sustav. Nama je bio pakao prelazak s preNANa na MAM, al to se potrefilo s onim skokom u 8/9.tj,pa je možda i do toga. Nama su pomogle na kraju Easycol kapi, ja bar mislim. Espumisan ne znam jel koristiš, našem su malom pogoršavale stvar (sto se može desiti). Što se kakanja tiče, isto je bila agonija. I ja sam sizila zbog željeza, pogotovo jer on nikad ni nije bio anemičan, jedno vrijeme sam mu davala na svoju ruku samo 1x/dan (doktori su najgori pacijenti). Doduse, ni sad ne kaka nesto puno tiše, ali mi se cini da ga ipak manje frce.
Sayuri - ma avent natural je sisac br 3, MAM 1 i dr. Brown's 1. Ali ne muči se niti na jednoj, obrok mu traje 15-20 min koliko bi i trebao. Tj. kad jede kako se spada (noću) mu obrok toliko traje. Ne znam, jucer je na Aptamilu ipak bilo bolje. A sad, dal završava taj 4.skok ili se potrefilo, nemam pojma.
Petrica - skok br 4? Strašno. Jelo, (ne)spavanje, sve. Jedino se tak loše sjećam onog skoka s 8/9.tj al tad je još imao grčeve pa zato. A ovaj traje beskrajno dugo, bar kod nas već 3 tj.
Evo jučer smo imali jedan predivan dan. Započeo je time što je noć ranije spavao od 20-3 ujutro (uz jedno tjesenje), tad je jeo i onda opet uz kraća tješenja spavao do 7 i 30. Preko dana je uglavnom jeo relativno ok, cak ga nisam morala nositi i na kraju smo imali 6 konkretnih obroka. Po danu je spavao 4 puta, ukupno cca 3 i pol sata. Izmedju je bio dobre volje i igrao se. Ja sam bila sva sretna i imala osjećaj da konacno nešto dobro radim, makar realno znam da nije do mene. To je nadoknadio nocas kad nisam spavala ni sat i pol u komadu jer se stalno pokušavao okretati na bok / trbuh i onda sizio. Toliko o tome..
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Mislim da imam rjesenje za ovu moju a mozda i za ostale dnevne nespavalice, a to je planinaaaa ! Tu je na mamu, prija joj toliko da je spavala 2h u komadu, sama se skoro uspavala i nije se probudila prilikom spustanja juhuuu 🥳 Sto nije od prve/druge nedjelje zivota 🤷♀️ Vec sam osjetila da mi monotonija ulazi u zivot, iako mi izlazimo po gradu ali sve na ista mjesta, i jednostavno sinoc na moje ajmo, muz rece ajmo i eto nas na Alpama par dana. Bolja je ovdje nego kuci, zrak je ucinio svoje 🥳 Saljemo pozdrave, doduse sa ne jos snijeznih Alpa 🤷♀️🫶
Stara moja, ja planinu prakticiram od 1 mjeseca, i evo sinoc prespavali noc bez budjenja i obroka. Zrak je cudo…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Lightblue evo i mi smo zbog grčeva na kraju koristili Omni biotic Pandu i jedino je ona pomogla. Ovo sve đabe.
Mali od moje sestrične je doslovno vrištao skoro tri mjeseca od tih grčeva. Propalili svi na zivce već, na kraju su im u ljekarni rekli da za početak koriste dvije vrećice pa postupno smanjuju na jednu ako su grčevi baš jaki. Samo prenosim iskustvo. Mi smo bili na jednoj i bilo je dovoljno
White noise cure jel ima koja od vas neki white noise gadget i koji? Jeste zadovoljne? Jel ima zvuk usisavaca? 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
White noise cure jel ima koja od vas neki white noise gadget i koji? Jeste zadovoljne? Jel ima zvuk usisavaca? 😁
Mi najviše koristimo zazu, ali imam i aplikaciju Zvukovi za spavanje sa maaaaasu zvukova, moze se i kombinirati vise njih u isto vrijeme. Ima i zvuk usisavaca 😁
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji