Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela22
    05. Kolovoz 2023. 11:21

Milica čestitke 💙 stvarno velika beba. 

Flekica, u koju bolnicu ideš? Tu smo negdje s terminom pa gledam hoćemo se možda sresti 🙈 

Mia2023
    05. Kolovoz 2023. 12:11

Milica čestitam. Baš pravi komad i po od bebe. 🥰 Trebalo je to i nositi 😮

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Flekica
    05. Kolovoz 2023. 12:57

Karamela22

Milica čestitke 💙 stvarno velika beba.

Flekica, u koju bolnicu ideš? Tu smo negdje s terminom pa gledam hoćemo se možda sresti 🙈

Sv. Duh  - za sad mi je sljedeca TA u petak ujutro pa cemo vidjeti kako se stvari razvijaju. Moj bebac je cijelo vrijeme tjedan dana veci pa se nekako nadam da necu prenijeti previse iza 20.8.

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

Flekica
    05. Kolovoz 2023. 12:58

i da Milica cestitaaam! Bome prava velika beba! Bas citam muzu tvoj post i on se smije i kaze kako bi ja mogla odmah bacit 70% pripremljene robe . Mislim da do sad nisam cula za bebu duzu od 57 cm.

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

• Nikky0407
    05. Kolovoz 2023. 14:14

Hvala curke na svim odgovorima, bany brain je zaboravio sva imena🙈
    Milice, svaka cast na velikij bebi i cestitke🎉🎉

Znojenje - klasika, dekolte i kosa na vrstu mokri svaku noc, i samo to, drugo nista, to mi totalno cudno🤷‍♀️

Ima li koja od vas termin 21.08 na sv.Duhu? Mozda se i vidimo, meni je tad dogovoren CR, samo da izdrzim do tada, evo danas usli u 37tt🙏🏻

Koje ste vi količine spakirale u torbu, za cas i bebu? I da li nosite izdajalicu, ako da, koja vam je najbolja? Nisam je jos kupila, ne znam dal da kupujem uopce sad ili cekam kako ce sve ici, evo nisam pametna🤷‍♀️

Saljem svima zagrljaje i da izdrzimo sto duze🥰🙏🏻

milica94
    05. Kolovoz 2023. 18:01

Hvala svima na divnim željama 😊😊 stvarno je nevjerojatno dugačak,i naravno da nas je zeznuo sa kupovinom robice,sreca pa smo pripremili nesto i u 62-ci,ali i to ce biti kratkog trajanja 😄😄 Hajde kilaza mi i nije cudna, ali visina je stvarno nesvakidasnja. Jos ja 'visoka' 1.58m pa se svi pitaji gdje je stao. Ali kada vidite nase zene koje su nosile trojke i dvojke, onda je ovo nista heheh,zena i zensko tijelo stvarno mogu sve. 😍

Vanilla Diva
    05. Kolovoz 2023. 20:17

Milica iskrene cestitke! Bome je beban pravi komad 😍 a ti nisi nesto visoka, ne znam koliko ti je muz visok ali bas zanimljivo da je malac tak dugacak! Nisam nikad cula da je beba tak duga...
    Gdje si rodila ako smijem pitati?
    .
    Znojenje - ja se isto znojim nenormalno sad u trudnoci i sama sebi smrdim. Tusiram se dvaput dnevno... najgore mi je po noci, isto kosa sljepljena i po prsima sve mokro. Uzas. Inace sam isto zimogrozna i uopce nisam sklona znojenju tako da mi je to bas cudno. Ajde sad je zahladilo posteno u Zgu i bas me veseli jer ionak nemam neko ljeto niti kud idem pa mi je svejedno. Lakse za zivjeti kad trebas jaknicu a ne lepezu. 
    .
    Jedino oko robe za bebu sam pripremila jako puno bodica s kratkim rukavima pa sad ne znam kako bude bilo ako se nastavi ovako hladnije, morat cu kupovati dugackog jos, a bas imam dosta tih kratkih, sad mi je zao..
    .
    Cure koje ste imale kontrakcije u trdnoci a rodile ste, kako prepoznati kad su bas pravi trudovi? Mene zadnjih dana bas dosta ulovile opet kontrakcije. Bolne su mi i cak sam ih i mjerila jer sam pomislila da je krenulo pa su se smirile. Ali bas onako i od leđa prema naprijed i stegne trbuh i kao menstrualni grc i svasta nesto. Bebu osjecam normalno  aktivna je i nemam drugih nekih simptoma... alii opet mr nekako strah da necu prepoznati kad pravi krenu, tj kad je vrijeme da ih odem provjeriti

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• cordis00
    05. Kolovoz 2023. 20:28

Vanilla to sam se i ja za trudove brinula prvi put, al kad krenu znat ces. Meni su bas bili u razmaku i trajali su i kako da kazem, kao simetricno stezanje trbuha obostrano, probudili su me iz sna, bolili su. Nije kao bh da te stisne jedna strana pa pusti il promijenis pozu pa je ok.
    —-
    Cure meni od sinoc/vise od jutros ima nekog cudnog smedeg iscjetka na wc papiru, jel to nesto zabrinjavajuce? Nije obilno, al nakon svakog puta budr nesto tog sluznog smedeg. Prosli put mi je sluzni cep ispao u komadu, bio je duguljast prozirno zut sa zilicama unutra. Sad ne znam jel ovo ima veze s timr da pomalo ispada i da je to neka krv otprije il sta s tim🙉.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Vanilla Diva
    05. Kolovoz 2023. 21:11

Cordisoo ma da.. mene muci sto mi nisu sve kao bh. Neke jesu, tak da stegne samo dio trbuha, ne boli bas i prođe ako promijenim pozu i to, a neke su mi bas bolne, duze traju, stegne me.cijeli trbuh i u leđima osjecam i ne prolaze kad promijenim pozu. Bas kao pravi trudovi ali evo.. imala sam epizpdu takvih prije dva dana pa su se smirile nakon 2 sata. Danas ih imam opet... pa sam bas zbunjena 😞
    .
    A ovo sto si pitala za smeđi iscjedak, meni to zvuci kao sluzni cep ali tako "po malo", ali nemam iskustva pa ne znam stvarno... ali svakako ne mora biti da ce ti biti jednako kao u prvoj T... ne znam

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Flekica
    05. Kolovoz 2023. 21:32

Nikky0407

Hvala curke na svim odgovorima, bany brain je zaboravio sva imena🙈
    Milice, svaka cast na velikij bebi i cestitke🎉🎉

Znojenje - klasika, dekolte i kosa na vrstu mokri svaku noc, i samo to, drugo nista, to mi totalno cudno🤷‍♀️

Ima li koja od vas termin 21.08 na sv.Duhu? Mozda se i vidimo, meni je tad dogovoren CR, samo da izdrzim do tada, evo danas usli u 37tt🙏🏻

Koje ste vi količine spakirale u torbu, za cas i bebu? I da li nosite izdajalicu, ako da, koja vam je najbolja? Nisam je jos kupila, ne znam dal da kupujem uopce sad ili cekam kako ce sve ici, evo nisam pametna🤷‍♀️

Saljem svima zagrljaje i da izdrzimo sto duze🥰🙏🏻

Ja sam jos prije uzimala screenshotove kad su cure s ranijim terminima davale svoje popise za torbu pa sam onda slozila neki svoj.
    Ruksak za radjaonu: dokumenti, 1 spavacica za porod i 1 za poslije, rucnik, kozmetika za tusiranje i sl, japanke/natikace, mrezaste gace + 2 chicco uloska, gumica za kosu, vlazni toalet papir, voda i nekakav snack
    Torba za babinjace: 
    2-3 rucnika, 1-2 dodatne spavacice, ogrtac, potkosulje ili grudnjaci za dojenje, carape, dodatne mrezaste gace i chicco ulosci, za dojenje (jastucici, lanolin za bradavice, sesirici, izdajalica), kozmetika, lijekovi ako ih koristis, evaq cepici, boca za vodu i neke grickalice, roba za van (moze donijet muz)
    za bebaca: krema za guzu, malo pakiranje pelena, vlazne maramice, nekoliko podloga za presvlacenje, par tetra pelena, robica za izlazak (moze donijet muz)

Vezano za izdajalicu, ja sam bas prosli tjedan kupila tommee tippee jer mi se cinila zgodnom i imam paranoju od mastitisa i jos stvarno jako zelim dojiti pa mislim da ju je zgodno imati za poticanje proizvodnje mlijeka. Ali jos se premisljam ima li ju smisla nositi u bolnicu jer bi ju trebala sterilizirati nakon upotrebe i ne znam kud s tim mlijekom onda. Isto tako, spakirala sam valjda 10ak chicco ulozaka jer je pakiranje preogromno pa racunam da ih muz moze donijeti dan kasnije. Jednostavno mi rucnici, pelene i ulosci zauzmu jako puno mjesta u koferu a na Sv. Duhu pise da mole da sve bude u koferu dimenzija 55x40x20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.