Hvala svima na savjetima za pupak, vjerojatno je ona nekako od meškoljenja malo to počupala, nisam primijetila poslije da je još bilo krvavo…
Sjećate se kako sam neki dan pisala da pokušavam todlera ostavit bez popodnevnog spavanja jer nam je večer kaos a i kad sam sama s njima nemam ga vremena uspavati a ne zna sam, odnosno sam zaspe prekasno… Ugl loše je prošlo 🤣 zaspao je u igri na podu oko 18 sati, ne moram vam ni pričati kakva nam je bila noć 🤣 jučer sam ga malo uspjela poravnati u ritam a danas smo se već vratili u ritam. Samo, nisam ga imala kako uspavati pa sam ih svo troje stavila u auto i vozala dok on ne zaspe i super je ispalo 🤣🤣
Svaka cast i tebi i svim drugim mamama na hendlanju dvoje i vise djece, pogotovo ako su “kriticnih” uzrasta 🙏🏽 Kapa dole 💕
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Znojenje u zrudnoci sam se koma znojola dok sam spavala i to gornji dio (dekolte i kosa), a nema mi goreg nego dok mi se kosa zaznoji 😅 sad mi se lijevi pazuh smrdljivo znoji, desni ne, ali lijevi je tvor na n-tu
Cvit svaka cast za hendlanje 3 male struce u isto vrijeme, kao i svima s vise klimaca, mene i jedna struca dotuce 🙈
Nikky moze biti i donUZV, a i pred kraj drugacije dobivaju nego prije (sreca po kene jer da je islo tim tempom rodila bih bebu od 4800, ovako je samo 4050 bilo, s time da je z 36.tjednu bio na 3620 - znaci 430g je dilobio u 4 tjedna)
Spavanje stuff jeste probali (nvj jest, ali ipak) bijeli suk uredaj? Ima i jedan video na youtubeu, ali sko uzeli onaj Zuzu uredaj i pali; em se smiri em zaspi (kao i ja, neki dan sam ja prije njega zaspala id tog zvuka 🙈)
*
Nama je danas moja mama iznenada otisla jer je ispalo da je dobila herpes zoster 😱 Virus je jszi kao za kozice, ali vele da je vazno da sam ja preboljela, malac je samo ba mojem mlijeku i sad pratimo hoce li mu nesto se pojaviti ili ne 😓
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ajme cure, sad ste me totalno izdeprimirale sa znojenjem. Meni je cijelu trudnocu uzasno vruce i po cijele noci se preznojavam. I jos sam u ovom dijelu Zagreba bez tople vode.
Nekako sam se nadala da ce to proci nakon poroda jer trenutno ne mogu spavati bez klime jer je stan tako pozicioniran da nikako ne mogu napraviti propuh. A kad bebac dodje, ne bi htjela bas palit klimu.
Mi smo jucer bili u TA i malac je na 3400g. Ja i dalje zatvorena, cerviks se ne smanjuje...
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Flekica Ja se isto uzasno znojim cijelu trudnocu kao i proslu i vruce mi je, a inace sam zimogrozna. Prode to brzo iza porora kad se malo hormoni izreguliraju, ne vjerujem da mi je trajalo duze od mjesec dana.
—-
Bome fino zahladilo u Zg-u. Idealno za porod😅. Meni danas mami rodendan, idemo na rucak. Danas pauza, a od sutra mogu rodit🤣. Ne mogu vjerovat da mi je termin iduci tjedan, da brojim jednoznamenkasto🙉.
Samo da ga ne predem, stvarno mi se to ne da plus indukcija, duzi ostanak u bolnici. Vec je maloj dosta ovog ritma, vidim da joj fali igra sa mnom i nije joj jasno zasto stalno lezim il odmaram.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Dlekica ja rodila ima mjesec ipo, jos sam stalno mokra ali u granicama da to nije normalno. Pitam se jesam li odmah usla u perimenopauzu.
Cordiso, sretan rodendan mami.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Evo javljamo se i mi, konacno iz 2 komada 😄 Rodila sam svoju bebu ipo 03.08, hitnom carskim rezom, gospodin je premasio sve moguce prognoze i.za dolazak i za mjere. Kao sto rekoh,rodila sam bebu ipo,od 4600gr i 61cm 🥰🥰 bukvalno izgleda kao bebac od 3,4 mjeseca. Najveci je na odjelu, i svi pricaju da odavno nisu imali toliku bebu. Zivi smo,zdravi smo, i dobili smo najveću ocjenu na rodjenju. Mama se oporavlja, nije lako bilo ni nositi,ni izvući tolikog bebana, ali sve je zavrseno dobro,sto je najvažnije.
Uglavnom oni su željeli da to ide prirodnome putem , jer je gospodin bio procjenjen na 4 kg, ali nije bio spustrn u kanal. Meni je tog 3 krenuo da ispada sluzni cep, mada dosta rijedak i voden i ja sam mislila da je počela plodna voda curiti,dosla na pregled, ustanovili da je sluzni, pa hajde da cekamo da se nesto pokrene samo, kontrakcije bile neke blage, nije ih ni ctg ocitavao, da bi oko pola 4 vidjeli da je crg skroz slabo reaktivan, i da je plodna voda krenula da se muti,i zeleni, tako da je ispalo najpovoljnije za nas oboje.
Kada vidim druge malene bebe, moj stvarno djeluje kao da mu je najmanje 3,4 mjeseca 😄😄 pozdravljamoo vas sve,i masemo 🥰
RMilica ajme koja beba! Cestitke 🎉🍼🧸
Thinkpurple ma moja mama je dobila herpes zoster po tijelu pa nam vise nije “na pomoci”, ali tnx da znam za ovo ako se slucajno meni javi. Ljubljenje opcenito izbjegavamo, a rukice redovito brisemo jer se on lovi za nas, a onda u usta 🙈
Oblacenje za van e tu ja muku mucim jer od trudnickog s funkcijom dojenja nemam jista. narucila sam sad HM neke majce i haljinu - koma, ili sam ja glupa i ne znam kak izbaciti sisu ili je to predvideno za ljude s manjim sisama od 95D 🙈 Za sad mi se najbolje pokazlo grudnjak za dojenje (Lisca ni je super jer me ne tiska kao Lidl zbog velicine) ili potkosulja za dojenje (HM ili Lidl) i gore kosulja.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Milica čestitke 😊 pravi komad bebe 😍
Odjeća za dojenje, kad sam doma bitno mi je da je majica na V i rastezljiva, isto tako kasnije kad krenem stavljati u nosiljku pazim da mi je na V i samo izbacili sisu gore, a kad idem van, isto volim košulje na kopčanje skroz ali generalno mi nije toliki problem jer kad sam vani više volim dignuti majicu odozdola, sisa ostane pokrivena i nema frke. Imam nekoliko majica baš za dojenje ali meni je to više smetnja nego praktičnost.
Najveći problem imam kad je neka prigoda pa tražim haljinu u kojoj mi je lako dojiti, to mi je uvijek muka živa.
Milica cestitam, bome komad ipo bebe, nek ste vi dobro, brz oporavak i mazenje kod kuce cim prije❤️.
Ja kad sam svoju prvu dojila vani tokom zime, to su bili kraci podoji, imala sam zimski jaknu, potkosulju za dojenje i tanki demper pa mi nije bilo sad bas tako hladno na 5-10 min izbacit sisu, samo bi podigla demper i izbacila sisu, opet me mala grijala od doli, prezivi se kratko. A ja pricam o temp 5-10 stupnjeva😁.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji