Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    03. Kolovoz 2023. 00:35

Mateja cestitke 🎉🧸🎈
    Thinkpurple ima i u knjizi njihova stranica na kojoj se registriras i ispunis datum i slicno i onda ti salju prije skoka kad jde i sto ide - to sam ja napravila 😄 
    Mada za te skokove nalazim razne podatke kad su koji 😅 za sad nas prati neki skok srijedom 😓

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

MareiKate
    03. Kolovoz 2023. 07:18

Mateja čestitke!! 💓
    Pahuljka prvi skok je sa 10 dana, mi ga isto prolazimo,, ne skida se sa sise i slabo spava. Ali ja sretna , napokon ne moram izdajati i prođe to za dan dva, naš je možda već i prošao jer je moć bila relativno mirna. Kod nekih beba skokovi mogu potrajati od nekoliko sati do nekoliko dana...nama je trajalo jednu noć i jedan dan čini mi se ovaj sada...

Vanilla Diva
    03. Kolovoz 2023. 08:15

MamaPa dobro da je situacija nepromijenjena, a za to sto bude bilo kad prestanes s lijekovima, ne znaci da ce se isti cas nesto pokrenuti. A ako i bude, dogurale mi do svojih 37 tj 🎉 i meni je to izgledalo kao nedostizan cilj kad sam bila 28.tj i krenula se otvarati. 
    Kod mene hrpa kontrakcija ovih dana, malo sam se fizicki pokrenula pa ne znam jel zbog toga. Jucer sam opet mirovala vise ali i dalje me stezalo svako malo. Cak sam ih krenula i mjeriti u aplikaciji ali nisu redovite a ni bolne, samo neugodne. Ali opcenito me sve zivo boli, prepone, leđa i imam osjecaj da se beba jos spustila. Osjecam pritisak među nogama, a povremeno me bas i probode unutra... samo bi htjela docekati pregled sljedeci tjedan, 9.8. a onda moze van 🤞🏻🍀

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Vanilla Diva
    03. Kolovoz 2023. 08:16

Mateja cestitam na bebi! Da ste kuci sto prije i da sve prođe dobro, a onda nove slatke brige 💙😊😊

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• cordis00
    03. Kolovoz 2023. 10:03

Mateja cestitam na bebici, nadam se da ste dobro i da se mazite ❤️.
    Vanilla i MamaPa eto i vas, dogurale do 37, drzim fige za bar jos 1 tjedan, nadam se da ste malo opustenije sad.
    —-
    Evo mene s pregleda, sve isto, ctg miran, mlijecna pl voda. Bez znakova da ista krece, ali nikad ne znas. Kontrola 10.08., ja se ipak nadam da ce se nesto pokrenit izmedu😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lemon
    03. Kolovoz 2023. 10:08

Knjiga govori o prvom skoku sa 5.tj., ali zapamtite dane 3,6,9. Na te dane, tjedne i mjesece su isto skokovi. 
    3.dan zna biti najteži, nadolazi mlijeko, beba je u skoku i ne spava i još ženi taj dan hormoni luduju. Tako da ako dođete taj dan doma i beba je nemirna, ne spava, plače, sjetite se da ce proci i da ništa ne radite krivo 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• cordis00
    03. Kolovoz 2023. 10:12

Lemon

Knjiga govori o prvom skoku sa 5.tj., ali zapamtite dane 3,6,9. Na te dane, tjedne i mjesece su isto skokovi.
    3.dan zna biti najteži, nadolazi mlijeko, beba je u skoku i ne spava i još ženi taj dan hormoni luduju. Tako da ako dođete taj dan doma i beba je nemirna, ne spava, plače, sjetite se da ce proci i da ništa ne radite krivo 😊

Da da tako je, sjecam se i ja sad, bas je sve islo tako 3 6 9, a regresije su nesto duze, jave se s 4, 9 i 18 mj, najgora s 4 mj. S tim da smo mi imali regresiju i s 12 mj.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Landy
    03. Kolovoz 2023. 10:22

Čestitke Mateja💙

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Pahuljka
    03. Kolovoz 2023. 10:44

Lemon

E da bas taj treci dan smo dosli kuci i bio je haooos, pretpostavila sam da je neka promjena i da se nesto desava ali nisam nigdje nasla podatak o trecem danu, svugdje se pise o 5tom tjednu. 
    Hvala za info 💕

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    03. Kolovoz 2023. 10:47

MareiKate

Mateja čestitke!! 💓
    Pahuljka prvi skok je sa 10 dana, mi ga isto prolazimo,, ne skida se sa sise i slabo spava. Ali ja sretna , napokon ne moram izdajati i prođe to za dan dva, naš je možda već i prošao jer je moć bila relativno mirna. Kod nekih beba skokovi mogu potrajati od nekoliko sati do nekoliko dana…nama je trajalo jednu noć i jedan dan čini mi se ovaj sada…

Pratimo se sa skokovima 😂 I ja nisam morala ova dva dana izdajat, ona je to sve rijesila, ali je muci nespavanje. Inace nije placljiva, samo nek je sike i da je u rukama. Vjerujem da ce proc danas ili sutra da sastavimo par sati sna 🤦🏼‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.