Hej drage zene,
nadam se da vam svi izazovi koje majcinstvo donosi prolaze (maksimalno moguce) uspjesno, i da ste svjesne da smo na kraju dana svi samo ljudi i radimo najbolje sto mozemo.
To je zakljucak danasnjeg dana za mene, nakon 48 proplakanih sati i osjecaja da sam potpuno nesposobna za brinuti o ljudskom bicu.
Nama su dani u bolnici bili bas teski, ne znam. Guzve su velike, nema mira, osoblje je stvarno divno ali nije da ti se mogu posvetiti onoliko koliko bi netko kao sto sam ja (veliki overthinker, planer i organizer) volio, pogotovo jer prolazim ovo prvi put. Na kraju je maleni dosta izgubio na tezini (taman 10% i u tih 72 h) i zakljucak je bio da bi mi trebala uvesti dohranu da se dobije. Dobio je zuticu zadnji dan, ali nista strasno pa su nas pustili. A on je postao toliko jadan slabasan i nikakav da nije mogao vise uloviti hvat za dojenje, i ja sam se totalno zbedirala. Na kraju sam zavrsila s krastama na bradavicama, krenulo mi nadolaziti mlijeko, pa kvrge. Ma joj… Pritom, maleni na dohrani i 3 dana nije imao stolicu - ja se izbezumila. No, dosla mi patronazna, krasna zena, i pomogla mi je shvatiti da nije do mene i da radim sve kako treba - da maleni jednostavno trenutno nema snage za uloviti moju bradavicu (koje su uvucene, i velike), ali da cemo doci polako do toga.
Danas sam nakon izdajanja na elektricnu izdajalicu uspjela dobiti malenog da se spoji na dojku makar na par minuta. I to je moja mala pobjeda ♥️
Uzasno je tesko, nisam mislila da ce biti tako - sve se majke uvijek cine tako sretne na van.
Ali ns kraju ce biti to sve ok - sigurna sam.
Sretno, zene ♥️
Ja mislim da si ti super i jako brižna majka. A savjet koji sam ja danas dobila od babice- samo strpljenja. Rasturiti ćeš ❤️
Petrunjela čestitaaam 🥰
Mene od danas popodne tako rastura dolje. Baš me sve boli. Mali se stalno nabija glavicom pa i to još više sve iritira, a i ful sve zapeče kad se krene gurati. Taman nije toplo ovu noć, a nikak se sad namjestiti radi toga.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav mame! ja sam s jesenskih beba i opasno se priblizavamo dolasku bebice. zanima me da li koja od vas ovdje ima skoliozu ili ima info kako prolaze porodi i epiduralne s njom? hvalaaa
Petrunjela čestitam! Zašto je bila indukcija? Možda si napisala negdje.. Meni je sutra službeno termin i evo osjetim jutros malo pomalo izlazi neki sluzavi smeđi iscjedak i imam menstrualne bolove. Možda se i vidimo u Petrovoj uskoro 🙈.
👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
🧔🏻♂️ 36g. zdravko dren
2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
9/2020 FET 👎
04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
Termin 28.7. ❤️, Petrova
https://www.tickerfactory.com/
Petrunjela cestitam! Nadam se da ste dobro i uzivate skupa.
Sunny drzim fige! Javi se s pregleda.
Evo ja sam bila na pregledu, sve ok, ctg miran, otvorena 2.5 cm do ovoja i glavice, pise da je glavica na ulasku u zdjelicu cini mi se. Pomalo cu krenit hopsat po lopti pa cemo vidjeti. Bilo bi dobro roditi oko 39.tj dok je ovo zahladenje😅.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo zvuči super. Samo hopsaj 😁. Ja sam jučer bila u dosta dugoj šetnji pa evo očito sam nešto pokrenula. Javim se sutra obavezno ako večeras ne završim u Petrovoj 🙈. Sad mi curka prozirno sluzavo s crvenim točkicama. Jel to može biti taj famozni sluzni čep ili to mora biti u jednom komadu? A menstrualni bolovi su mi od rano jutros stalno prisutni. Ne osjećam kontrakcije nego baš kao da sam dobila menstruaciju. 🤷🏻♀️
🧔🏻♂️ 36g. zdravko dren
9/2020 FET 👎
Termin 28.7. ❤️, Petrova
Cordisoo zvuči super. Samo hopsaj 😁. Ja sam jučer bila u dosta dugoj šetnji pa evo očito sam nešto pokrenula. Javim se sutra obavezno ako večeras ne završim u Petrovoj 🙈. Sad mi curka prozirno sluzavo s crvenim točkicama. Jel to može biti taj famozni sluzni čep ili to mora biti u jednom komadu? A menstrualni bolovi su mi od rano jutros stalno prisutni. Ne osjećam kontrakcije nego baš kao da sam dobila menstruaciju. 🤷🏻♀️
Meni je u komadu ispao proslu trudnocu, ali je bio bas zilav, dugacak, ne mos falit. Cula sam da nekim curama ispada u komadima. Al ne bi trebao curiti. Da nije pl voda?
👩33g👨33g 👧👧👶
Meni je u komadu ispao proslu trudnocu, ali je bio bas zilav, dugacak, ne mos falit. Cula sam da nekim curama ispada u komadima. Al ne bi trebao curiti. Da nije pl voda?
Hmm, nakašljala sam se sad i ništa ne izlazi. Baš mi je mokro i sluzavo i ima te neke crvene točkice po sebi. Pričekat ću još malo pa ću vidjeti šta mi je činiti. Možda se pojave i trudovi u međuvremenu.
🧔🏻♂️ 36g. zdravko dren
9/2020 FET 👎
Termin 28.7. ❤️, Petrova
Petrunjela cestitam! Nadam se da ste dobro i uzivate skupa.
Sunny drzim fige! Javi se s pregleda.
Evo ja sam bila na pregledu, sve ok, ctg miran, otvorena 2.5 cm do ovoja i glavice, pise da je glavica na ulasku u zdjelicu cini mi se. Pomalo cu krenit hopsat po lopti pa cemo vidjeti. Bilo bi dobro roditi oko 39.tj dok je ovo zahladenje😅.
Baš sam to i ja komentirala, taman bi mi sad bilo 🤣 Bilo bi lijepo da se odluče 🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Hmm, nakašljala sam se sad i ništa ne izlazi. Baš mi je mokro i sluzavo i ima te neke crvene točkice po sebi. Pričekat ću još malo pa ću vidjeti šta mi je činiti. Možda se pojave i trudovi u međuvremenu.
Moj sluzni cep je bio onako duguljasti zuto-prozirni sa kao zilicama u njemu. Mozda i je dio sluznog cepa🤞🏻🤞🏻.
👩33g👨33g 👧👧👶
Sortiraj odgovore
Najstariji