Meni je izgleda vaginalni pregled izazvao sukrvicu pa sam bila na hitnoj i tamo su me još 2 puta vaginalno pregledali i napravili CTG. Sve uredno, otvorena sad navodno za prst, ali su me vratili doma i naravno sad opet ima tu tragova od svog tog čeprkanja. Za cure koje planiraju roditi u Petrovoj, a u terminu su: trenutno nema ni pratnje ni posjeta tako da jednom kad vas muž dovede u bolnicu, tu se rastajete i vidite tek na izlasku s bebom 😢. Nadala sam se da će se barem to s posjetama promijeniti, ali evo još uvijek je na snazi.
Sad čekamo trudove ili neke druge znakove početka poroda, a sutra ponavljamo CTG. ❤️
Ja sam odlučila za Petrovu, baš me pogodilo što nema barem posjeta, tim više što me čeka indukcija koja će sigurno trajati... Nadam se do tvog poroda da će ublažiti mjere..🤗
Lightblue šaljemo brdo pozitivne energije vama. Malci su pravi borci i ne sumnjam da će se izboriti za svoje mjesto pod suncem. Nadam se uskoro dijagnozi stabilno (bez kritičnog). Nadam se i da je tvoje psihičko stanje koliko toliko uredu jer vjerujem da imaš slom živaca na dnevnoj bazi. Drži se. Mislimo na vas i šaljemo 💋💋💋
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Lightblue- drzi se, ne mogu ni zamisliti kako ti je nakon 51 dan, mene su ona 2 tj psihički već uništila bila. I mi u velikoj intenzivnoj uglavnom koristimo izraz "stabilno kritično", s logikom da su pacijenti kritično čim trebaju intenzivnu, ali su- hvala bogu- trenutno stabilno (sto se naravno sve mijenja iz minute u minutu). Moram priznati da nikad nisam pomislila kako je biti s druge strane, tj. primaoc tog "stabilno kriticno" i zvuči uzasno. A pogotovo kad su djeca u pitanju. Nadam se da nalazite psihičku snagu za sve i da ćete se oporaviti jednom kad bebe dodju doma. Ima puno sličnih, a optimističnih priča sa sretnim zavrsetkom, pa se probaj fokusirati samo na njih. Znam da je teško, mogu samo pretpostaviti koliko. Svi vam ovdje držimo fige i šaljemo pozitivne misli u svemir. ❤️
Miracle - čestitke 🎉🎉
Što se posjeta u Petrovoj na odjel za carske tiče, početkom 7.mj ih je normalno bilo. Ne znam otkad traje zabrana za odjel "normalnih" poroda, pa moguće da se i na carskima nešto mijenjalo, ako je to friško stanje.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Miracle čestitkeeee. Bome ste to brzo obavile 💗
Lightblue baš mi je žao za malecke, ali bit će oni dobro. Sad malo treniraju mami i tati živce. Nadam se da će uskoro doma s vama i biti sve ok. Na kojoj su sad kilaži? 🤗
MareiKate kako ste vas 2?
Thinkpurple jel vam bolje što barem sa starijom sekom? Jel prihvatili bebu?
Takica ima kakvih pomaka?
Čitam po novostima da je na Sv. Duhu opet enterovirus ušao 🤦
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Miracle, čestitke!!! ♥️
Lightblue, puno snage vam želim! ♥️
Mi smo doma, iako je pala još s kilama, sad je ispod 3 kile, ali je prihvatila sisu i nadamo se da će sad samo rasti. Ali žene moje, od kad je ona počela sisati, bolovi u mojem trbuhu 😩 znači dva dana dok nije sisala ja sam bila ko avion, ja se sad ne mogu ispraviti od bolova, bez tableta ne mogu. Još sam se ja u bolnici pitala pa kako, kažu da je sa svakim porodom ta bol kasnije gora a kod mene ništa, kad ono...
Na sv duhu je bio slučaj enterovirusa dok sam ja bila, ali nikakva drama. Žena je bila u izolaciji u sobi preko puta moje, sve se standardno i normalno odvijalo.
Miracle cestitam! 🥰🥰. Konacno ste skupa!
MareiKate uh mogu mislit, meni su bili bas jaki ti bolovi prvi put u bolnici tj te kontrakcije kod sisanja. Nadam se da ce trajat dan dva🤞🏻.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav svima 😊 Čitam forum već par dana uzduž i poprijeko, pa evo da se i javim. Žao mi je što nisam naletila na njega ranije. Svima želim brz oporavak i da što prije idete kući, a vama koje ste malo duže zaglavili u bolnici jer su bebe uranile, također šaljem brdo pozitivne energije i da vam vrijeme do odlaska kući što prije prođe. Predivno je koliko ste sve pune podrške jedna prema drugoj i sve to zajedno prolazite 🤗 ja iza sebe imam jedan preuranjeni porod u 35tj, od čega je cijela trudnoća bila vrlo rizična i problematična a nije baš puno bolje ni sa ovom. Danas nam je 35+4, mirujem skoro od početka i već sam se ucrvala u krevetu 😢 Ali barem sam doma a ne kao prvi put, mjesecima u bolnici. Brojim još sitno i svaki dodatni dan je pobjeda, a molim Boga da izdržimo barem do 37tj. Maštam o tome da sjednem kao čovjek popit kavu, jer sam u ležećem i poluležećem položaju već jaaaako dugo 😅 Nesanica me uništava, valjda je i psiha tu u pitanju a i nemogu se više namjestit nikako 😅😂 noćas su me leđa uništila od bolova a ni danas nije puno bolje, i nadam se da to nije znak ničega jer doslovno valjda trzam na sve. Cure koje također broje sitno, držite se 🤗❤️
Miracle 2023 Bas sam se pitala ima li kakvih novosti kod tebe, i bas mi je drago da je mala cura konacno odlucila doci i upoznati vas sve. Djeluje da je bio lak porod, pa čestitam i na tome, da li je krenulo prirodno, ili je morala indukcija? Uzovajte u maženju sada!
Lightblue Draga,saljem brdo zagrljaja i pozitivnih misli za vas. Ne mogu ni zamisliti koliko strepnje i straha je u vama, ali vjerujem da ce mali borci da se izbore sa svim problemcicima, da ce ojacati i da ce to biti kroz koji period prave jake bebe. Ja sam rodjena sa 1400gr jos 1994te godine, i isto je moje stanje bilo neizvjesno, a sada je opet tehnika i tehnologija dosta uznapredovala,pa vjerujem da itekako imaju veliku sansu za napredak i bice sve to dobro, vjerujemo u male borce.
Thinkpurple kakvo je stanje kod vas? Kako ste pretekli noc? Ima li kakvih pomaka sa papanjem i grcicima? Kakvo je zdravstveno stanje tvoje trenutno? Jako mi je zao svega sto se izdesavalo kod tebe, i saljemo snage da sve konacno krene da ide ka boljem.
Čestitam i ostalim curama koje su rodile, mnoge ste bile i iza mene po tjednima, ali ste nas zeznuli 😂 uživajte u malim strucama. Nama termin sutra, desavanja jos nikakvih, sta ce biti,i kada ce ovaj mali odluciti doći, ne znam. On je i dalje jako aktivan,i uživa, a ja ocekujem i iščekujem da se bar nesto pokrene. Jos ni sluzni cep, niti sam otvorena, nikakvih naznaka jos uvijek. Imam neke endeme po dnu stomaka,pa su rekli da bi radije da ide prirodno,nego carski, ali vidjecemo, ako ne pozuri maleni, ne znam hoću li bas moci roditi bebu od 4500gr prirodno😂 sad je procjenjen na oko 4kg 😃
Sori na duzem postu, mene tako nema jedno vrijeme,pa se raspisem😃 pozdravljamo sve 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji