Thinkpurple Ajme zao mi je, nadam se da je sad sve u redu. A kroz trudnocu je sve bilo u redu?
Thinkpurple identicno je i kod nas bilo i evo od kad ne koristimo puno je bolje. I sorry, htjela sam se jos prije nadovezati i reci kako mi je bas zao sto te jos i to zadesilo i pozeljeti brzi oporavak i uzivanje u bebici, al od strke zbrke nikako, no za dobre zelje nikad nije kasno pa evo.. drzim fige da svaki dan budes sve bolje i bolje i da mozes u potpunosti uzivati u svojoj malenoj djevojcici ❤️
Cvit a zasto/kako ti je otvoren rez? Meni se nakon prvog carskog otvorio na jednoj strani isto je dugo trebalo da se zatvori, nekih 2ipol mj.
Sayuri nemogu jos na bok, samo leda…
.
Cure koje ste rodile, dajete k1+d3 i omegu? Mi danas dali prvi puta, cijeli dan je jako nemirna i jedva zaspe na kratko, pa sve gledam da nije od toga…
Mi dajemo k1+d3 od neka 2 tjedna, kad smo uspjeli uspostaviti samo moje mlijeko. Nemamo problema nikakvih. Omega? Sto je to?
Nisam imala ni s prvom kceri problema, ali kad smo nakon 3 mjeseca poceli oleovit koristiti nakon k1+d3, tu je velik problem nastao. Grcevi mjesec dana, svaka druga, treca vecer plac, bas se mucila i ona, a i mi s njom. Doktorica je tvrdila da je to nemoguce od oleovita, ali eto, njoj je bas smetalo.
Cvit a zasto/kako ti je otvoren rez? Meni se nakon prvog carskog otvorio na jednoj strani isto je dugo trebalo da se zatvori, nekih 2ipol mj.
Sayuri nemogu jos na bok, samo leda…
.
Cure koje ste rodile, dajete k1+d3 i omegu? Mi danas dali prvi puta, cijeli dan je jako nemirna i jedva zaspe na kratko, pa sve gledam da nije od toga…
Mi dajemo k1+d3 od neka 2 tjedna, kad smo uspjeli uspostaviti samo moje mlijeko. Nemamo problema nikakvih. Omega? Sto je to?
Nisam imala ni s prvom kceri problema, ali kad smo nakon 3 mjeseca poceli oleovit koristiti nakon k1+d3, tu je velik problem nastao. Grcevi mjesec dana, svaka druga, treca vecer plac, bas se mucila i ona, a i mi s njom. Doktorica je tvrdila da je to nemoguce od oleovita, ali eto, njoj je bas smetalo.
Imas od njih samo omegu dha ili u kombinaciji s vit D3, kao dobro je za razvoj mozga itd, a meni su preporucili u bolnici jer su valjda sad neka istrazivanja da pomaze kod atopijskog. Tako da planiram sad kod druge bebe davati k1+d3 pa kad dode vrijeme omega dha+d3. Isto su twist off kapsule.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
thinkpurple Zao mi je sto si imala takvo iskustvo, zelim i tebi i bebici brz oporavak. I cestitam💕
Mi smo uveli K1 D3 od Babytola od osmog dana. Malena nema nikakvih problema. Ujutro joj damo to, a navecer BioGaia kapi po preporuci patronazne. BioGaia navodno sprječava nastanak grčića. Sad jel do kombinacije ili curka jednostavno nije osjetljiva- ne znam...nadam se da će ostati ovako i dalje 😊
.
Eva hvala na pojašnjenju, budem probala onda na tak način malo potaknuti laktaciju ☺️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav ekipa…
Nama krenuli grcici 😩 Ali pomaze Biogaia dosta, dosta su manji poslije tih kapi, btw u njima imam vitamin D tako da dajem samo te kapi i dosta. Omegu planiram ukljuciti kad napuni 4 tjedna, mi koristimo onu Moellers najbolja je a nije teska za stomacic, ide od 4-tog tjedna ubacim u mlijeko…
Thinkpurple kako si?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Evo link na Omegu ako koga zanima, dajite djeci Omega je esencijalna za razvoj mozga pogotovo sada u prvim mjesecima intenzivnog razvoja
https://www.eapoteka.ba/proizvod/mollers-omega-3-moja-prva-omega-250-ml/
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Am13 hvala ti 🩷
Smt sve je bilo u redu, plan je bio vaginalni porod.
Robin nama u otpusnom pismu pise da od 8.dana ide k1d3 i omega.
Da, slazem se, od 8. dana ako se samo doji da se unese vitamin k. A ako se koristi ad mlijeko onda se babytol ne koristi jer ad sadrzi dovoljno k vitamina.
Kad smo izbacili ad potpuno, onda smo poceli koristiti, ali mi smo negdje s dva tjedna. Tako nam je patronazna objasnila i savjetovala nas.
S prvom sam samo dojila i koristili smo od 8.dana.
Žene drage, nisam si spremila preporuke za kremice za hemeroide, i naravno da su me sad sustigli😭, ima tko kakvu preporuku 🙈
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji