Hvala na savjetima ❤️
Robin baš me to zanimalo kakav ritam je OK da se laktacija nastavi. Otprilike je i to moj ritam, sto kasnije prije spavanja izdajanje, kroz noc jednom i rano ujutro. Probala sam s 'mitom'. Kroz špricu bi malo kapnula mlijeko na sisu i čim to pocucla gotovo(ili ručno malo da kapne) jedino još nisam probala sa silikonskim šeširićima… Kaže mi frendica da tako ni njena nije htjela bez obzira na sve, al OK ja sam sretna da makar izdajanjem dobije malo mog mlijeka… Mada nikako doci na preko 70ml 🤷 tako da dohrana je nama isto aktivna ☺️
Vesca probaj se izdajati power pumping metodom što više. Izdajaš se 20 minuta, 10 minuta odmor, opet izdajanje 10 minuta pa 10 minuta odmor i onda opet izdojiš 10 minuta. Sve na istoj dojci. Nakon par dana bi ti se količina mlijeka trebala povećati jer takvo izdajanje imitira nasisavanje kad je beba u skoku i stvara sebi veću količinu mlijeka.
Sretno!
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Hvala cure 💋
Thinkpurple kako si jutros, jel bolja situacija? Sto se tice rane i carskog, uzmi si slobodno malo brufena i ustaj hodaj malo vise, znam da zvuci cudno i bolno, ali sto se vise kreces radis svakodnevne stvari brze ce proci. Meni je svaki od tri carska prosao dobro jer sam odmah ( vec u intenzivnoj) hodala i hodala, stisnem zube i hajmo lagano…
Mia kakva je situacija jutros?
Afrodita kod tebe bebe bas dobro napreduju, svaka cast 🫡
Pahuljka stara moja, desava li se ista kod tebe?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Thinkpurple u sličnoj sam situaciji bila i iskreno mene sve zeza i nakon 6 tjedana iako sam kako kaže Sayuri hodala koliko je išlo između terapija.
Mia koliko god strašno zvučalo ali bolje da si tamo a po opisu bi mogla i ostati do kraja. Bolje da te imaju na oku i da te prate zajedno s bebicom.
Mi od danas možemo posjetiti bebice pa popodne se spremamo za suze. Curka slijedi bracu i isto ima gljivice koji piči po svom,niti bolje niti gore. Kako kažu dr stabilno kritično.
Kila u trudnoći sam dobila 3 (do 27 tjedna) i sad sam ukupno -18. Mislim da živci odrađuju svoje jer svaki dan takvu nervozu imam dok ne čujem da su dobro/isto da nije normalno.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
SAYuRI jaooo kakvi su slatki. A mala princezica odmah nosi kašicu da hrani batu🥰 vjerujem da je čudno što ona vise nije najmanja.
Mia ima li kakvih promjena? Super da si se javila u hitnu i da su te ostavili.
Cordiso ja razumijem psihologa ali sto kazes nek adaptacija krene i ranije sto da ne.. od mog brata mali tesko prihvatao vrtic sa 3 godine, a mala sa jedva godinu krenula i pravi je harambasa znas kako se bori sa drugom djecom. Ni jednom.nije plakala na ostajanju.
Robin, MareiKate, Thinkpurple samo pišite savjete sve mi upijamo💗
Lightblue nadam se najboljim vijestima danas od dr 💞💞💞
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Evo nas doma, pustili me. Radili mi opet ctg ujutro i uredan je, imala sam još tog smeđeg nakon pregleda, poslije više ne, ali sam i ležala cijelo vrijeme pa ne znam. Nije mi ni curilo više ništa.
Kako nemam kontrakcije i nije se ništa pogoršalo su me otpustili. U ponedjeljak trebam ići na kontrolu u trudničku, a ako mi opet nešto krene da dođem i ranije ponovo.
Ugl. Ja cijelu noć nisam spavala koliki mi pritisak bio dolje nakon onog testa, mislila sam da ću se porodit. Pritisak više nemam, ali i dalje osjetim neku bol dolje.
Kao zombi sam sad.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
A piše mi na nalazu: cervikalni kanal za prst prohodan do vodenjaka i glavice priljubljene na ulazu u MZ. To znači da se skroz spustio ili? Ja i dalje po trbuhu ništa ne kužim 🤣
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sayuri brufeni su mi najbolji prijatelji. Zbog cijele situacije pijem i "koktel" brufen, paracetamol i ketonal prema uputama iz bolnice - brufen pa za 2 sata paracetamol, pa za 4 sata ketonal i ispocetka. Znam da je brufen najbolji uz dojenje al u mojoj situaciji je veca korist da me ne boli jako nego da trpim. Hodam kolko mogu, pa dizem se svakih sat na wc barem.
Miracle joj ti grubi pregledi… i mene je raskrvario na tom pregledu jer je htio ubrzat malo… a neznam kaj bi rekla za visak plodne vode, nemam iskustva, al ak ne rade paniku valjda je ok.
Cimerici iz sobe su isli busit vodenjak i nije nis islo, nije uopce bilo plodne vode, nestala je, kad , kako nezna nitko. Bebica se cak nagutala plodne vode i cijeli dan ju bljuckala. Nju su pak jadnu od cetvrtka inducirali prvo praskovima pa gelovima, rodila tek u nedjelju ujutro. Ja stvarno neznam zasto se to tak forsira i oteze.
Mozes li leci na stranu?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri kako ih je lijepo pogledat, izgleda idilicno 🥰
Kod nas nista, ja sam toliko aktivna da sam mislila da ce ovo malo prkno ispast do sad, ali nikakvih naznaka 🤷♀️
Optimisticno smo se dog s prijateljima da provedemo vikend na vikendici na jezeru 😂 Makar da se rostilja kad se vec nista ne dogadja 😂
Saljemo vam toooople poljupce i zagrljaje 🫶
-
Lightblue Sretno danas i neka budu samo suze radosnice, uskoro cete svi zajedno kuci aBd, neka ti to bude vodilja u ovim teskim vremenima ❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Evo i mene iz trudnicke. Pregled je bio bolan jer je dr pokusala mala pogurati stvari, za prst sam otvorena. Bebuska ima oko 3,2kg. Ugl sve je u redu, osim viska plodne vode. Naravno da me sad to brine i sto misli u glavi, ali dr kaze da nije panika i da se ne trebam brinuti jer je glavom nisko dolje, a svi nalazi dosad su bili u redu tako da je vjerojatno sve ok i da ponekad ne znaju razlog zasto se to desava. Kontrola u pon na termin.
Znam da je neka od vas pisala da takodjer ima tu dijagnozu, Takica mozda? Sto su tebi rekli vezano uz to?
Hej, meni su nedavno ustanovili taj visak vode. Pitali me za ogtt da li sam radila, a nisam, kazu da je gest.dijabetes najveci 'krivac' tog stanja,medjutim,meni je secer uvijek uredan bio. Pitali me i za prenatalni da li sam radila, i to je sve uredno, pa se isto ne zna tacno razlog tome,ali su mi rekli da je bolje i visak nego manjak, sta god im to znacilo. Maleni je jako aktivan bas iz razloga jer ima viska vode,pa nekada jedva uspijemo snimiti ctg, ali su mi rekli da je super to sto je aktivan i što ga osjecam non stop. Ono sto sam ja citala da moze problem biti veće krvarenje i nedostatak koncentracija materice,jer je materica zbog te kolicine vode mnogo vise rastegnuta, tako kaze google. Uglavnom vjerujem da nece biti problema vecih, sem mozda obilnijeg krvarenja.
Evo i mene iz trudnicke. Pregled je bio bolan jer je dr pokusala mala pogurati stvari, za prst sam otvorena. Bebuska ima oko 3,2kg. Ugl sve je u redu, osim viska plodne vode. Naravno da me sad to brine i sto misli u glavi, ali dr kaze da nije panika i da se ne trebam brinuti jer je glavom nisko dolje, a svi nalazi dosad su bili u redu tako da je vjerojatno sve ok i da ponekad ne znaju razlog zasto se to desava. Kontrola u pon na termin.
Znam da je neka od vas pisala da takodjer ima tu dijagnozu, Takica mozda? Sto su tebi rekli vezano uz to?
Hej, meni su nedavno ustanovili taj visak vode. Pitali me za ogtt da li sam radila, a nisam, kazu da je gest.dijabetes najveci 'krivac' tog stanja,medjutim,meni je secer uvijek uredan bio. Pitali me i za prenatalni da li sam radila, i to je sve uredno, pa se isto ne zna tacno razlog tome,ali su mi rekli da je bolje i visak nego manjak, sta god im to znacilo. Maleni je jako aktivan bas iz razloga jer ima viska vode,pa nekada jedva uspijemo snimiti ctg, ali su mi rekli da je super to sto je aktivan i što ga osjecam non stop. Ono sto sam ja citala da moze problem biti veće krvarenje i nedostatak koncentracija materice,jer je materica zbog te kolicine vode mnogo vise rastegnuta, tako kaze google. Uglavnom vjerujem da nece biti problema vecih, sem mozda obilnijeg krvarenja.
Kontrakcija*😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji