Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela22
    09. Srpanj 2023. 15:11

Čestitam svim mamama i malim borcima ❤️❤️❤️
    Bas je lijepo citati Vaša iskustva. Mi još imamo dosta 🥲

Svim bebicama želim da su brzo doma s mamama i tatama 🤍

• Petrica_92
    09. Srpanj 2023. 15:39

Vesca ma joj, apsolutno ništa  skroz mi je pod rebrima još, baš visoko. od simptoma mi samo otiču noge, inače ne bih ni znala da sam trudna.
    znam da kažu da se prvo dijete često prenese, ja se nadam da će se ovaj tjedan nešto pokrenuti. čekam sad kontrolu u utorak (39+4), jer na 36+4 je već imao 3 400 grama, sad čekam da me ušlagira 😂

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• gluglu
    09. Srpanj 2023. 15:45

Pridružujem se čestitkama novopecenim mamama, a nama buducim želim da nam bebice budu dobro i da sve prodje u najboljem redu. Pratim redovno lijepe vijesti od svih vas.
    Moja bebica je dosta uspavana , osetim je kadkad sa blagim udarcima, valjda je sve to dobro. U petak mi je pregled koji jedva čekam 💗🍀☀️🥰🤰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20766;11/st/20230808/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/68b1/preg.png

• MamaPa
    09. Srpanj 2023. 17:17

Čestitke svim mama i njihovim bebicama 🥳🥰
    -------
    Vanilla i ostale na mirovanju, lagano se i nama sa najkasnijim terminima na ljetnim bebama približavaju puunoo sigurniji tjedni ☺️ 
    Budući da sam od 24. do 29. tjedna bila u bolnici i nakon toga nastavila strogo mirovanje doma, svaki dan mi je veliki uspjeh i puno znaći. Sad u 34. tjednu (33+3) je puno lakše al naravno stalno imamo nove ciljeve. Prvo punih 34, pa punih 36 i nakon toga se lakše dise 😊
    Moja bebica je isto od početka dosta nisko ali ja za čudo nemam problema s mokrenjem. Preko dana je uobičajeno, malo češće, jer stvarno pijem puno vode ali po noći gotovo nikad ne idem. Ali se nikako ne mogu namjestiti za spavanje. Trbuh mi je mali, dobila sam samo 6 kg dosad, ali nikako se namjestiti. Vjerojatno zato što sam cijeli dan u tom ležećem položaju i onda mi je navečer dosta. Bole me leđa, noge, lijevi kuk... 
    Ali sve ćemo izdržati samo da dođemo do tih ciljeva koje si svako malo pomičem 😊 🤞🏽

Vanilla Diva
    09. Srpanj 2023. 17:44

MamaPa

——-
    Vanilla i ostale na mirovanju, lagano se i nama sa najkasnijim terminima na ljetnim bebama približavaju puunoo sigurniji tjedni ☺️
    Budući da sam od 24. do 29. tjedna bila u bolnici i nakon toga nastavila strogo mirovanje doma, svaki dan mi je veliki uspjeh i puno znaći. Sad u 34. tjednu (33+3) je puno lakše al naravno stalno imamo nove ciljeve. Prvo punih 34, pa punih 36 i nakon toga se lakše dise 😊
    Moja bebica je isto od početka dosta nisko ali ja za čudo nemam problema s mokrenjem. Preko dana je uobičajeno, malo češće, jer stvarno pijem puno vode ali po noći gotovo nikad ne idem. Ali se nikako ne mogu namjestiti za spavanje. Trbuh mi je mali, dobila sam samo 6 kg dosad, ali nikako se namjestiti. Vjerojatno zato što sam cijeli dan u tom ležećem položaju i onda mi je navečer dosta. Bole me leđa, noge, lijevi kuk…
    Ali sve ćemo izdržati samo da dođemo do tih ciljeva koje si svako malo pomičem 😊 🤞🏽

MamaPa pa mi smo u dan isto trudne 🙈 i jos obje mirujemo. Ja isto imam mali trbuh i dobila sam 7 kg, do nedavno je bilo 6 i to sam stalno bila između +5 i 6, i onda sam u zadnja dva tjedna dobila tu 1 kg... beba mi je osjetno veca i teza, al i ja svaki dan pojedem jedan sladoled 😁
    A mozda ti je nekako drugacije pozicionirana iako je nisko pa nije na mjehuru toliko. Svi smo drugaciji... i mozda ti nije u zdjelici toliko nisko, moja bas je i to me brine. 
    Zbog cega si na mirovanju? 
    Iste imamo ciljeve 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Sheena
    09. Srpanj 2023. 17:56

Pozdrav ženice, a novopečenim mamama čestitke🤗🥰🥳
    Nisam baš ažurna, javila sam se jednom samo, s prvim djetetom sam bila puno aktivnija na forumu, ali tako to valjda ide🙈
    Lagano se približavam terminu, kako je prvi mališa išao na hitni carski, a ova malena se još nije okrenula, imam dogovoren carski 31.7., ako se nešto prije ne pokrene.
     Baš me strah kako će to izgledati poslije jer mi je oporavak zadnji put trajao 100 godina,  a i oplakala sam zbog dojenja mali milijun puta. Sve je teško išlo u startu, ni mlijeko nije dolazilo, mastitis pa muke po dobivanju na kilazi, meh. A sad druga runda🙈 Uglavnom, ja sam zvala onaj sos rodin telefon i tek onda smo uspjeli uspjesno dojiti pa ako nekom teze ide da zna kome se najbolje obratiti. Ima i fejs grupa, ali duze se ceka na odgovor.
    Jeste razmišljale o prebacivanju u neku grupu gdje se lakše može pratiti postove? Imam svoje sovice već na fejsu, ali čujem da se curke dopisuju i na nekim drugim aplikacijama. Eto, čisto prijedlog🙂
    Neka nam je sa srećom svima😅 

Lemon
    09. Srpanj 2023. 18:30

Thinkpurple čestitam i držim fige da sve loše što prije bude iza vas 💕💕
    Tko je još u iščekivanju znam da ste nervozne, ali u jednom danu se sve može pokrenuti 😄
    Što se tiče proljetnice uopće ne treba ništa pisati jer ona ide sa teme na temu i baca ružne komentare. 
    ..
    Tko je imao žuticu i bio na sunčanju jel moguće da mi je sad doma opet postala žuta? Cijeli dan je uz prozor, ali mi se čini žuta 😏
    ..
    Nama je super Cocoonababy madrac, kad ništa ne pomaže i neće se smiriti u njemu uživa

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• MamaPa
    09. Srpanj 2023. 19:39

Vanilla Diva

MamaPa

——-
    Moja bebica je isto od početka dosta nisko ali ja za čudo nemam problema s mokrenjem. Preko dana je uobičajeno, malo češće, jer stvarno pijem puno vode ali po noći gotovo nikad ne idem. Ali se nikako ne mogu namjestiti za spavanje. Trbuh mi je mali, dobila sam samo 6 kg dosad, ali nikako se namjestiti. Vjerojatno zato što sam cijeli dan u tom ležećem položaju i onda mi je navečer dosta. Bole me leđa, noge, lijevi kuk…
    MamaPa pa mi smo u dan isto trudne 🙈 i jos obje mirujemo. Ja isto imam mali trbuh i dobila sam 7 kg, do nedavno je bilo 6 i to sam stalno bila između +5 i 6, i onda sam u zadnja dva tjedna dobila tu 1 kg… beba mi je osjetno veca i teza, al i ja svaki dan pojedem jedan sladoled 😁
    A mozda ti je nekako drugacije pozicionirana iako je nisko pa nije na mjehuru toliko. Svi smo drugaciji… i mozda ti nije u zdjelici toliko nisko, moja bas je i to me brine.

Javljala sam se ja i prije, zadnji put prije cca 2-3 tjedan, ne pišem često ali pratim redovito forum ☺️
    Ja sam na mirovanju isto zbog skraćenog cerviksa i otvorena za prst od 24. - 25. tjedna. Tako da te u potpunosti razumijem samo što je to moje mirovanje ranije započelo i uz to 5 tjedana bolnice. 

Vanilla Diva
    09. Srpanj 2023. 19:42

MamaPa

Vanilla Diva

MamaPa

——-
    MamaPa pa mi smo u dan isto trudne 🙈 i jos obje mirujemo. Ja isto imam mali trbuh i dobila sam 7 kg, do nedavno je bilo 6 i to sam stalno bila između +5 i 6, i onda sam u zadnja dva tjedna dobila tu 1 kg… beba mi je osjetno veca i teza, al i ja svaki dan pojedem jedan sladoled 😁
    A mozda ti je nekako drugacije pozicionirana iako je nisko pa nije na mjehuru toliko. Svi smo drugaciji… i mozda ti nije u zdjelici toliko nisko, moja bas je i to me brine.

Javljala sam se ja i prije, zadnji put prije cca 2-3 tjedan, ne pišem često ali pratim redovito forum ☺️
    Ja sam na mirovanju isto zbog skraćenog cerviksa i otvorena za prst od 24. - 25. tjedna. Tako da te u potpunosti razumijem samo što je to moje mirovanje ranije započelo i uz to 5 tjedana bolnice.

Ma sjecam te se ali nekako nisam registrirala da si bas jednako trudna kao ja. Znaci na istom smo, i ja otvorena za prst 😅  a kako tvoj cerviks? I kad imas sljedeci pregled? 
    Znaci 5 tjedana bolnice mi zvuci kao najgora nocna mora, dobro da si doma sada. U kojoj bolnici si bila ako smijem pitati? 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• MamaPa
    09. Srpanj 2023. 20:54

Vanilla Diva

Ma sjecam te se ali nekako nisam registrirala da si bas jednako trudna kao ja. Znaci na istom smo, i ja otvorena za prst 😅 a kako tvoj cerviks? I kad imas sljedeci pregled?
    Znaci 5 tjedana bolnice mi zvuci kao najgora nocna mora, dobro da si doma sada. U kojoj bolnici si bila ako smijem pitati?

Primljena sam u bolnicu sa 27 mm, nakon tjedan je bio 24 mm i od tad je 22-24 mm, ovisno kako koji doktor mjeri. Iduća kontrola mi je 17.7. u trudničkoj 2 u Vinogradskoj i tad sam već u 35. tjednu. Trenutno sam na tokolizi na usta i utrogestanu 3 puta dnevno po 200 mg i mislim da bi mi na idućoj kontroli to mogli ukinuti. 
    A što se tiče 5 tjedana bolnice, izdrži se, najteže je ostati čvrst u glavi. Bilo je boljih i lošijih dana al znaš da je najbolje za bebu i tebe pa se nekako izgura. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.