Ally drago mi je za bebaća da ide na bolje. Jesinpokusala sa električnom izdajalicom? Ona manje pravi ragade i pucanje bradavica…reko da sebi malo olaksas. Super za rez …ali koliko te stvari muci vjerujem da nemas kad ni misliti.💞
Thinkpurple pokrenulo se sa da kažemo mrtve tačke.. Zelim ti sto laksi porod i sto brze i bezbjednije da bude i po tebe i po bebu… javni nam se kad uhvatis vremena 💕
MareiKate kako djecak jel prosla virozica? Jel nije tražio sikiti ponovo?
Cvit ,Lighblue i Vesca 💕💕💕💕💕
Hvala da pitaš 😊 prošlo mu je u nedjelju, znači ravno 7 dana je trajalo, ubilo me psihički, a njega fizički. Al evo mislim da je već do kraja tjedna na staroj kilaži 😅 jede kao termit.
Thinkpurple mislim na tebe i rekla bih s obzirom da se ne javljaš da si u rađaoni 🤭
Lemon uživajte doma! Daj mi reci jesi primijetila da na sv duhu koriste rajski plin ili im i dalje stoji negdje u prašini 😅
Mia kakav je to Bowen za trudnice? Neka masaža?
Lemon uživajte doma! Daj mi reci jesi primijetila da na sv duhu koriste rajski plin ili im i dalje stoji negdje u prašini 😅
Mia kakav je to Bowen za trudnice? Neka masaža?
Da, kazu da je odlican za trudnice opcenito, pogotovo pred porod jer opusta misice zdjelice, priprema zdjelicno dno za sam porod. I nakon poroda se moze takoder raditi kako bi tijelo vratili u balans.
Sad u trudnoci nisam bila, isla sam prije i bas me lijepo opustalo pa i ako sad ne bude nesto djelovalo barem ce me opustiti.
I meni se cini sa je thinkpurple u radjaoni kad se nista ne javlja 🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cordisoo pratnja na porodu je dozvoljena, nije potreban niti test niti trudnicki tecaj.
mislim da guzva ovisi od dana do dana, danas je bilo bas mirno, a zadnji put kad sam bila 4 zene u pola sata dosle s puknutim vodenjakom
meni je iskreno bilo super, svi su bili stvarno ugodni, i ekipa s Merkura i iz Vinogradske.
sto se tice oticanja, danas mi je rekla doktorica da se fokusiram na kuhanu hranu i povrce sa sto manje soli, i piti puno vode. pa cemo vidjeti
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Svim novim mamama čestitam na prekrasnim bebicama. ❤️💙
Thinkpurple želim ti što brži oporavak, i tebi i bebici. Žao mi je što se sve na kraju izkompliciralo. Nadam se da ćeš biti ok u što kraćem roku i da će bebica nadoći što prije, i za nju je to veliki stres.
---
Mi se evo mučimo s grčevima. Jedino što pomaže je Bowen terapija, barem je do sada pomagala. Danas idemo na novi tretman, jedva čekam jer nekad mislim da je armagedon od tolikog vrištanja. Samo vrište zajedno, sve ostalo rade posebno, što znači kad jedan zaspe drugi se budi. Doslovno nekad ne znam koji je dan. Što da kažem više kad dvije sise izdajam u razmaku od 2 sata jer ne stignem.
ŠtoDanas idem u mjesečnu nabavku potrebština za bebe. Tko bi rekao da će me to toliko veseliti.
Cvit kakva je situacija kod tebe? Ostale žene pišite kako ste, kako se snalazite!
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Thinkpurple ne mogu vjerovati da se u tako kratkom roku iskompliciralo. Bez oporavak i tebi i bebici! I čestitke ♥️
Thinkpurple cestitke 🎈🎈🎈 zao mi je da se skompliciralo, sto brzi oporavak i bebi i tebi 🫶🏼
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple brz oporavak lavice tebi a beba ce biti ok ne brini, i ti ces samo da se vrati taj gubitak krvi. Grlim na najjače i saljem pozitivne misli⚘💕💕💕
MareiKate dušica draga znaci klopa na max sad... super je sto koliko god izgube kad je oporavak potpun tako brzo i vrate kilazu. Super da ste svi vi ostali u kući prosli bez sličnih tegoba.
Cordiso ee mislim da nam se simptomi poklapaju u dan😂 2x sedmično idem na CTG i sad u ponedeljak kaze dr sol izbaci u potpunosti vidis kako su ti ruke otekle...☹ a ja zadnjih dana solim kao luda i dan ranije sa muzekom isla u šetnju u obližnji park i osjetim da šake ne mogu skupiti koliko su otekle. Za sad se pritisak drzi ok ..mjerim svako drugo veče, sutra ću uraditi urin da vidim ima li proteina pa dal treba neka jos reakcija dodatna🤷♀️
Pahuljka kako nam je drugarica slušaš li je?
SAYuRI cini mi se danas ide na carski 💕
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Oticanje curke sol obavezno van iz prehrane, meni to doktor trubi vec tjednima iako je ne konzumiram nesto i ne oticem uopce (do te mjere da je bilo ok da plesem u 38.tt ali ne da jedem slano 😄). Jedite lubenicu i krastavce (ove svjeze) jer su puni vode i poticu izbacivanje viska iz organizma i puno puno puno tekucine - je da cesce pis pis, ali nikakvo ikakvo oticanje 🤞🏼
*
Mislim da je sayuri sutra, nesto mi ostalo 6.7.u pameti 🤔
*
Gledala nesto profnozu, ova 2-3 dana jos ajde de, ali drugi tjedan 🥵 curke s kasnijim terminima sretno 🤞🏼 i da ljeto bude sto blaze 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jucer sam bila ko neka krepana macka pa sam cituckala i nisam imala snage pisati 🙈 Dakle zato stoga ako nesto preskocim - mea culpa.
Lemon cestitke 🎈🎈🎈
Vesca pratila sam danas izlaske kad sam cekala CTG ali nitko nije izlazio s bebom 😄
Thinkpurple sretno 💪🏼
Ono online probala gledati i tog lika i rode - nisam uspjela i ugasila sam 🙈 kak bude bit ce 😅
*
Mi danas obavili pregled u Petrovoj, nije me gledao vaginalno niti UZV, samo urin, tlak i CTG (45 min u onoj sobici 😓), kaze da je sve ok i da se vidimo kroz tjedan dana. Sad mi je tek sinulo da nismo BHS bris napravili 😅 moram si staviti podsjetnik!
Ovak smo ok, sve veci i tezi (ne znam koliko je malac kapitalac, racunam 4300/500 bi moglo biti), bolucka simfiza, na momente BH kontrakcije - sve sukladno tjednima sto bi se reklo…
bambi Ja sam baš u ponedjeljak bila kod V privatno zadnji put prije Petrove i izgleda da postoje šanse da ga ulovim za porod. 🤞😁. Kaže da je plodna voda već mliječna i da mi je po svim parametrima trudnoća kao da sam u 38., a ne 37. tjednu tako da bi se po njemu nešto moglo pokrenuti i tjedan prije termina što je taman tjedan dok je on još tu. Bebica ima 3kg i nadam se da bude surađivala 😂.
Btw nisam ni ja još radila bris pa bih ga i ja mogla upitati idući put za to. 18.7. smo u Petrovoj pa ćemo vidjeti hoće li se što pokrenuti.
👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
🧔🏻♂️ 36g. zdravko dren
2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
9/2020 FET 👎
04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
Termin 28.7. ❤️, Petrova