Thinkpurple iskrene čestitke i što brži oporavak i tebi i bebici🎉🎉, žao mi je što se zakompliciralo.
Sayuri mislim da danas ide na prijem i da je sutra beba tu🙂. Ja idem sutra na pregled nadam se da će se nešto pokrenuti 🙂
Što se tiče grčeva mi smo vježbali vožnju biciklom sa nogicama, masirali stomak, grijali ga sa jastučićem od nekih koštica ( bilo u ljekarni za kupiti ) I wayu ili espumisan kapi koristili i da pošto je bila na dohrani promijenili dohranu jer je bila jako tvrda stolica i molili Boga da što prije prođe. Trajalo je jedno 2 mjeseca i kad su se grčevi smirili krenuli su zubi 😅 sa 4 mj.je izbio prvi zub...
Thinkpurple brz oporavak lavice tebi a beba ce biti ok ne brini, i ti ces samo da se vrati taj gubitak krvi. Grlim na najjače i saljem pozitivne misli⚘💕💕💕
MareiKate dušica draga znaci klopa na max sad… super je sto koliko god izgube kad je oporavak potpun tako brzo i vrate kilazu. Super da ste svi vi ostali u kući prosli bez sličnih tegoba.
Cordiso ee mislim da nam se simptomi poklapaju u dan😂 2x sedmično idem na CTG i sad u ponedeljak kaze dr sol izbaci u potpunosti vidis kako su ti ruke otekle…☹ a ja zadnjih dana solim kao luda i dan ranije sa muzekom isla u šetnju u obližnji park i osjetim da šake ne mogu skupiti koliko su otekle. Za sad se pritisak drzi ok ..mjerim svako drugo veče, sutra ću uraditi urin da vidim ima li proteina pa dal treba neka jos reakcija dodatna🤷♀️
Pahuljka kako nam je drugarica slušaš li je?
SAYuRI cini mi se danas ide na carski 💕
Drugarica je zamoljena da smiri jos samo sedmicu i onda nek izlijece kako zna. Iako mislim da ce se onda bas bas zainatit, jer ima na koga 😂
Juce smo obavili ctg i pregled i nikakvih naznaka, osim da cesce i duze imam menstrualne bolove pa pretpoatavljam da se materica lagano priprema. Nikakvih indikacija za carski rez, i kaze da je bas steta to samo zbog zelje odabrat, jer je i bebica sitnija (opet je nije mogao izmjeriti jer ne miruje🤷♀️) i da se tako fino pozicionirala da je ono bas bas steta. Izletit ce kaze ko cepic 😂
I da obaveeeezno sol van upotrebe, a lubenica je prirodni diuretik odn pomoci ce izlucivanje te nakupljene vode kao i djumbir, jabuka, pa mozes neki smoothie smuckat 😊 A ni slatko ne doprinosi poboljsanju 🫠 Pa mozda i na to da pripazis.
Sayuri sretno najsretnijeee 🩵🩵🩵
Thinpurple zao mi je da te ni to nije zaobislo. Zelim ti sto brzi oporavak 🩷
Svim ostalim curkama koje sam nenamjerno zaboravila cestitam kao i puno strpljenja za one koje cekaju da se nesto pokrene 💪🏼🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Jucer sam bila ko neka krepana macka pa sam cituckala i nisam imala snage pisati 🙈 Dakle zato stoga ako nesto preskocim - mea culpa.
Lemon cestitke 🎈🎈🎈
Vesca pratila sam danas izlaske kad sam cekala CTG ali nitko nije izlazio s bebom 😄
Thinkpurple sretno 💪🏼
Ono online probala gledati i tog lika i rode - nisam uspjela i ugasila sam 🙈 kak bude bit ce 😅
*
Mi danas obavili pregled u Petrovoj, nije me gledao vaginalno niti UZV, samo urin, tlak i CTG (45 min u onoj sobici 😓), kaze da je sve ok i da se vidimo kroz tjedan dana. Sad mi je tek sinulo da nismo BHS bris napravili 😅 moram si staviti podsjetnik!
Ovak smo ok, sve veci i tezi (ne znam koliko je malac kapitalac, racunam 4300/500 bi moglo biti), bolucka simfiza, na momente BH kontrakcije - sve sukladno tjednima sto bi se reklo…bambi Ja sam baš u ponedjeljak bila kod V privatno zadnji put prije Petrove i izgleda da postoje šanse da ga ulovim za porod. 🤞😁. Kaže da je plodna voda već mliječna i da mi je po svim parametrima trudnoća kao da sam u 38., a ne 37. tjednu tako da bi se po njemu nešto moglo pokrenuti i tjedan prije termina što je taman tjedan dok je on još tu. Bebica ima 3kg i nadam se da bude surađivala 😂.
Btw nisam ni ja još radila bris pa bih ga i ja mogla upitati idući put za to. 18.7. smo u Petrovoj pa ćemo vidjeti hoće li se što pokrenuti.
Drzim fige 🤞🏼
Mislim da i “rihta” sve oko tog termina da on obavi porod prije nego ode, trenutno jasem konja : Do utorka nema mrdanja 😄
Vidi svakak za bris, stavila sam si sad podsjetnik za to jer sam jucer skroz smetnula s uma (prvo me zbunilo jer je bila doktorica na zamjeni kad je on operirao, ali srecom se meni CTG otegnuo pa sam ga docekala, pa me zbunio jer sam ocekivala pregled - ugl, malo sam si bila 🤪 jucer i jos sam se sva cijedila od sparine jer nisu palili niti klimu niti ventilaciju u Petrovoj 🥵)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple čestitaaaam mamice 😍 baš mi je žao da je tako ispalo. Nadam se da ćete se ti i bebica što prije oporaviti. Javi nam se kad budeš mogla 🤗
Sayuri sretnooo.
.
Ja za sad ne otičem, ali ima vremena 🤣 iako se puno krećem, pijem puno vode, ali bome jedem i slatkog haha. Baš sam i ja gledala progonozu, otopit ću se do 8.mj 😭
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Thinkpurple bogme ko slag na sve tvoje muke u trudnoci jos i to hebemu, ali nek se dobro zavrsilo, sad se oporavi i uzivaj sa bebicom 🥰
Hvaka vam cure sto mislite, evo ja jutros legla, obavila ctg i sad odmaram, ujutru sekcija, intenzivna 24h nemam mobitel pa vam se javim prekosutra 💪💪💪
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Robin_Daggers 25.05.2023. 🩷
Queen_21 26.05.2023. 💙
Lightblue 05.06.2023. 💙🩷
Afrodita 06.06.2023. 💙💙
Barbii30 08.06.2023. 💙
Ana3003 10.06.2023. 💙
AM13 12.06.2023. 💙
Cvit 16.06.2023. 🩷🩷🩷
Sb1982 17.06.2023. 🩷
Mom.I 19.06.2023. 💙
Lorkaa 20.06.2023. 💙
Ružica 21.06.2023. 💙
Nefertiti 21.06.2023. 🩷
Belinda 22.06.2023. 🩷
Ally007 27.06.2023. 💙
Maru 28.06.2023. 🩷
Lemon 28.06.2023. 🩷
Vesca 01.07.2023. 🩷
Thinkpurple 04.07.2023. 🩷
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Thinkpurple dobro da si bas jucer imala pregled i da su te odtavili na promatranju. Cestitam na bebici! Zelim vam objema brz oporavak 🍀 bit ce sve okej 🤞🏻🤞🏻
.
Sayuri sretno sutra! Javi se kad bude gotovo 😊
.
Ostale cure, drzite se! Uskoro nam svima bebice stizu 🤞🏻🤞🏻
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Thinkpurple, danas sam isla na forum jer sam imala osjecaj da si rodila. Zelim ti brz oporavak i sretno tebi i tvojoj mrvi, cestitam 🥰
Sayuri, sretno i hrabro sutra 🥰
Afrodita, mislim da se nicija svakodnevica ne moze s tobom mjeriti, ipak je dve bebe drugacije nego dvoje djece gdje je jedno vec vece. Moja djevojcica je isto na praznicima od ovog tjedna, ali sve uskladimo nekako. Bar je meni lakse kad su veci, ova beba faza mi je najteza
Bowen puno pomaze za grcice, mi ih nemamo na srecu jos, ali isto bih isla da ima.
Inace, meni bi dobro dosao jer sam sva zategnuta od dojenja, hranjenja po noci itd.
Moja beba raste kao gljiva, dobila je vec 6 cm od rodjenja i oko kilu i 200 gr. Jako je mirna i dobra, spava po noci, po danu papa, spava i razgleda. Idemo u setnje navecer i uhvatili smo super ritam.
Svima ugodan dan 🥰
Thinkpurple- na kraju svega jos i to! Bas mi je jako žao zbog svega što si prošla. Javljaj kako ste ti i beba. Jesu li uspjeli spasit maternicu bar?
Sayuri- sretno na porodu!
E, za nas kojima je prvo dijete. Gdje se ide na prvi pregled, kod primarnog pedijatra? I kako ga izabiremo, po mjestu stanovanja ili? To sama zovem ili se nekako dijete automatski upise kod nekoga?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Robin zvuči da vam je baš lijepo 🥰
Novosti vezano uz OB Pula: rodilja i pratnja na porodu ne trebaju bris, niti zaštitnu masku, osim u slučaju respiratornih simptoma i febriliteta, posjete su dozvoljene svaki dan, od 16:00, po pola sata, jedna osoba.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji