Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    03. Srpanj 2023. 10:21

Čestitam novim mamama i njihovim bebicama, nisam stigla sve čitati, hvatam zaostatke kada stignem. 
    Rodila sam 28.06. svoju mrvicu od 2960g 😊 Pišem više kada uhvatim vremena jer smo još u bolnici 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MareiKate
    03. Srpanj 2023. 11:54

belinda09

Ja nisam uzela gnijezdo jer sam citala da ga ne preporucuju zbog SIDS. Nije mi bilo jasno zasto al sad brijem da kuzim zasto. Bebe se vec sad micu, ova moja se moze sama okrenuti s ledja na bok i cesto sama dodje do ruba next to me krevetica. Pa mi je logicno da kako gnijezdo ima oble debele rubove da bebe mogu glavicu zabit u to.
    Neka me netko ispravi ako grijesim ja sam tako zakljucila sad kad sam vidjela kako se mice. Isto tako mislim ako je to lezanje preko dana pod nadzorom je sigurno🤷‍♀️
    Marama/nosiljka jel ima koja onu maramu nosiljku za nosenje bebe? Stalno me gadjaju ti oglasi po instagramu a kako je dosta nosam cini mi se mozda dobro? Sto vi mislite?
    Pranje - ja sam prvi put sve bijelo na 90. Sad na 60🤷‍♀️

Imam maramu i krutu nosiljku ta poslije. Meni je bila spas, pogotovo kad sam rodila drugo, trebala mi je uvijek slobodna ruka za ono prvo 😅 maramu imam elastičnu iz Mullera neku, super mi je...

Cvit
    03. Srpanj 2023. 12:16

Vesca i Lemon cestitam na bebicama! 🥰🥳 da ste cim prije doma svi skupa i da se mazite 💕
    .
    Ally kako je kod tebe, kak je bebac? 😚

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• cordis00
    03. Srpanj 2023. 12:41

Lemon cestitam! 🥰
    U vezi marame, ja bi isto sad kupila maramu, imam ergobaby omni breeze 360 nosiljku, pise da moze od odmah, al moja mala koja je bila i krupnija je bila bas sitna za nju tako da smo je tek kasnije pocele koristit. Sad bi neku od 1.mj nadalje, bas marama, al da je jednostavna za koristit, ne vjerujem da cu u 8.mj nosat u marami zbog vrucina, al u 9.mj sigurno hocu.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lorkaa
    03. Srpanj 2023. 16:43

Lightblue saljem vam zagrljaje da izdrzite i da vam sto prije prode ovo tesko razdoblje, to su mali, ali veliki borci ❤️❤️
    druge cure cestitam na bebicama, uzivajte u vasim malim strucama! mazite se i pazite! 🥰
    mi dobro napredujemo, barem beba, ja bi voljela da mogu vise oko njega, al mi rez jos ne dopusta, cak i previse nekad ga nosim, a ne bi smjela pa me boli rez 😏 moja mama mi je danima kod nas i pomaze mi oko svega, a ja sve cekam da se tijelo vrati u “normalu” iako sam svjesna da je oporavak od carskog puno duzi 😏 probali smo dojiti, neuspjesno, odnosno uspjeli smo, ali bebac ima los hvat pa mi je poderao bradavice (koje su ionako ravne/uvucene) tako da prakticiramo izdajanje kao sto smo do sad cijelo vrijeme i radili, najbitnije mi da on meni lijepo dobiva na tezini, a dojenje ako usavrsimo super, ako ne opet super, izdajat cemo 😊
    ako koja ima iskustva s takvim bradavicama i dojenjem, svi savjeti su dobro dosli, probala sam i sa onim sesiricima, ali ni s tim ne navlaci dobro. 
    i kad ste vi izasle s bebicom prvi put van? patronazna mi kaze da ona ne bi prvih mjesec dana nigdje isla, osim eto doma na terasu s njim, a mi smo mislili ici prosetat s njim za 5,6 dana

🤰27 ⚽️ 29

• cordis00
    03. Srpanj 2023. 17:28

Mi smo isli odmah iduci dan van kad smo dosli kuci, kratko negdje 15 min jer sam ja jos bila slaba, al smo lagano povecavali.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Robin_Daggers
    03. Srpanj 2023. 17:36

belinda09

Ja nisam uzela gnijezdo jer sam citala da ga ne preporucuju zbog SIDS. Nije mi bilo jasno zasto al sad brijem da kuzim zasto. Bebe se vec sad micu, ova moja se moze sama okrenuti s ledja na bok i cesto sama dodje do ruba next to me krevetica. Pa mi je logicno da kako gnijezdo ima oble debele rubove da bebe mogu glavicu zabit u to.
    Neka me netko ispravi ako grijesim ja sam tako zakljucila sad kad sam vidjela kako se mice. Isto tako mislim ako je to lezanje preko dana pod nadzorom je sigurno🤷‍♀️
    Marama/nosiljka jel ima koja onu maramu nosiljku za nosenje bebe? Stalno me gadjaju ti oglasi po instagramu a kako je dosta nosam cini mi se mozda dobro? Sto vi mislite?
    Pranje - ja sam prvi put sve bijelo na 90. Sad na 60🤷‍♀️

Ja nemam maramu, ali sam pripremila  ergobaby omni 360. Mislim da cemo poceti negdje u jesen, makar se smije od prvog navrsenog prvog mjeseca. Naravno, prvo cu dobro prouciti i pitati u grupi na fb da li sam ispravno sve namjestila. Mislim da sat, dva vremena za neku setnju ne moze nasteti.

• Robin_Daggers
    03. Srpanj 2023. 17:42

Lemon, cestitam na struci 🥰💐
    Lorka, ja sam isla mami nakon 10 dana, a u setnje nakon 20ak dana. Nisam se htjela nesto forsirati pa sam zato tek tada isla. 
    Druga stvar je ici u setnjicu, a druga u trgovine ili u kafice. Treba paziti i na bebice, a i na sebe.

MareiKate
    03. Srpanj 2023. 18:48

Lemon čestitam! ♥️
    Što se tiče izlaska iz kuće s bebicom to prvenstveno ovisi o tome kako se ti osjećaš i kakvo je vrijeme vani. S oboje sam izašla u šetnju već nekoliko dana nakon povratka iz bolnice. S drugim mislim da sam već peti dan od poroda bila u parku s njim, zbog starije 😅

Vesca
    03. Srpanj 2023. 19:27

Lemon čestitam 💐🎉🎊🎉🎂

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.