Thinkpurple- na kraju svega jos i to! Bas mi je jako žao zbog svega što si prošla. Javljaj kako ste ti i beba. Jesu li uspjeli spasit maternicu bar?
Sayuri- sretno na porodu!
E, za nas kojima je prvo dijete. Gdje se ide na prvi pregled, kod primarnog pedijatra? I kako ga izabiremo, po mjestu stanovanja ili? To sama zovem ili se nekako dijete automatski upise kod nekoga?
Koliko sam skuzila da.
Sam odabires, obicno po mjestu stanovanja, zna i patronazna preporuciti. Imas na strnici HZZO trazilicu doktora gdje pise koji su koja boja (bijelo = tim u osnutku i upisuju, zeleni upisuju, zuti su onako vec puni ali ima jos koje mjesto i crveni su puni). Ja sam gledala DZ kojem spadamo obzirom na kvart i tamo ce mu i skola kasnije spadati i sve pa cemo tamo. Obzirom da je ljeto i sezona GO ne znam kak im ide s pregledima i razmisljam da posaljem mail (to mi je i test proba da li komuniciraju mailom jer mi se neda za neke papirologije svaki puta hodati uloliko su rjesive mailom 😅🙈).
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple- na kraju svega jos i to! Bas mi je jako žao zbog svega što si prošla. Javljaj kako ste ti i beba. Jesu li uspjeli spasit maternicu bar?
Sayuri- sretno na porodu!
E, za nas kojima je prvo dijete. Gdje se ide na prvi pregled, kod primarnog pedijatra? I kako ga izabiremo, po mjestu stanovanja ili? To sama zovem ili se nekako dijete automatski upise kod nekoga?
Moraš sama pedijatra, većina ih je krcata i znaju filozofirati i nekad ih treba moliti da te prime na upis... Predlažem da čim ranije to riješiš. Mislim ne znam gdje živiš možda kod tebe nije navala ali ja sam za svoje baš morala moliti i na jedvite jade upisala kod pedijatrice kod koje sam htjela...
Sayuri sretno sutra!!
E i da, neki dan mi je patronazna rekla da hippov caj za dojilje ima sastojke koji ublazuju grcice, beba ih dobije preko mlijeka. Pa eto, ako nekom dodje korisno.
Za pedijatra ne znam, mi imamo u gradu jednu pa kod te i idemo.
Sayuri sretno❤️ javi se kad stignes.
Thinkpurple i ja sam dosla da vidim jel sve dobro proslo, kad ono…. Nadam se da se dobro oporavljate i ti i bebica i da te nece predugo zadrzati, najbitnije da je sve sad gotovo i da ce ici samo na bolje, drzte se i cestitam❤️❤️. Konacno si i ti sa svojom bebicom!
Afrodita ne znam sta da ti kazem, zahtjevno je imat jednu bebicu, kamoli dvije i jos se trudis i izdajas se, svaka cast! Znam da ti je tesko, al i to prode i bude lakse kad bebaci budu malo veci, najgori je pocetak, kasnije se vec stekne i neki ritam, bolje spavaju, stavis ih na podlogu, babybjorn, nekako se vec moze, samo da jos malo porastu.
Ally kazu da pedijatar po mjestu stanovanja mora primiti novorodence, najbolje da nazoves i pitas odmah, ja sam tako zvala prije poroda i rekla mi je sestra da se javim kad rodim da dobijemo termin za prvi pregled s mjesec dana i tad ce malu upisati kad vec dodemo, da ne idemo bezveze dvaput. Pitala sam patronaznu za preporuku, rekla mi je da je ta najbliza doktorica dobra pa sam tako i zvala.
Takica haha da, bas nas sve prati. Ne znam kako ti, imam dojam da nikad necu docekat taj termin, sve su mame vecinom ispred nas. A opet kad pogledam, iduci tj je vec meni prvi pregled u TA i punih 36 tj, ono vec kraj prakticki. Al tih zadnjih mj dana se bas otegne uvijek. Ja inace ne volim slano i jako malo solim pri kuhanju, znaci trebala bi skroz neslano kuhati i izbaciti i slatko🙉.
Vodu se trudim piti, al evo iskreno, kako vrijeme ide, meni je zeludac sve zguraniji i kad se posteno napijem, bas me pritegne i optereti, ne mogu ni jesti.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
A za grceve, mi ih bas i nismo imali, davala sam bio gaia i sab simplex po potrebi, vise su to bili problemi da nije znala kakati, nego bas prave kolike, vristanje satima itd. Navodno nekima pomogne masaza, nekima topla kupka na trbuscicu, nosenje na trbuscicu, voznja bicikle nogicama, termofor, mi smo to sve pokusavali zbog kakanja plus ona poza za kakanje, al najvise je babybjorn pomagao, za noc ju nismo stavljali naravno nego je lezala pa se onda napinjala za kakati, al bi guzu stisla pa ispruzila i bacala nogice pa se onda i ispovracala svaki put. To je trajalo negdje 4 mj pa je postalo lakse.
Jednostavno probava mora sazrijeti i oni sami skuzit neke stvari, nekima to bude naravno i prije, a moja je imala i alergije preko mog mlijeka koje smo skuzili tek kasnije tako da sigurno ju je i to smetalo pa je zato stalno bljuckala, zelim rec, mozda drugim bebama bude lakse i prije to sve prode. Sad cu ranije obratit paznju na te neke stvari, nadam se da ce situacija bit bolja, tad sam prala svaki dan vrece za spavanje, posteljinu i tetra pelene, cijeli skaf bi se skupio do kraja dana😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple Jako mi je zao da se sve tako iskomplikovalo, pored svega što si prošla u trudnoći, još ovo. Ali eto gotovo je, konačno, i želim tebi i bebici brz oporavak, i da što prije zaboraviš na svo ovo ludo iskustvo, i da se sto prije mazis sa malom princezom.
Sayuri Sretno sutra, da sve što sto prije i što lakše završi.
Sretno i svim ostalim curama 😊 svi brojimo sitno,pa je sigurno i neizvjesnost veća.
Moj maleni luduje,ne staje 😀 opet se okrenuo glavicom ka dolje, vrti se kao na ringišpilu. Pritisak i dalje varira, pa sam na praćenju, imam tih nekih beštijica, koristim vaginalete,pa valjda se riješi i to. Plodne vode i dalje dosta, AFI je 180, i tako idemo iz dana u dan.
Pahuljka ljubac za drugaricu nek je jos malo glavna i da se nje sve pita. 😘
SAYuRI srecnoooo🥰
Cordiso bas tako,među zadnjim smo u redu cekanja pa nas i to psihicki malo zeza al neka bar jos 2 sedmice da izdrži unutra 🤣 . Juce kako je malo zahladilo situacija bila bolja i sa nogama i sa rukama imala s čak i tempo pri setnji ,muz primjetio kaze nesto si mi brza veceras😂. Danas otisla do svojih u setnju( citaj 10 min hoda od stana) opet isto kako je zacvrljilo sunce 🤷♀️ a to je bilo oko 10 jutros...
Ally jeste izašli iz bolnice?
Vesca kakva je situacija kod tebe?
Vanila svaka cas sto si preuzela listu 💕
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cestitam svim curama i brz oporavak vam zelim 💓💓💓
Iako ne pisem cesto jer nemam sta pametno pisati, mislim na sve vas
Lightblue nadam se da su bebice dobro 💙❤️
Isto vrijedi i za thinkpurple i ostale cure da ne nabrajam 🤞🏻
Mia hvala na info, dobro da nisam kupila test samo odijelo za 3 eura i nesto 😂 iako moj je rekao da bi bio sa mnom samo do predradaone, ako stignemo do toga 😂 a gdje si to procitala, na njihovim stranicama? 😊
Nama je slijedeci pregled 17.07., vjv.ide prvi ctg i jedva cekam 😊
Cestitam svim curama i brz oporavak vam zelim 💓💓💓
Iako ne pisem cesto jer nemam sta pametno pisati, mislim na sve vas
Lightblue nadam se da su bebice dobro 💙❤️
Isto vrijedi i za thinkpurple i ostale cure da ne nabrajam 🤞🏻
Mia hvala na info, dobro da nisam kupila test samo odijelo za 3 eura i nesto 😂 iako moj je rekao da bi bio sa mnom samo do predradaone, ako stignemo do toga 😂 a gdje si to procitala, na njihovim stranicama? 😊
Nama je slijedeci pregled 17.07., vjv.ide prvi ctg i jedva cekam 😊
Rekla mi primalja koja tamo radi. Da i ja nabavila odijelo, vec je spakirano bilo. Možda ponovo promijene do 8.mj 🤣
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji