Lemon…. Prvo čestitam ti na malenoj princezi, napokon imaš svoje klupko sreće🥰.
Povremeno sam vam upadala u temu samo da vidim jesi rodila, i jesi baš na isti datum kao i ja svog frajera 🥰 prije dvije godine.
Sretno dalje u najljepšoj ulozi koju si dobila, biti mama❤️.
Naravno čestitke i svim ostalim i budućim mamama.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Lemon čestitam 💐🎉🎊🎉🎂
Jeste jos u bolnici? Kako vama ide? Kak si ti, kak je beba?
Jesmo, al bi danas trebali ići van ako je sve ok s nalazima. Dobro sam, rez boli, ali nekako se borimo. Bebe su s nama od 6 ujutro do navecer skroz pa nekako dan brzo prode. Veselim se odlasku kuci u svakom slučaju.
PS. Meni je dr rekla da obavezno 'obavim sto imam s muzem' i nakon toga je sluzni cep ispao u velikim količinama. Jel stvarno pomoglo ili je puka slucajnost- ne znam, al vidim da ste pricale o tome 😆😆
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Da sex, hodanje i sl nema baš nikakvog utjecaja, ne bi nam to branili raniji. Ja sam drugog rodila nakon što sam dan prije cijeli dan hodala po Imenu, doslovno cijeli, crkla sam od umora i u noći me uhvatili trudovi.
Htjedoh bas pitati, ona grupa prirodan porod, jel tko poslušao to predavanje? Ja jučer uključila i izašla nakon 10-15 minuta jer mi je lik bio dosadan za krepat 🤣 nikako da prijeđe na stvar, spominje neke primjere kojima je on kao pomogao, nabraja probleme naših bolnica... Ono daj skrati. Pitam se iz kojih motiva on radi ta silna predavanja i toliko komunicira s trudnicama, pozivi, poruke, pa on se po cijeli dan mora s tim baviti? A opet na njegovu stranici žene pišu iskustva, ono ima i brzih i do tih poroda ali najjače mi je kad žena napiše hvala doktoru a porađala se dugo, rezana, pukla ali eto sve je bilo super, ona je disala kako je doktor rekao 😅 ma moš mislit 😅 vjerojatno sam grozna s ovim sad što sam napisala ali čudna mi je cijela priča oko tog doktora. Svakako ću ga probati poslušati još jednom, možda skrati priču drugi put 🤣
Sad tek vidim greške u pisanju. Cijeli dan sam hodala po Ikei. Vjerojatno to nije potaklo sami porod ali je ubrzalo stvari možda.
Evo mene s pregleda u TA, čak mi i bolje što moram ići u visokorizičnu jer nema gužve gore 😅 zasad je sve ok, kak su me isprepadali prošli tjedan zbog tog manjka plodne vode, na kraju se ok drži, malac nam ima već 3kg. I dobili zeleno svjetlo za čekat da stvari prirodno krenu 😊 kontrolica za tjedan dana opet.
MareiKate skroz se slažem za ovu fejs grupu, meni to tak bapske priče sve, pa neke fore sa štipanjem trbuha i ne znam što ne 😂 ne bih hvala. A i baš što ti kažeš, kakav je to dr koji ima toliko vremena svima odgovarati, držati predavanja i ne znam što ne. Sve to malo sumnjivo 🫣
Cure, pitanje vezano za otvaranje porodiljnog! Ja sam naivno mislila da to ide kao i obicno bolovanje i da samo doktor otvori rodiljni dopust i sad sam na 100 muka. Na HZZO stranici pise da zahtjev treba podnijeti 15 dana ranije a meni rodiljni treba poceti sutra
Imam doznake i obracun place. Nemam onu neku tiskanicu jer ju ne mogu nikako skinuti s neta. Jel se to moze rijesiti mailom (nalazim na netu da se moglo za vrijeme korone) ili moram ici u neki od hzzo ureda (radi se o Zagrebu)? Ispala sam totalni amater... sve sam guglala ali ne i to.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Flekica bez brige, Ja sam otvorila dan nakon pocetka jer je padao na nedjelju. Ovaj zahtjevhttps://i.ibb.co/T8mryJS/Zahtjev-Rodiljni.jpgi priloge
[ul]
[li]Potvrda o plaći[/li]
[li]Izvješće o privremenoj nesposobnosti za rad (Doznaka) – moja dr je ovo sama slala na hzzo al sam svejedno prilozila[/li]
[li]Preslika osobne i zdravstvene iskaznice[/li]
[li]Preslika tekućeg računa[/li]
[/ul]
Saljes na mail[email=pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr]pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr[/email]
Oni ce ti se javiti povratno da su primili.
Hvalaaa! Vec sam imala mini srcani da cu morat radit jos 15 dana
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Hello. Nadam se da ste sve dobro 🥰
Cvit baš mi je drago da su curke dobro, napreduju i da uskoro idu kući. Vjerujem da jedva čekate 🤗
Lightblue nadam se da će braco i seka biti dobro, to su mali, ali veliki borci, a sada imaju i bracu koji pazi na njih 💪
Thinkpurple baš neće van, lijepo joj je unutra 🤣 valjda ce se pokrenuti nešto ovih dana. Ja sam isto mišljenja da seks, puno aktivnosti ipak pomaže jer da ne, ne bi nam to branili ranije 🤷
Vesca i Lemon čestitaaam i brz oporavak želim 🥰
Mareikate ja već danima planiram poslušat to predavanje pa nikako. Čitam razna iskustva i uglavnom svi ful hvale, a sad na koju to foru, ne znam. Baš ću poslušati pa da vidim.
.
Ja planiram otići na bowen prije poroda, dogovorila sam 2 termina pa ćemo vidjeti. Malo da se opustim, a i čitala sam da pomaže u pripremi za porod. Vidjet ćemo 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo mene sa kontrole u vinogradskoj prva kontrola za sad sve super uterus x/3 mekan( to ne znam kaj znaci pa ak netko zna bilo bi super da mi pojasni) cerviks skracen i smeksan prohodan za prst do ovoja i glavice cvrsto priljubljene na ulazu uredna kolicina plodne vode i posteljica straga doktorica koje me pregledala je Jasenka Zmiljanac Partl pa me zanima dal koja bila kod nje mozda ili ste cule mozda neko iskustvo s njom za prvi put mi se cini jako draga i dobra
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Ja od jutros od 3 imam neke cudne bolove koji su bili na sat, pa pola sata, pa 10 min i od 7 ujutro su isti, a s obzirom da me rez poceo bolit otisla sam u bolnicu. Ctg ocitava neke lagane trudove, 1cm otvorena (najgrublji pregled ikad da sam prokrvarila), tak da ostajem na promatranju do navecer pa cemo vidjet sta dalje…
Naravno kad sam dosla u bolnicu bolovi oslabili, doma ujutro bili jaci. A neidu od leda nego se stvrdne trbuh i boli me donji dio trbuha oko reza i tak drzi minutu do dvije da nisam bila sigurna jesu trudovi ili probava 🤦♀️🤦♀️ 5x kakala jutros… drzite fige.
Bude sad i taj grubi pregled to možda još dodatno pokrenuo. Sretnooo. Javljaj 🤞💪
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji