Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Betty1993
    09. Studeni 2022. 20:42

Rosa_s

Bok cure, zvala sam danas socijalnog ginekologa u nadi da ce mu bit dovoljan nalaz privatnika i da me stavi na komplikacije. Ali njet, moram sutra tamo. To znaci: pregled koji nisam racunala, samo par dana razmaka od pregleda na koji sam privatno narucena sljedeci tjedan. Stvara mi to sad stres. Mentalno sam se spremila na informacije slj. tj a ovako cu ih imat sutra. Mislim, u dusi ocekujem da je sve ok ali eto, sve sam to tila cut sljedeci tjedaaaan ne sutraaaaaa. Dal me ko razumi? 😉

Hej mene ti je dopalo zbog iste stvari ujutro pregled u st, a popodne u ši isto zbog otvaranja komplikacija, ne brigaj sve ce biti okej drzim fige

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Flowerson 🌸
    09. Studeni 2022. 20:58

Lola čestitam!!! 🥳
    Rosa, bit ce to sve ok 🤗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

doulita94
    10. Studeni 2022. 09:33

Drage moje trudničice  Nije me bilo par dana pa sam imala što nadoknaditi čitanjem 
    Prije svega, sve nove djevojke, dobro nam došle, čestitam i da vam sve prođe dobro <3
    Ja neki dan prvi put povraćala  Do sad uglavnom samo tu i tamo podizanje želuca i tjt... Ostalo sve normala, češći odlasci na wc, cice po običaju bolne... Ja sam prošli tjedan vadila KKS, sedimentaciju, hormone štitnjače, šećer i tako neke pretragice, krvnu grupu znam pošto sam darivatelj krvi pa nisam trebala. Malo mi je povišen hormon štitnjače, kažu da bi trebao biti do 2.5, meni je 2.8 pa kaže da ćemo ponoviti za 4 tj, ostalo sve super... 
    Meni app kaže termin 22.6. što nam je zapravo bilo smiješno jer smo 24.6. planirali svadbu  sad ćemo to pomaknuti izgleda hehe Inače mi ginić nije ni rekao OTP, ali to ionako nije datum ispisan u kamenu 
    u srijedu 16.11. idem na crtl pa ćemo vidjeti što kaže 

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

i_am_ivy
    10. Studeni 2022. 09:40

Evo mene "friške" s pregleda 🥰
    Srceko kuca ❤
    6+2 tt a okvirni termin mi je 4.7.23. 
    Morat cu dolaziti mrvicu cesce jer je doslo do trudnoce brzo nakon poroda...
    Svim novim trudnicama zelim dobrodslicu, gotovo nemoguce je sve popratiti sve poruke uz dvoje male djece i ovim trudnickim mozgom 😂
    Idem odvrtiti par stranica unazad... 👋👋👋

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• AM13
    10. Studeni 2022. 10:04

Joj svasta ste pisale, meni je isto tesko popratiti, bas sam skuzila da imam taj neki baby brain, doslovno zaboravim u roku minute  sve u svemu, koliko vidim sve ste super i sve vam je super. Cestitke novima i cestitke curkama s tek videnim srcekima! Ja sam bila prekjucer na pregledu i bas sam se nekako umirila nakon. Imamo 1,75cm (zadnji put smo bili na svega 3mm) i srceko kuca! Iduci pregled mi je 6.12. i tad bi trebala biti 12 tjedana pa se nadam da cu i cuti srceko (doktor to prakticira tek od 12.tjedna). E jedno pitanje, jel vi imate preglede vaginalno? Dakle ja pricam frendici iz UK kako je bilo i ona ostala paf kad sam joj rekla da su vaginalni uzv. Ona veli da kod njih od 6. tjedna sve preko trbuha ide

rosie0111
    10. Studeni 2022. 10:49

Am13  da, vaginalno ide prva tri mjeseca kod nas koliko sam skužila. 

Elly94
    10. Studeni 2022. 11:33

doulita94

Drage moje trudničiceNije me bilo par dana pa sam imala što nadoknaditi čitanjem
    Prije svega, sve nove djevojke, dobro nam došle, čestitam i da vam sve prođe dobro &lt;3
    Ja neki dan prvi put povraćalaDo sad uglavnom samo tu i tamo podizanje želuca i tjt… Ostalo sve normala, češći odlasci na wc, cice po običaju bolne… Ja sam prošli tjedan vadila KKS, sedimentaciju, hormone štitnjače, šećer i tako neke pretragice, krvnu grupu znam pošto sam darivatelj krvi pa nisam trebala. Malo mi je povišen hormon štitnjače, kažu da bi trebao biti do 2.5, meni je 2.8 pa kaže da ćemo ponoviti za 4 tj, ostalo sve super…
    Meni app kaže termin 22.6. što nam je zapravo bilo smiješno jer smo 24.6. planirali svadbusad ćemo to pomaknuti izgleda hehe Inače mi ginić nije ni rekao OTP, ali to ionako nije datum ispisan u kamenu

Ej samo info jedan koji mi je zapeo za oko ..znam da znas krvnu grupu al u svakoj trudnoci traze friski papir krvne grupe...zaboravila sam zakaj ... Al neke cure su imale probleme kad su dale stari papir kad su isle rađat.Nema mi smisla to al eto cisto da se zna 🤷‍♀️

doulita94
    10. Studeni 2022. 12:07

Elly94

doulita94

Drage moje trudničiceNije me bilo par dana pa sam imala što nadoknaditi čitanjem
    Prije svega, sve nove djevojke, dobro nam došle, čestitam i da vam sve prođe dobro &amp;lt;3
    Ja neki dan prvi put povraćalaDo sad uglavnom samo tu i tamo podizanje želuca i tjt… Ostalo sve normala, češći odlasci na wc, cice po običaju bolne… Ja sam prošli tjedan vadila KKS, sedimentaciju, hormone štitnjače, šećer i tako neke pretragice, krvnu grupu znam pošto sam darivatelj krvi pa nisam trebala. Malo mi je povišen hormon štitnjače, kažu da bi trebao biti do 2.5, meni je 2.8 pa kaže da ćemo ponoviti za 4 tj, ostalo sve super…
    Meni app kaže termin 22.6. što nam je zapravo bilo smiješno jer smo 24.6. planirali svadbusad ćemo to pomaknuti izgleda hehe Inače mi ginić nije ni rekao OTP, ali to ionako nije datum ispisan u kamenu

Ej samo info jedan koji mi je zapeo za oko ..znam da znas krvnu grupu al u svakoj trudnoci traze friski papir krvne grupe…zaboravila sam zakaj … Al neke cure su imale probleme kad su dale stari papir kad su isle rađat.Nema mi smisla to al eto cisto da se zna 🤷‍♀️

Elly ne znam zašto bi tražili,. nije da ti se krvna grupa može promijeniti s vremenom, nije mi to jasno. Ja sam još baš imala u torbi knjižicu darivanja pa tamo piše krvna grupa, to sam samo pokazala pa su rekli ok, super. 

➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

• rora123
    10. Studeni 2022. 12:12

doulita94

Prije svega, sve nove djevojke, dobro nam došle, čestitam i da vam sve prođe dobro &lt;3

@doulita i meni je termin 22.6.! 

👱‍♀️ 24
    🧑 25

doulita94
    10. Studeni 2022. 12:15

Elly, uglavnom, išla sam malo istraživat pa sam vidjela ukoliko imaš nalaz od prije, a možda si promijenila podatke u međuvremenu, ne žele priznati. A s obzirom da je moja knjižica ovjerena pečatom transfuzijske medicine u petrovoj, priznaje se... Sad da sam npr mijenjala prezime, ne bi mi ju priznali nego bih opet morala ići vaditi... Ili ako uz određivanje krvne grupe ne rade odmah pretragu za neku bolest, onda vjerojatno treba ponovno vaditi.

➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.