Thinkpurple poslala sam ti zahtjev na Instagramu
Belinda družimo se svakako u bolnici. Koja bude mogla lakše hodati nek ide od sobe do sobe dok se ne nađemo 😂
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
curke evo mene vec 2 dana navecer boli onako kao menstrualni grcevi, danas od jutra prepone bole, a i pojavila mi se roskasta sluz onako, vjerujem da je to sluzni cep? u srijedu imam kontrolu, al evo cini mi se da mogu bebicu ocekivat kroz par dana, ne bi se zalila i da bude prije termina ☺️
🤰27 ⚽️ 29
curke evo mene vec 2 dana navecer boli onako kao menstrualni grcevi, danas od jutra prepone bole, a i pojavila mi se roskasta sluz onako, vjerujem da je to sluzni cep? u srijedu imam kontrolu, al evo cini mi se da mogu bebicu ocekivat kroz par dana, ne bi se zalila i da bude prije termina ☺️
I meni je tako bilo,poceli mi menstrualni bolovi i drugi dan bili sve jaci,dosla u bolnicu otvorena 8cm i brzo se otvorila na 10 i kroz 15ak minuta rodila svoje blago🤗
Termin mi je bio 23.06.2023,a rodila 26.05🩵
Moj je pogodio dan,ali nije datum😄
Malo mu se zurilo da upozna roditelje🥰
ajooj kako je tebi lagano to sve ispalo! i sad si vec skoro mjesec dana sa svojim malisanom 🥰🥰🥰
kako dan ide dalje od roskaste sluzi sad je i crveno i smedkasto kad sam se obrisala, a da ne spominjem da imam proljev evo 5. put vec danas 😆
cekam samo da krenu trudovi 🤣
🤰27 ⚽️ 29
Cure evo mog updatea.. dosla sam danas doma iz bolnice. Obavila pregled prije toga, ali samo ultrazvuk preko trbuha i kaze doktor cerviks i dalje 28 mm sto je ok, odnosno nije se smanjio vise. Kontrakcije i dalje imam malo i kao menstrualne grceve ali kaze doktor da je ok i da samo ne brinem previse. Utrogestan i dalje, magnezij i strogo mirovanje do 34.tjedna pa cemo vidjeti kakvo je stanje. I imam pregled tek tad, za 3 tjedna. Sto me tjesi jer da je alarmantno, narucili bi me ranije. I dalje sve preglede u trudnickoj nadalje idem.
Nadam se najboljem i vec sam se preporodila kak sam doma dosla, bolnica me svu izdeprimirala 😭
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Thinkpurple dodala sam te na IG, ja sam ona plava 😅 (više nisam) ... Vidim da te prati neka curka s kojom sam se ja povezala u prošloj trudnoći (ili sam nešto pobrkala) na ovaj način ali svega par cura od tada zapravo pamtim i polako brišem neke jer se ne sjećam ni nickova ni priča. Ove neke s kojima sam više kliknula i dalje se updejtamo povremeno.
Vanilla drago mi je da si doma, mogu misliti koji preporod!
Lorka sretno i hrabro!!!!
Lorka bome bi to kod tebe moglo uskoro. Ne kazem iz iskustva nego po prici drugih zvuci obecavajuce 😬😬
Mi danas s pregleda, pozicionirana dobro, izbi dah nogama jos bolje, kose na izvol’te a nije ni cudo sto sam umirala od zgaravice 🤷♀️ Kilazu nije bas mogao izmjeriti jer ona ne staje, pa je otprilike pokazalo oko 2300g sto opet za moje tjedne… ali opet nije za vjerovat i sam je rekao da je neuhvatljiva 😂 A sto se mame tice zacepljena svaka rupa 😂 Jos koji tjedan i navalit cu prvo na cojka, pa na datulje i ananas. Ha ja, s njim pocelo s njim nek i zavrsi kak neko rece 😂
Grlim sve 🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Lorkaa pa to je izgleda to... Sretno i hrabro 💪
Hoćeš i ti u Vinogradsku da i tebe nađemo 😂
Ja idem sutra ujutro, tako su rekli da dođem, a carski u srijedu
Stiže curica ❤️
Malo me opere ogromno uzbuđenje što ću je napokon vidjeti, a onda opet strah, trnu mi ruke, non-stop na WC-u, mučnina, ne mogu jesti... Ali sve spakirano i spremno za ujutro. Brine me starija, baš je tužna, iako zna da idem roditi seku, ali plače dosta... Nikad do sad nismo bile duže odvojene, a ako dobro računam, mogli bi me pustiti kući tek u ponedjeljak (carski 5. dan). Osim ako im ne bude gužva, pa me spraše prije 😉
Stiže curica ❤️
Ja sam se jutros žalila kako ću valjda 14 mjeseci bit trudna da bi me nakon nepunih 12 sati uhvatili trudovi i jako brzo nam se naš bezimeni dječak pridružio. 🥰
Koliko god sam jedva čekala da se nešto pokrene, iznenadio me, ali sve je prošlo u redu i presretna sam. 🥰
.
Šaljemo vam svima velike pozdrave 🤗🤗
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Ajme mom.I baš si me iznenadila 😯 ma super, odlično, čestitam!!! 🥰 E tako je još i najljepše, iznenada, za čas, ne stigne te ni uhvatiti strah.
Uživajte u maženju 😇
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji