Ana čestitam od srca! Brz oporavak želim 🥰🥰🥰 a dječaku puno sreće i zdravlja u zivotu 💙
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Ana čestitaaam. 🥰 Glavno da je sada sve ok 🤗
Vanilla kreni piti čaj od brusnice i općenito više tekućine. Mene je isto bolio donji dio kad sam imala laganu upalu, tj. stalno mi neki pritisak bio. Uz čaj i puno tekućine je sve prošlo u par dana.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Vanilla- sori, zaboravila sam zašto si ono na mirovanju. Ja sam zbog placente previe opet neki dan blago prokrvarila, al je stalo pa nisam išla u bolnicu. Ono kaj sam u medjuvremenu (a i prije) skuzila je da prije svake takve epizode imam pritisak u donjem dijelu trbuha, a sad kad izbacujem smećkaste ostatke hematoma (pardon cure na opisu), svaki put prethodi onako tupa malo jača bol u donjem dijelu ledja. Prvo sam mislila da je od ležanja, ali mislim da mi se na taj način bar donekle manifestiraju kontrakcije,jer kad se zaležim me više boli po tipu nekog isijasa. Ne želim te plašiti, ali cisto da uzmeš u obzir i tu mogućnost, maksimalno mirovanje kad ti to krene i gotovo. I u bolnici su me prvo za kontrakcije pitali bole li me ledja, tad nisam ni znala da je to to.
Ana - čestitke na bebici!!
I ja sam se trebala rodit na moru, volim ga u svako godišnje doba, dovoljno mi je samo da osjetim taj miris pa sam sretna.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
I, da, puno tekućine i praznit mjehur jer ako je pun i on stimulira uterus na kontrakcije. A ako je slučajno ipak samo upala onda je i za to dobro.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ana Čestitam na dolasku dečkića i brz oporavak želim 👶👶🤗
ET 09/2022🍀💪🤰
Harmony uredan, dolazi 💙👶
Očekivani termin poroda 7.6.2023. 🍀
T- rođen 08.06.2023. LJUBAV NAJVEĆA 💙
Ally na mirovanju sam zbog stalnih kontrakcija (neke su bolne, neke kao BH) i skratio mi se cerviks malo. Nije nesto strasno ali sad sam na mirovanju 2 tjedna bas strogom. S time da imam IBS i grceve u crijevima pa to kao da potice jos i ove kontrakcije i grceve. A sad po novom i tu bol u donjrm dijelu trbuha, bas mislim da je mjehur. Sutra saljem muza po caj i dok od brusnice, nisam se uopce tog sjetila, hvala cure! Pila sam caj od mente ali od njega imam zgaravicu 🙈
A na wc-u sam konstantno, praznim mjehur jer valjda i tri kapi radi pritisak. A beba je opcenito nisko pa me to valjda dodatno radi pritisak. Posteljica mi je sprijeda i nije se pomicala... valjda necu imati i ta krvarenja. A stvarno mirujem maksimalno... dizem se na wc i do stola rucati itd ali drugo sve je lezeci polozaj ili polu sjedeci
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Čestitke od srca novim mamama!
Belinda, u mene ispao skoro ima tjedan dana, nista jos....😃
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ana prije svega čestitke na bebici! Nek je sretan i veseo cijeli život.
I svaka čast na 24h porodu.
--
Lijepo je vidjeti da bebice polako dolaze. Čitam vas čim stignem. Malo nam je gusto ovih dana 🤭
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ana, cestitam, brz oporavak i sretno i zdravo 🍀
Vidim da su cure vec pitale Afroditu i Barbi vec pitale kako ste. I mene zanima.
Mi smo postali pravi papatelji, napredujemo odlicno s tezinom, nije uspavana vise i uspostavili smo dojenje.
Ruzice, jel ti sad vec teski psihicki kad tako iscekujes?
Sortiraj odgovore
Najstariji