Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola2307
    09. Studeni 2022. 16:39

Maravillas

limeta96

Meni je 1. pregled idući utorak (15.11)… nikako dočekati da gin. kaže da je sve u redu….
    zasad od simptoma ništa specijalno, malo umor i to je to… a danas mi je 6+0

Meni je 1. 23.11.tek, tada ću biti 8+1, baš mi to nekako dalekoo izgleda.

Isti termin sam i ja dobila.. bas dugo 🙈 zato sam dogovorila danas privatno u 17 ultrazvuk, jer bi poludila inace, makar to je samo moja nestrpljivost koja je vjerojatno nepotrebna, ali ne mogu si pomoc. Drzite fige da je sve ok🥰🥰🥰

Vesca
    09. Studeni 2022. 17:29

Lola kako je prošlo?? 😊
    JanosevEla beta se u početku duola svakih cca 24 sata. Al ne treba biti tocno duplo da se ne opterećuješ ako je bude. Dovoljno je i povećanje od cca 80%. Da nisi trudna vrijednost bi bila puuunoo niža (iz iskustva) tako da samo opušteno.
    .
    Ja danas dobila kopletnu krvnu sliku. Par vrijednosti mi iskače iz granica. Išla sam guglati, može ukazivati na upalu,  a ja zdrava.... evo ne znam točno ću poludit do pregleda idući tjedan. Neću niti napisati kakve misli sam odmah imala. 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• limeta96
    09. Studeni 2022. 17:40

Lola2307

Maravillas

limeta96

Meni je 1. pregled idući utorak (15.11)… nikako dočekati da gin. kaže da je sve u redu….
    zasad od simptoma ništa specijalno, malo umor i to je to… a danas mi je 6+0

Meni je 1. 23.11.tek, tada ću biti 8+1, baš mi to nekako dalekoo izgleda.

Isti termin sam i ja dobila.. bas dugo 🙈 zato sam dogovorila danas privatno u 17 ultrazvuk, jer bi poludila inace, makar to je samo moja nestrpljivost koja je vjerojatno nepotrebna, ali ne mogu si pomoc. Drzite fige da je sve ok🥰🥰🥰

Javiii :)

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

Rosa_s
    09. Studeni 2022. 17:45

Bok cure, zvala sam danas socijalnog ginekologa u nadi da ce mu bit dovoljan nalaz privatnika i da me stavi na komplikacije. Ali njet, moram sutra tamo. To znaci: pregled koji nisam racunala, samo par dana razmaka od pregleda na koji sam privatno narucena sljedeci tjedan. Stvara mi to sad stres. Mentalno sam se spremila na informacije slj. tj a ovako cu ih imat sutra. Mislim, u dusi ocekujem da je sve ok ali eto, sve sam to tila cut sljedeci tjedaaaan ne sutraaaaaa. Dal me ko razumi? 😉

• Casperka
    09. Studeni 2022. 17:58

JanoševEla

Pozdrav svima 😊
    Kako ste svi ? ♥️

Ja još ne pišem toliko ali voljela bi ako mi netko može odgovoriti. Ovako , ja sam napravila test na trudnoću nakon što mi je kasnila samo jedan dan , mi smo baš radili na bebi , test pozitivan i odem kod ginekologa. Poslala me vadit betu koja je pokazala 190 😊 , kaže to je trudnoča ali da je zaista jako , jako rano. Sutra imam ponovi vađenje bete i onda me naručila tek za dva tjedna i da bi se tada trebao vidjeti plod. Zasad se vidi tekučina u douglasu i zadebljana maternica. Simptome imam bolne grudi i učestalo piškim , to sam već napisala.
    Sutra bi onda beta trebala biti dupla zar ne ? Ja se time opterečujem. Iako sam u prvoj trudnoči tek otišla na pregled u petom tjednu , mislila sam da mi m samo kasni. Ovo je drukčija situacija i sad me čekanje ubija.
    Jel vi mislite da ovo ide ok ? S obzirom koliko je rano.

Ja mislim da je ok meni je na dan kad sam trebala dobit mengu bila samo 43 pa za tri dana 133 što na kraju ni ne čudi doktore jer mi je ovulacija bila kasnije...za sad guramo i dalje i jedva čekam da prodje ovo neizvjesno prvo tromjesjecje... danas sam radila panoramu pa sam sad u iščekivanju rezultata. Prva beta koju sam izvadila je bila 18 tako da ako netko rani ta sam  🙊🙈🙉

Lady8
    09. Studeni 2022. 18:14

Rosa_s

Bok cure, zvala sam danas socijalnog ginekologa u nadi da ce mu bit dovoljan nalaz privatnika i da me stavi na komplikacije. Ali njet, moram sutra tamo. To znaci: pregled koji nisam racunala, samo par dana razmaka od pregleda na koji sam privatno narucena sljedeci tjedan. Stvara mi to sad stres. Mentalno sam se spremila na informacije slj. tj a ovako cu ih imat sutra. Mislim, u dusi ocekujem da je sve ok ali eto, sve sam to tila cut sljedeci tjedaaaan ne sutraaaaaa. Dal me ko razumi? 😉

Meni je u prvoj trudnoci socijalna dala na temelju preporuke privatnog ginekologa.
    Ali osobno sam donijela nalaz. Sumnjam da ce te gledat…

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Rosa_s
    09. Studeni 2022. 18:19

Lady8

Rosa_s

Meni je u prvoj trudnoci socijalna dala na temelju preporuke privatnog ginekologa.
    Ali osobno sam donijela nalaz. Sumnjam da ce te gledat…

Nekako sam po razgovoru sa sestom stekla dojam da kao mora pogledat. Ali javim sutra!

• Lola2307
    09. Studeni 2022. 18:22

Evo da javim da je svee u reduuu🥰🥰🥰 cuje se srceko.. jedino sto misli da sam trudna manje nego sto kaze aplikacija, nekih 4,5 dana. Ali eto, ja mirna do iduceg pregleda😊 

Maravillas
    09. Studeni 2022. 19:19

Lola2307

Evo da javim da je svee u reduuu🥰🥰🥰 cuje se srceko.. jedino sto misli da sam trudna manje nego sto kaze aplikacija, nekih 4,5 dana. Ali eto, ja mirna do iduceg pregleda😊

Divmoo 🤗🙏🏻❤❤

31.7.2021. 👶🏻💝

Maravillas
    09. Studeni 2022. 19:21

Rosa_s

Opusti se i budi sretna što je sutra taj dan, sve će biti dobro 🤗❤🙏🏻
    Javi nam kako je prošlo 😁

31.7.2021. 👶🏻💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.