Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    08. Studeni 2022. 15:03

Dobrodošle sve nove curke, nadam se da ćemo sve uživati u mirnim, školskim trudnoćama <3

cure ja sam bas napuhnuta. Danas me kolegica na poslu zezala da izgledam ko trudnica. Inače imam ravan trbuh, ali kad pojedem baš mi očigledno naraste, a sad je pogotovo izraženo. Znam da nije od trudnoće, prekratko je to, ali imam osjećaj da je izrazilo moj problem inače  I mrzim lagati da nisam trudna, pogotovo jer znaju da smo u MPO-u pa stalno neko pitanje, ali eto.... lažem.... A što da radim, razumit će kad saznaju....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Elly94
    08. Studeni 2022. 15:08

Bok svima!Evo danas sam imala prvi pregled ! 
    Po ZM je 8+2,a po uzv je 7+0 .Tak sam si i mislila da Ce biti posto imam dugacke cikluse nekad i po 44 dana.
    Ugl ,♥️ kuca 😍 i pomalo postaje sve stvarnije i stvarnije 😄🎉nadam se da Ce se sve dalje nastaviti u dobrom tonu ...Sljedeci pregled je 6.12 pa cemo vidjet dalje kako se razvija buhtla i dal' Ce koregirati datum poroda ☺️
    Pitala me ginicka dal' mi je netko rekao da imam srcoliku maternicu (dvorogu ) ..sto mi naravno nitko nije spomenuo u prvoj trudnoći...

Pitala sam dal' je opasno rekla je da nije mada  na Googleu svasta Pise..Pa me zanima dali netko od vas ima ovdje takvu maternicu ??

Vesca
    08. Studeni 2022. 15:27

Elly94 dobrodošla  
    Ja sam imala spušten septum maternice, ali to se zove uterus arcuatus, dakle blaži oblik dvoroge (uterus bicornis) i prije postupaka potpomognute su me poslali na operaciju. Koliko sam skužila to može i ne mora stvarati probleme, ali ga vole otkloniti ako imaju priliku. Vidim u potpisu da već imaš dijete (jupiii) i mislim da kod tebe očito ne stvara probleme. Da je baš problematično već bi znala.
    Ja isto savjetujem da ne guglaš. Meni su prošli tjedan rekli da je beba blago bradikardna (sporije je srce kucalo) i da se ne brinem, ali odlučila sam guglati  sad ne mogu dočekat novi pregled... i stalno sebe krivim da sam nešto napravila jer majčin stil može utjecati na ritam otkucaja srca. Bez veze. Nemoj 

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Betty1993
    08. Studeni 2022. 15:47

Elly94

Bok svima!Evo danas sam imala prvi pregled !
    Po ZM je 8+2,a po uzv je 7+0 .Tak sam si i mislila da Ce biti posto imam dugacke cikluse nekad i po 44 dana.
    Ugl ,♥️ kuca 😍 i pomalo postaje sve stvarnije i stvarnije 😄🎉nadam se da Ce se sve dalje nastaviti u dobrom tonu …Sljedeci pregled je 6.12 pa cemo vidjet dalje kako se razvija buhtla i dal' Ce koregirati datum poroda ☺️
    Pitala me ginicka dal' mi je netko rekao da imam srcoliku maternicu (dvorogu ) ..sto mi naravno nitko nije spomenuo u prvoj trudnoći…

Pitala sam dal' je opasno rekla je da nije mada na Googleu svasta Pise..Pa me zanima dali netko od vas ima ovdje takvu maternicu ??

Elly, nemoj se sekirat, bit ce sve okej meni je receno bilo da imam dvorogu maternicu, međutim 100 drugih dr je reklo da nemam, tako da pusti sve, uzivaj u trudnoci, bit ce sve top, zelin ti ugodnu trudnocu tebi i svim ostalim curama ode. 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Lady8
    08. Studeni 2022. 16:00

Ja idem na Panoramu sa 10+3 i misliiim da ce ni tada raditi i mini anomaly. Ali ne znam jos.
    Vesca i ja sam jako napuhnuta. I u prvoj trudnoci sam bila a imala sa struk bas uzak tada. Mislim da su mi utrogestani zaslužni za to.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Lola2307
    08. Studeni 2022. 16:05

Meni je doktorica iz Croatia poliklinike na jednom sistematskom rekla da imam srcoliku maternicu i cudila se da mi nitko do sada to nije rekao.. i nakon toga su svi ginekolozi to porekli.. tako da ne znam sta bi ti rekla, bitno da nemas nikakvih problema

Elly94
    08. Studeni 2022. 19:37

Uff da Google je najveći neprijatelj ! 
    2763272626 paranoja mi nabije...sto dalje to bolje!Inace sam paranoicna po prirodi.Zato postoji ovaj forum i vi cure za smirenje ♥️ 
    Veselim se srceku i to je najbitnije ! Sve mucnine i glavobolje i svi simptomi su za izdrzati.Drago mi je da mozemo tu sve dijeliti .

Vesca
    09. Studeni 2022. 08:06

Lady8

Ja idem na Panoramu sa 10+3 i misliiim da ce ni tada raditi i mini anomaly. Ali ne znam jos.
    Vescai ja sam jako napuhnuta. I u prvoj trudnoci sam bila a imala sa struk bas uzak tada. Mislim da su mi utrogestani zaslužni za to.

Eeee vidis nisam povezala. Moze biti da je od utrogestana, koristim ih 3×2 tako da je stvarno moguće.  Sad mi ja lakše  😅
    Nemam od njega nikakve simptome pa sam ga zanemarila....

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Flowerson 🌸
    09. Studeni 2022. 12:24

Pozdrav cure, kako ste danas? 
    Danas sam puno pozitivnija jer bez obzira što nemam grozne simptome, neke stvari su izraženije i baš se osjećam drugačije. Veselim se uzv i jako sam optimistična.
    Šaljem svima 🤗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Betty1993
    09. Studeni 2022. 12:38

Flowerson

Pozdrav cure, kako ste danas?
    Danas sam puno pozitivnija jer bez obzira što nemam grozne simptome, neke stvari su izraženije i baš se osjećam drugačije. Veselim se uzv i jako sam optimistična.
    Šaljem svima🤗

Hejjj bas dobro da si pozitivna! Ja sam odustala od utrogestana vaginalno, jer kad god stavim smeđarim, te sad pijem, imam teski zatvor i vrtoglavicu, al mi je bar ulozak cist, iducu sridu iman ultrazvuk, opustena sam skroz i veselim se jer iduci cetvrtak ulazim u 12 tjedan. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.