Evo drage žene da se i mi javimo!
Sasvim neplanirano moji dječaci su odlučili iznenaditi svoju mamu za njen rođendan i zapravo jedan rođendan pretvoriti u tri rođendan. Rođeni jučer, teški 2660 grama i 48 cm, i 3010 grama i 49 cm. Terminske bebe (prema uzv 37+2).
Porod je prošao ekspresno ali definitivno nezaboravno.
U ponedjeljak sam došla na redovnu i prvu kontrolu u TA. Obzirom na to koliko sam bila tt doktorica me odlučila ostaviti u bolnici. Na kraju prilikom pregleda ustanovila da sluznog čepa nema i da sam otvorena 1,5 prst. Jučer ujutro na pregledu otvorena 5-6 prstiju. U 11h me priključili na drip (i to kakav drip, mislila sam da ću umrijeti u jednom trenutku), na to kraju u 14:48 i 14:56 rođeni stigli moji dečki.
Čestitkeee 🥳🥳 definitivno nezaboravan rođendan 🤗
Želim vam svima puno uživanja i maženja, a tebi što brži oporavak i sretan rođendan 🎂
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Evo drage žene da se i mi javimo!
Sasvim neplanirano moji dječaci su odlučili iznenaditi svoju mamu za njen rođendan i zapravo jedan rođendan pretvoriti u tri rođendan. Rođeni jučer, teški 2660 grama i 48 cm, i 3010 grama i 49 cm. Terminske bebe (prema uzv 37+2).
Porod je prošao ekspresno ali definitivno nezaboravno.
U ponedjeljak sam došla na redovnu i prvu kontrolu u TA. Obzirom na to koliko sam bila tt doktorica me odlučila ostaviti u bolnici. Na kraju prilikom pregleda ustanovila da sluznog čepa nema i da sam otvorena 1,5 prst. Jučer ujutro na pregledu otvorena 5-6 prstiju. U 11h me priključili na drip (i to kakav drip, mislila sam da ću umrijeti u jednom trenutku), na to kraju u 14:48 i 14:56 rođeni stigli moji dečki.
Kako je ovo divno procitati 🥰 cestitam 💙💙 i brz oporavak vam zelim 😊
Afrodita čestitke!! 🎊 🎊 Prekrasno je ispalo, na rođendan, u terminu i lijepe kilaze. Neka vam i dalje sve ide dobro i uživajte! ☺️☺️
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Afrodita ma gle ti to! Svaka čast ženo, prirodno, blizanci, u terminu. 💪🥰🤗 Čestitke velike!
A sretan ti i rođendan 🥳
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Afrodita čestitam od srca! Divna priča i sretan ti rođendan! Želim ti brz oporavak da ste sto prije doma i da možete u miru uživati svi. ❤️
Ja s kauča gledam sunce vani u ZG napokon izišlo i pitam se kak ću preživjeti do 8.mjeseca 😂 malo sam ljubomorna na vas kojima je termin uskoro
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure bravo za dobre preglede.
Afrodita lavice i dupla mamice neka ti je sa srećom rodjendan i tvoj a i tvojih bebica. Sjecam se tvog početka trudnoce i čekanja prenatalnog testa i stresa a vidi te sad terminske bebe sa divnom kilazom i rodjene prirodnim putem na mamin rodjendan. Jos jednom iskrene čestitke mazite se u pazite i brzo da idete kuci tati da vas čuva 🥰🥰🥰🥰
Ja juce svratila do svoje ginekologice da pitam za misljenje jer bih trebala sledeće sedmice na svadbu malo dalje iz grada i da dogovorimo termin pregleda kad ona kaze cek da cervix izmjerim i on je 41mm. Kaze mozes kolo igrati🤣 tako da sam neplanski juce obradovana. Cak se i razmatra prirodan porod sto mi je jos draze ali ne trčimo pred rudu nego sve u svoje vrijeme.
Kako su na ostale cure ima li novosti kod njih?
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Afrodita- čestitam 🥳🥳🥳, predobra priča i najbolji poklon za rodjendan!!! Zelim ti što brži oporavak i uživanje s dečkima 😁
Vanilla- ne očajavaj, ima nas još 😉. Evo meni je skoro 2 i pol mjeseca ležanja prošlo i sad sam sretna jer još samo malo više od mjesec dana. Izdrži bar još 6 tj pa si mirna.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji