Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    08. Lipanj 2023. 10:49

Afrodita bravo, svaka cast! Sretan rockas i tebi i malcima 🥰

Vesca
    08. Lipanj 2023. 10:51

Afrodita čestitam od srca na dečkima ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ tebi želim brz oporavak i da ste brzo kući s tatom da zajedno uživate. Sretan rođendan, svakako je bio nezaboravan 😀❤️❤️

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• cordis00
    08. Lipanj 2023. 11:05

Afrodita najljepsi poklon za rodendan, cestitam na predivnim terminskim bebama❤️. Brz oporavak i odlazak kuci!
    Takica haha da kolo 🤣🤣. Bar si onda mirna sad neko vrijeme. Meni to gin nije nikad mjerila🤷‍♀️.
    Evo mi smo na putu za more, planiramo biti do kraja mjeseca pa za Istru par dana i onda kad se vratimo u Zg imam zadnji pregled kod svoje gin 30.06. i uzimanje brisa i narucujem se i ja u TA. Nekako dok ne dodem do tog mi se cini mjesecima udaljen porod😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

milica94
    08. Lipanj 2023. 11:44

Afrodita06

Evo drage žene da se i mi javimo!
    Sasvim neplanirano moji dječaci su odlučili iznenaditi svoju mamu za njen rođendan i zapravo jedan rođendan pretvoriti u tri rođendan. Rođeni jučer, teški 2660 grama i 48 cm, i 3010 grama i 49 cm. Terminske bebe (prema uzv 37+2).
    Porod je prošao ekspresno ali definitivno nezaboravno.
    U ponedjeljak sam došla na redovnu i prvu kontrolu u TA. Obzirom na to koliko sam bila tt doktorica me odlučila ostaviti u bolnici. Na kraju prilikom pregleda ustanovila da sluznog čepa nema i da sam otvorena 1,5 prst. Jučer ujutro na pregledu otvorena 5-6 prstiju. U 11h me priključili na drip (i to kakav drip, mislila sam da ću umrijeti u jednom trenutku), na to kraju u 14:48 i 14:56 rođeni stigli moji dečki.

Čestitamo mama na predivnim deckicima 🥰🥰 Da su zivi i zdravi, a mami sto brzi oporavak, i da se sto prije mazite zajedno sa tatom. 😊❤️ Nema ljepseg rodjendanskog poklona, i srecan rockas 😊😊

Pahuljka
    08. Lipanj 2023. 12:59

cordis00

Afrodita najljepsi poklon za rodendan, cestitam na predivnim terminskim bebama❤️. Brz oporavak i odlazak kuci!
    Takica haha da kolo 🤣🤣. Bar si onda mirna sad neko vrijeme. Meni to gin nije nikad mjerila🤷‍♀️.
    Evo mi smo na putu za more, planiramo biti do kraja mjeseca pa za Istru par dana i onda kad se vratimo u Zg imam zadnji pregled kod svoje gin 30.06. i uzimanje brisa i narucujem se i ja u TA. Nekako dok ne dodem do tog mi se cini mjesecima udaljen porod😅.

Ni meni nije mjeren cerviks nikada 🙄
    Uvijek samo kaze da je sve zatvoreno i da tako i treba bit pa mu s toga vjerujem 🤷‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Lorkaa
    08. Lipanj 2023. 13:09

Bok cure, citam vas i pratim, ali nikako da se javim. 
    Lightblue jako mi je zao, sretno dalje i drzim fige da izdrzite do cilja! ❤️
    Cvit svaka cast kako se drzite, kapa do poda!! I ostale zene s blizanackom trudnocom, svakaa vam cast! 💪🏼
    Robin i Afrodita cestitaaaaam na bebicama, uzivajte, mazite se i pazite! 🥰
    jako brzo nam stize jos bebica, nema ljepsih vijesti ❤️ curke koje ste jako blizu poroda sretnooooooo!
    Mi smo jucer odradili vec i drugi ctg, nema aktivnosti, jos sam zatvorena, kod privatnika sam i dalje, ali rekao mi je da trazim uputnicu za rodiliste i da dodem opet za tjedan dana kod njega na kontrolu. Beba nam je sada na 3kg i ne mogu ga docekati! 🥰 Sve mi je teze, boli me donji dio trbuha i prepone i nekada donji dio leda kada ustanem, cak zadnja 3 dana kao onako menstrualni grcevi navecer pred spavanje, nadam se da ce se uskoro nesto krenuti dogadati 😆

🤰27 ⚽️ 29

MalaG
    08. Lipanj 2023. 15:27

Pozdrav svima i čestitke na bebicama!🤗☺️🥰
    Ja sam sa jesenskih beba, ali obzirom na komplikacije u trudnoći, preporučena nam je amniocenteza. Obzirom da postoji 1% šansa za pobačaj, zanima me jel koja od vas radila istu te kakva su vaša iskustva? Hvala vam unaprijed na vremenu i odgovoru.🤗❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• ružica
    08. Lipanj 2023. 15:30

Afrodite iskrene čestitke, ljepsi rodendan valjda nisi mogla imati ❤️❤️.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Cvit
    08. Lipanj 2023. 17:12

Afrodita carice, cestitam!!! 🥳🥳 i sretan rodendan 🥂 
    .
    Mi smo jos u komadu, danas 33+0 🙈 ok sam, ne mogu rec, obzirom na sve.. Noge su mi ko balvani, imala sam neku granicnu proteinuriju, vise nemam, tlakovi perfektni..simfiza me ubija i svaki odlazak na wc, pogotovo tusiranje su izazov..u bolnici su svi super dragi, hrana je fina, dosadno je i dani mi sporo prolaze, al ide nekako. Svaki dan se CTG-om provjeravaju otkucaji, cure su prosli tjedan na UZV procijenjene na oko cca 1800g i dalje mi u principu gledaju plodnu vodu i protoke, zadnje prije 2 dana, uredno. Procjenu tezine kao niti ne bi nuzno vise radili jer su za sad super, trenutno su bitniji protoci.
    Plan je ako se nastavi sve ovim tempom da bi carski bio onaj tamo tjedan od 19.6, ako se nesto ne pokrene samo..
    Drzite palceve da izguramo jos tih 10tak dana 🤞
    .
    A vidim uskoro ce nam se pridruzit jos ekipice, svima sretno 🥰🍀

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

SAYuRI
    08. Lipanj 2023. 17:28

MalaG

Pozdrav svima i čestitke na bebicama!🤗☺️🥰
    Ja sam sa jesenskih beba, ali obzirom na komplikacije u trudnoći, preporučena nam je amniocenteza. Obzirom da postoji 1% šansa za pobačaj, zanima me jel koja od vas radila istu te kakva su vaša iskustva? Hvala vam unaprijed na vremenu i odgovoru.🤗❤️

Vidjela sam tvoj post vezano za velicinu bebe i dumam da se ubacujem tamo ili ne. Amniocenteza je skoro pa sigurna procedura ovih dana, i ja ti slobodno mogu reci uradi je. Ja bih je uradila na tvom mjestu. Ono sto mene interesuje, jesu mjere bebe pa se tako lako zakljucuje da beba zaostaje. Previse sam puta vidjela takve greske doktora , gdje su isprepadali zene pa na kraju sve ok samo sitnija beba nista vise. Nemoj polagati previse vjere u mjere sa UZV aparata. Obavezno idi po jos misljenja. Meni su u drugoj trudnoci rekli da je glava veca za 4 tjedna, rodjlo se dijete sa sitnijom glavicom zapravo od prosjeka jer i ja imam takvu glavu. Molim te idi po jos jedno misljenje…. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.