Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonkica1509
    07. Lipanj 2023. 19:25

Bome smo ozbiljno krenule 🤭
    Meni bome zadnjih dana jaki pritisak na cerviks. Dva dana su me boljele prepone i sad mi se čini da se trbuh malo spustio. A bome malac kad štuca, osjećam ga u guzici, presmiješno mi je to. Nek se samo drži još i buca.
    Svim ženicama kojima je krenulo puno sreće i čim brži porod ❤️ začas su ljetne štruce tu

Landy
    07. Lipanj 2023. 20:06

Da se i mi malo javimo☺️
    Mladi gospodin se odlučio okrenuti na zadak, al držimo fige da se vrati na glavicu🤞 ima cca 2200 grama, i naravno da se opet nije dao slikati, samo sakriva lice s rukicom.. sljedeći pregled 27.6. tad ćemo raditi bris.  
    Sretnooo ženee koje ste na ciljuuu♥️♥️♥️

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

MareiKate
    07. Lipanj 2023. 21:43

thinkpurple

Lemon, sayuri, belinda super za dobre preglede!
    Belinda drzim fige da rijesis taj zub da u miru rodis 🤞
    Ally a jbmu… a probaj mirovat jos ta 2-3 tjedna… znam kolko je tesko jer i ja cim se malo bolje osjecam odma krenem nesto po stanu, nemam mira… al mi se obije o glavu brzo. Al to smo mi zene… a i ovo predporodajno gnjezdenje 🙄
    Muz mi je obecao krecenje u subotu, bas me zanima 😏
    .
    Cure hoce koja koristiti dianatal gel?

Ja sam ga koristila na prvom porodu, meni iskreno, 0 bodova. Babice su mi ga umasiravale ali su me rezali na kraju, nije pomoglo da beba lakše klizne... Tad smo se na forumu dogovarale pa smo dijelile pakete mi koje smo u ZG, jer ti ne treba cijeli paket, i evo ne sjećam se da je ikome bio nešto ekstra od pomoći.

Afrodita06
    07. Lipanj 2023. 23:12

Evo drage žene da se i mi javimo!
    Sasvim neplanirano moji dječaci su odlučili iznenaditi svoju mamu za njen rođendan i zapravo jedan rođendan pretvoriti u tri rođendan. Rođeni jučer, teški 2660 grama i 48 cm, i 3010 grama i 49 cm. Terminske bebe (prema uzv 37+2).
    Porod je prošao ekspresno ali definitivno nezaboravno.
    U ponedjeljak sam došla na redovnu i prvu kontrolu u TA. Obzirom na to koliko sam bila tt doktorica me odlučila ostaviti u bolnici. Na kraju prilikom pregleda ustanovila da sluznog čepa nema i da sam otvorena 1,5 prst. Jučer ujutro na pregledu otvorena 5-6 prstiju. U 11h me priključili na drip (i to kakav drip, mislila sam da ću umrijeti u jednom trenutku), na to kraju u 14:48 i 14:56 rođeni stigli moji dečki.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Pahuljka
    07. Lipanj 2023. 23:53

Afrodita06

Sasvim neplanirano moji dječaci su odlučili iznenaditi svoju mamu za njen rođendan i zapravo jedan rođendan pretvoriti u tri rođendan. Rođeni jučer, teški 2660 grama i 48 cm, i 3010 grama i 49 cm. Terminske bebe (prema uzv 37+2).
    U ponedjeljak sam došla na redovnu i prvu kontrolu u TA. Obzirom na to koliko sam bila tt doktorica me odlučila ostaviti u bolnici. Na kraju prilikom pregleda ustanovila da sluznog čepa nema i da sam otvorena 1,5 prst. Jučer ujutro na pregledu otvorena 5-6 prstiju. U 11h me priključili na drip (i to kakav drip, mislila sam da ću umrijeti u jednom trenutku), na to kraju u 14:48 i 14:56 rođeni stigli moji dečki.

Divneeeee vijesti ❤️
    Cestitamo hrabroj, strpljivoj i sretnoj mami 💪🏼❤️ 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    07. Lipanj 2023. 23:53

Afrodita06

Ma bravooo💪💪🎊🎊💐💐🎉🎉🎉💖 Cestitam na djecacima, srecan rodjendan i tebi, nevjerovatno, na isto dan svi rodjeni, pa jos dogurala do 37+2, pa jos prirodno rodila dvojke… zelim djecacima dug sretan i zdrav zivot🛍️🥰 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Memi
    08. Lipanj 2023. 00:05

🎉🎉🎉iskrene čestitke mamama I bebicama🎉🎉🎉uživajte, mazite se i pazite se...jedva čekam da izađem iz kritičnih tjedana i da i ja rodim, premda si govorim ovo ti je vjerojatno zadnja trudnoća i uživaj u ovom osjećaju maksimalno i uživam ali i jedva čekam...cure također I vama čestitam na super pregledima...ja idem 13.06.kod gin.i nadam se da je to zadnji pregled kod nje i da ću i ja krenuti u TA uskoro...❤️

Mia2023
    08. Lipanj 2023. 00:07

Afrodita06

Wow kako dobro! Boljeg poklona za rođendan nema. Čestitam mama i sretan rođendan. Volite se i mazite i brzo oporavite! Predivno ♥️😍

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

bambi27zg
    08. Lipanj 2023. 00:29

Afrodita wooohooo cestitke 🎉🎉🎉 i sretan rockas 🎂💐🥂🎈 uzivajte, pazite i mazite se! Bas lijep poklon za rockas! 🩵👶🏻🩵👶🏻

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Barbii30
    08. Lipanj 2023. 02:06

Afrodita06

Čestitam 💙💙

ET 09/2022🍀💪🤰
    Harmony uredan, dolazi 💙👶
    Očekivani termin poroda 7.6.2023. 🍀
    T- rođen 08.06.2023. LJUBAV NAJVEĆA 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.