Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Landy
    09. Lipanj 2023. 07:08

Čestitam Barbi💙💙

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Takica
    09. Lipanj 2023. 07:17

Cordiso kad je ginekologica rekla kolo muz samo odmahuje glavom🤣🤣 nekako mi se ponaša previse zastitnicki cas prema meni cas prema bebi. Npr desi se da jauknem kad me balerinica udari neugodno on se spusti do stomaka i objašnjava bebi da ne tuče mamu tako jako 🥰
    Pahuljka nije ni moja meni govorila nikad dimenzije ali je svaki drugi pregled vaginalnom sondom na kratko pogledala i rekla sve dobro stoji zatvoreno ponekad izmeri pa ja skicnem mjeru na UZV jer se razumijem pomalo al do sad nije govorila tacnu mjeru.😂😂
    Barbi cestitam mamice da ti Teo bude živ i zdrav . Kad se malo oporavis piši nam detalje💙
    Meni se cini kao da mi je stomak u zadnje dve sedmice poprilicno porastao  ili je to subjektivni osjećaj,  malo su noge počele oticati al pritisak i dalje dobar 110/60...100/50tu se vrti negdje. A sto se tice kg na plus 8.5kg sam sad..pingvin pravi a ponekad i klovn😅 tako si tepam.  Apetit odličan trazila sam da me nikako ne stavlja na dijetu da me pusti da jedem 🤣 OGTT uredan pa me bas briga za kg skinuće se.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    09. Lipanj 2023. 07:25

Meli18

Cure ja vas redovno citam ali nemam nista pametno za rec ili je vec prosla tema 😅
    Kod nas je sve u redu, jos malo pa cu poceti pripremiti torbu za rodiliste. Ostalo je sve spremno (vise-manje).
    Jedva cekam slijedeci pregled, 26.06., da vidim mjere (AC) ali, vidim da je Takica vec objasnila ono sto sam i ja mislila. Ja i muz smo sitnije grade pa onda nebi smjelo biti cudno ako se beba rodi sa manjom kilazom.
    Bas cu pitati za te protoke jer mi ih dosad gin nije spomenuo ..
    Mia da li mi mozes reci sta su ti rekli na tecaj, sta spremiti u ruksak za rodiliste? Ja sam mislila uzeti neseser ali vidim da puno vas uzima i rucnik, spavacicu, itd..

Mozda ti nisu spominjali sta rade ali od 28 nedelje se obavezno mjere protoci, sto kroz pupcanik, srednju mozdanu arteriju i da ne nabrajam dalje. To je ono na UZV kad se pojavi mali kvadratić i bude crvena i plava boja pa onda cujes kao otkucaje srca. I uvijek pišu..  bar meni- zrelost posteljice (1,2,ili 3). 
    Vjerujem da su mjerili pa se ne stresiraj ali sad bar ti je lakse kad budeš na sledećem pregledu znas sta da pratis i pitaš 😘

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

bambi27zg
    09. Lipanj 2023. 07:50

Barbii cestitke 🎈🩵👶🏻💐 Jesi nadosla poslije poroda? 
    Lagano krecu ljetne bebe, a cini mi se kao jos neki dan da je bio pocetak teme i zima 🙈

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• ružica
    09. Lipanj 2023. 07:56

Barbi iskrene čestitke!
    Daj malo opisi kako je prosao porod, koliko si dosla
    Otvorena?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Vanilla Diva
    09. Lipanj 2023. 07:57

Barbii cestitam od srca! Sretno sa svime ❤

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Meli18
    09. Lipanj 2023. 08:31

Thinkpurple do proslog pregleda sve su mjere bile ok a sad na zadnjem uzv, prve dvije mjere su bile ok, ocekivani termin 18.08.a trbuscic (jel to AC, jelda) manji, tj pise termin 25.08. 😅
    Takica aha, ma to je socijalni ginekolog..on prvo izmjeri nesto, ne kaze nista (nisam nikad cula otkucaje srca osim sa baby watcher i kada sam isla privatno na pregled u 18.tjednu i tad znam da je sve, bas sve mjerila), on slika i tek onda okrene ekran prema meni 😅
    Slijedeci put cu prvo pogledati sliku i te mjere i onda cu pitati za te protoke. Pa nek mi objasni 😅 hvala 😊

• AM13
    09. Lipanj 2023. 08:58

Barbi cestitke i brz oporavak! 🥰

Pahuljka
    09. Lipanj 2023. 09:25

Barbi cestitkeeee, Teu zdrav i sretan zivot zelimo ❤️
    Nego da li cija mrva neumorno stuca 🙄
    Kad se desilo prvi put bilo mi je super wao simpaticno, pa to ona stuca ali sada me ubi u mozak to ritmicno skakutanje po par puta na dan. Najmanje 3-4x dnevno 🤷‍♀️ Da li je neko pitao ginekologa nesto o tome ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Nefertiti
    09. Lipanj 2023. 09:31

Barbi čestitke!!!! Piši nam sve detalje, sve nas zanima, kako je krenulo, što se sve događalo, gdje si rodila, kako si zadovoljna rodilištem, sve sve sve nas zanima...
    Imam opet glupo pitanje: zadnjih mjesec i pol ili 2 nisam dobila ni grama, čak sam i smršavila 1 kilu. Mislim, dobila sam ja u ovoj trudnoći sve skupa 12 kila, ali je stalo prije jedno 2 mjeseca i ni makac. Šta ne bi trebalo sad na kraju dobivati još na kilaži jer se beba deblja? Nisu mi je dugo mjerili i procjenjivali težinu pa se malo brinem. Ne mogu vjerovati da mene brine jer se ne debljam... 🙈

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.