Ima li tko da mu je ispao sluzni cep? Meni je jucer oko 15 sati ispao veliki dio cepa, danas jos nesto sitno izlazi, u prvoj trudnoci mi domporoda nije ni ispao….
A ja se pitam ima li netko kome nije ni malo nista ispalo i da je totalno zatvoren ko ja u ovim tjednima? Ja bi rado rodit kad je cura toliko velika 😂 mijenja li se to brzo kad krene? I cerviks mi je 3 cm jos uvijek....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Evo na drugom forumu status danas sa sv duha 😳😳
https://ibb.co/27chxYG
Ja sam i u prvoj trudnoći, znači 2019te znala po 4 sata čekati pregled na sv duhu a znam da je i frendica isto tako prolazila na Merkuru. S drugim sam prošla bolje, jer sam skužila s prvom bi me naručili da dođem odmah ujutro oko 8, i tad bude naručeno najviše žena, s drugim sam tražila da me naruče kasnije, tipa oko 10-11 sati i tad puno manje čekam... Jer je najveći pritisak odmah ujutro, barem mi se tako učinilo do sada. Ja kad sam bila na hitnoj prije koji mjesec, trudnička je i dalje bila na starom mjestu u prizemlju 🤔 a rizična na katu...
Kad dođeš u trudovima, ideš pravac rađaona, tamo im pozvoniš na vrata.
Ima li tko da mu je ispao sluzni cep? Meni je jucer oko 15 sati ispao veliki dio cepa, danas jos nesto sitno izlazi, u prvoj trudnoci mi domporoda nije ni ispao….
Meni krenuo jutros pomalo, taman obavila danas ctg+pregled i kad sam došla kući ispao u dva komada cijeli. Od sinoć imam kao lagane menstrualne bolove i bolove u leđima (danas sam 39+5). Čekam da samo krene ili u petak opet kontrola. 🤗🤞
ET 09/2022🍀💪🤰
Harmony uredan, dolazi 💙👶
Očekivani termin poroda 7.6.2023. 🍀
T- rođen 08.06.2023. LJUBAV NAJVEĆA 💙
Barbi, i ja imam vec dva dana menstrualne, sto su ti rekli kad ispadne cep, da bas i nema pravila kad ce jelda?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Barbi, i ja imam vec dva dana menstrualne, sto su ti rekli kad ispadne cep, da bas i nema pravila kad ce jelda?
Rekli su da nema pravila. Znam po sestri koja je rodila prvu curku 2 tj nakon sluznog a drugu 24 h nakon sluznog čepa.
Jučer na ctg ovi trenutni bolovi nisu se očitali kao neki trudovi-sve to blago po meni još. Noćas opet slabo spavala uz bolove i iscjedak. Sada već lagano bol ide iz leđa prema naprijed pa stane ali nepravilno.
Odmaram danas i čekam 🤣👀
ET 09/2022🍀💪🤰
I ja... sretno nam, ja sam danas 38+4, i volila bi jos koji dan biti u komadu (strah me preplavio)🤦🏻♂️. Za sad prirodno radas ili?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
I ja… sretno nam, ja sam danas 38+4, i volila bi jos koji dan biti u komadu (strah me preplavio)🤦🏻♂️. Za sad prirodno radas ili?
Za sada da prirodno. Prvi put mi je i on je glavom dolje od 26 tj tako da za sada plan vaginalno 😬🤗
Sretno i tebi 🍀🤞
Hvala svima na željama. Možemo mi to 💪🤣
Hrabra dok ne krene pošteno a lagano panično guglam disanje i razmak trudova i neznam što sve ne 🤣
ET 09/2022🍀💪🤰
Robin cestitke na bebici! Neka vam prvi mjeseci prođu sto lakse :) kako ide s dojenjem?
.
Cure sta ste rekle da se stavile od stvari (onako ugrubo) u ruksak za rodiliste, a sta u torbu/kofer za bolnicu? I jel znate koliko se obicno bude u bolnici? Naravno ako je sve u redu.. ako je vaginalni porod, a koliko ako je carski?
I sta tocno trebam za bebu? Zapravo nista osim stvari za doma? Ili treba bocica i dohrana… sad sam zbunjena..
Inace, slazem napkon i ja stvari za bolnicu 🙈
Eto s pocetka malo teze, ali svaki dan ide sve bolje, mogu reci da smo sad vec uhodani, pocela je lijepo papati, razbudila se i svaka 2,3 sata trazi papicu, doji 20ak min i bude dobra, razgleda ili nastavi spavati.
Preporodili smo se od kad smo izbacili AD, to ne da ju je uspavljivalo, nego ono... Dijete ne moze doci sebi niti probuditi se za jesti.
Hvala cure na cestitkama 🥰
Ajme Barbi.. ja sam prvi outa bila hrabrija... nisam znala sto me ceka.... ni na porodi ni doma....😅🤦🏻♂️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Miracle odlican pregled, drago mi je da ste uzivali🎉
Vescakad je tebi opet pregled?
Ruzica, Barbii30 sreetno i samo hrabro💪💪💪
Nocas nisam oka sklopila, bila sam prosli tjedan kod zubara i nesto mi je bilo upaljeno zubno meso i naso pokvaren kutnjak pa je stavio lijek. Danas taman idem da ga zatvori al je nocas krenula bol takva da me cijela polovica lica boli. Ne znam kak cu docekat 13h.
19.6. Idem na pregled. Nikad jucer na CTGu, opet kontrakcije redovite na desetaka minuta kao i prošli četvrtak i doktorica je zaključila da očito tako nema smisla ponavljati ctg stalno kad se nis ne dogada 😂
Ufff zub.... Drži se 😅
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji