Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    04. Lipanj 2023. 19:49

Robin cestitam od srca. Drago mi je da ste uspjeli uspostaviti dojenje i da vam je sad lakse.
    I meni je plan da forsiram dojenje koliko to bude moglo. Kontam da je lakse nego ustajati i pripremati dohranu.  Ali vidjecemo.  S obzirom da sam 3 godine bila na Bromokriptin tbl zbog hipofize valjda ne bude problema. 
    Cure kojima je ovo druga ili 3 beba srecno i drzim placeve da sve prodje sto lakse ..vidim da se borite sto same sa sobom sto sa klincima kuci. 
    Evo krenule su ljetnje  bebice uveliko da pristižu 🥰🥰🥰🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Vesca
    04. Lipanj 2023. 20:38

Robin_Daggers

Hvala na cestitkama svima 🥰
    Nefertiti, Viroviticko rodiliste je u pitanju. Za Zg ne znam.
    Vesca,drip, dosla sam u jutro cetvrti put u dnevnu bolnicu 5-6 cm otvorena, to se otvorilo uz samo lagane kontrakcije navecer i jutrom kao menstrualne grcice, tako danima. Doktor je vec mislio kad sam bila drugi put da cu se taj dan vratiti jer sam bila na 3 cm i sve "zrelo". Ali mene nikako trudovi nisu hvatali, cak ni nakon prokinuca vodenjaka, samo me dodatno otvorilo, trudova nije bilo. Dogovorili smo se da pozurimo s dripom da mogu ici doma u subotu, da ne cekam ponedjeljak jer nedjeljom ne otpustaju 🤣
    Mia, 22.05. je termin bio, ja sam 25.05. rodila.
    Ally, iznosila sam je u 56 h&m, ali bilo je lufta u robici.
    50 nisam ni pripremala.

Hvala na odgovoru 😊 sad kuzim... Nadam se da ces se brzo oporaviti i steci rutinu s pojacanjem 🥰

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• ružica
    05. Lipanj 2023. 06:23

Jutro curke, je li trebamo nositi mlijeko i bocu sa sobom? Meni je mali po meni zadnji put bio gledan u bolnici , oni to mlijeko donose svaka tri sata, i isto im je ima li dijete 2 i pol ili 4 kila....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Barbii30
    05. Lipanj 2023. 07:00

Robin Čestitam 🤗👶❤️

ET 09/2022🍀💪🤰
    Harmony uredan, dolazi 💙👶
    Očekivani termin poroda 7.6.2023. 🍀
    T- rođen 08.06.2023. LJUBAV NAJVEĆA 💙

• ružica
    05. Lipanj 2023. 07:50

U Splitu, i nije tako, nose mlijeko svaka tri sata.. kako cesto je frendica davala mlijeko bebi?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    05. Lipanj 2023. 07:51

P.s.Robin iskrene cestitke!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Pahuljka
    05. Lipanj 2023. 10:11

ružica

Jutro curke, je li trebamo nositi mlijeko i bocu sa sobom? Meni je mali po meni zadnji put bio gledan u bolnici , oni to mlijeko donose svaka tri sata, i isto im je ima li dijete 2 i pol ili 4 kila….

Ne znam da li treba nositi ali svaka beba nebitno koliko teska se rodi sa priblizno istom velicinom zeluca (moze se razlikovati u samo 2-3ml) a inace je velicine naaajmanjeg klikera. Ukoliko se beba hrani dohranom pravilo je na svaka 3h jer je to vrijeme razgradnje u bebinom digestivnom traktu te iste dohrane, iz tog razloga se hrane u istom intervalu i bebe od 2,5kg i od 4,5kg. Nemas brige, znaju sta rade 😊

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vanilla Diva
    05. Lipanj 2023. 10:13

Robin cestitke na bebici! Neka vam prvi mjeseci prođu sto lakse :) kako ide s dojenjem? 
    .
    Cure sta ste rekle da se stavile od stvari (onako ugrubo) u ruksak za rodiliste, a sta u torbu/kofer za bolnicu? I jel znate koliko se obicno bude u bolnici? Naravno ako je sve u redu.. ako je vaginalni porod, a koliko ako je carski? 
    I sta tocno trebam za bebu? Zapravo nista osim stvari za doma? Ili treba bocica i dohrana... sad sam zbunjena..
    Inace, slazem napkon i ja stvari za bolnicu 🙈

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Takica
    05. Lipanj 2023. 11:17

thinkpurple

Obavili pregled, zatvorena sam 🙏 cerviks nije mjerila vise samo je prstima provjerila. Mirujem jos do 37.tjedna, roidakal do 36+6 pijem. Uzela bris na streptokok, krv za IAT i TSH… Beba je i dalje glavom dolje, super je i ima vec 2540 g 😅 bit ce veca od seke, seka se rodila s 2740 g. I sad moram i 56 velicinu ipak pripremiti, izgleda da bude joj ovo od seke malo 🤪
    Za 2 tjedna kontrola kod nje, za 3 tjedna u bolnici i to ce me ona naruciti, ja nis netrebam.
    Ruzica na 3 sata ide dohrana jer treba 3 sata da se probavi. Na sv duhu sam ja doslovno pozvala sestre i rekla da place a ja nemam jos mlijeka i odnjeli su ju nahranit i vratili. Ne sjecam se na kojem razmaku je to bilo, al nisu radili probleme. Stavljala sam ja nju i na cicu pa mozda je i koju kap navukla tad.
    Vanilla evo moj spisak
    https://ibb.co/x6VYCW2
    Za bebu nosim maramice, kremu i par pelena pa cu vidjet dal jos sta treba i doma cu pripremit robu za izlazak.iu bolnice za mene i nju plus jaje.
    Ja sam na carski rodila u utorak navecer i u petak ujutro isle doma. Sad sam cula da zbog guzvi pustaju vaginalne porode bez komplikacija doma za 48h.

Bravo za dobar pregled. Nadam se da ti je malo lakse. 
    Pa curica je vec velika bebica🥰 super kilaza.
    Znaci moze Roidakal i poslije 33 nedelje. Ja mislila da ce mi tad vec isključiti. Jesu ti Utrogestan ostavili ili iskljucili?
    Izvini ja 1001 pitanje🤭

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Ally007
    05. Lipanj 2023. 11:17

Ajme, pa vi već sve imate spremne torbe za rodilište ! A ja još ništa ni spremno, ni oprano, ni sobica složena. Ja sam mislila da za bebu ne moramo ništa nositi dok je u bolnici, da sve od njih dobije. Pelene, do hrana, odjeća itd. Ni nisam mislila dohranu kupovat, mada sad mi se cini da možda ne bi bilo loše imati 1 kutiju, al opet ne znam koju dohranu. Jel ima koja da je ranije rađala na Petrovoj pa da me prosvijetli kaj zbilja trebam za bebu nosit (napomena-bit će carski u pitanju). Ak je carski vjerojatno ne trebam posebno pakirati za rodilište i za ostajanje dalje, nego mogu sve u kofer?
    Ps-jel koja imala iskustva s ovim nosnim aspiratorom? Baby centar sad ima na chicco i na neke stvari popust pa razmišljam da uzmem, ako nam bude zatrebalo. 
    https://ibb.co/kgdW0sk

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.