Robin čestitaaaam, prava curka 😍
Mene zanima zašto drip ako si se tako lijepo otvarala? Jel ga bas svima uvale? Ja bi ga izbjegla ako sve bude islo ok.... Ne kuzim sto ga toliko forsiraju, valjda da se rijese poroda cim prije 🙄
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Thinkpurple, da, baš te organizatore imam. Ne znam kakvu komodu imaš, možda zbog toga ne popune cijelu ladicu pa ćeš morati improvizirati.
.
Ally007 ja sam uzela sve od Froscha (tekući deterdžent za rublje, omekšivač i sprej za uklanjanje mrlja). U Bipi sam uhvatila popust na baby asortiman.
.
Ružica, čitajući tvoj post sam se sjetila sebe kad mi je bilo toliko teško što više tu nećemo biti samo kćer i ja. Stvarno sam htjela još jedno dijete, ali svejedno me na trenutke hvatala takva neka panika. Ona si je dugo priželjkivala brata ili sestru i super to prihvaća i veseli se, ali par puta me ipak kroz suze pitala hoću li imati vremena za nju kad dođe beba, iako joj je 9 godina. Razumijem jer je 9 godina sva naša pažnja bila posvećena njoj. Puno razgovaramo o tome i nadam se da će prilagodba s novim članom proći glatko 🤞🏼 isto to želim i vama 😊
.
Robin čestitkee, prava curica 🥳 uživajte!
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Cure, da se i ja javim, prije 10ak dana sam rodila djevojcicu, 3580 i 52, divan porod, za pozeljeti. Tata je bio s nama, do 9 cm sam dosla uz 5 bezobolnih trudova, onda sam isla na drip i za pola sata eto moje cure. To je bio bolniji dio, ali 10 ak trudova, dva tiskanja i eto je.
Dojimo se, borimo, jer je poprilicno uspavana, a meni je trebao koji dan dok mi naidje mlijeko u kolicinama koje njoj trebaju, mislim da smo se sad napokon malo pohvatale.
Malo sam zaboravila kako je tesko s malom bebicom, budjenjima, bolnim grudima, nadajanjima, izdajnjima itd 🤣 pogotovo jos imam kad imas starije dijete, a osjecaj krivnje da ga sad zakidas i zanemarujes… Uh.
Sve u svemu, mislim da ce nam svima to sjesti brzo sve na svoje mjesto.
Svima lijepi pozdrav i uzivajte sa svojim stomacicima 🤗
Čestitaaam 😍🥰 uživajte 🤗 kad ti je bio termin, nisam zapamtila?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Robin iskrene čestitke na curici! Nadam se da si se već polako koliko toliko oporavila! ❤️💐
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Robin, čestitke na bebici!! Drago mi je da je sve dobro prošlo. Baš lijepa velika curka. E, jesi je iznosila u robici br 50 ili većoj, ali s obzirom na dužinu?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Robin, čestitke na bebici!! Drago mi je da je sve dobro prošlo. Baš lijepa velika curka. E, jesi je iznosila u robici br 50 ili većoj, ali s obzirom na dužinu?
Nećak mi je bio 4420 i 52 cm i izašao je u 50 (kupljeno u Nextu). Kaze sestra da je nosio 50, samo vrlo kratko. A bio je u bijelom bodiju dugih zatvorenih stopala. Jedino ne znam ima li Next nešto veće brojeve?...
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Robin cestitke!!! 🥳🥳🥳
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Hvala na cestitkama svima 🥰
Nefertiti, Viroviticko rodiliste je u pitanju. Za Zg ne znam.
Vesca, drip, dosla sam u jutro cetvrti put u dnevnu bolnicu 5-6 cm otvorena, to se otvorilo uz samo lagane kontrakcije navecer i jutrom kao menstrualne grcice, tako danima. Doktor je vec mislio kad sam bila drugi put da cu se taj dan vratiti jer sam bila na 3 cm i sve "zrelo". Ali mene nikako trudovi nisu hvatali, cak ni nakon prokinuca vodenjaka, samo me dodatno otvorilo, trudova nije bilo. Dogovorili smo se da pozurimo s dripom da mogu ici doma u subotu, da ne cekam ponedjeljak jer nedjeljom ne otpustaju 🤣
Mia, 22.05. je termin bio, ja sam 25.05. rodila.
Ally, iznosila sam je u 56 h&m, ali bilo je lufta u robici.
50 nisam ni pripremala.
Robin cestitke 🎈🎈🎈 Uzivajte i mazite se i pazite!
Curke s klincima nemam savjeta izborve ruke za to, ali dobra mi je ova usporedba s ljubavnicom 🙈 ono sto mogu savjetovati je da kad beba dode i ne zelite da stariji nesto radi (tipa dere se, skace i sl) nemojte govoriti nemoj to zbog bebe vec recite da vama ili tati smeta 😉 kumovi su s time imali velikih problema dok jednom nismo bili kod njih i zamolili malog da ne trubi jer nama smeta i odmah je prestao, od onda su i oni krenuli s time i preporodili se 😄
*
Mi bas u pakiranju torbe (napokon) i pisanju sto jos fali da se kupi i da je to spremno i neka fino stoji i ceka 😁 jos cu 15.6.provjeriti sa sestrom na kontroli par stvari i dodati/oduzeti. Ono sto je meni super da sam stvari poslagala tematski i u one Ikea vrecice tako da mi je lakse za snalazenje (ili setrama) i vadenje - muz je umro od smijeha kad je vidio 101 paketic u vrecicama (veli on jako smo ekoloski nastrojeni 😆) i jos mu onda kazem da dofura plasticnu vrecicu za prljavu robu 🤣
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji