Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megii
    08. Studeni 2022. 10:42

Cure trebala bi malu pomoć,priv gink mi je napisao neke pretrage koje moram napraviti i da se čujem sa svojim gink da mi da uputnice a ja neznam što znače i želim znati pa ako neko zna da mi prevede...ako sam nešto krivo napisala sorii nekužim rukopis
    IWD,COOMBS,KKS,sad nisam sigurna dal piše HKW ili NKW 

Vesca
    08. Studeni 2022. 11:29

Megii

Cure moje da vam javim bila sam na drugom pregledu ,sve je uredu😊 srčeko kuca . Termin mi je 27.06 jel ima koja mama u istom terminu?

Jako mi je drago zbog tebe  meni je termin 28.6. isto kao Flowerson. Ima nas nekoliko jako blizu 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Lola2307
    08. Studeni 2022. 11:51

Megii

Cure moje da vam javim bila sam na drugom pregledu ,sve je uredu😊 srčeko kuca . Termin mi je 27.06 jel ima koja mama u istom terminu?

Divne vijestii 🥰 ja cu saznat sutra tocno, znaci ubija me svaka minuta cekanja hahahah 

Megii
    08. Studeni 2022. 12:03

Lola2307

Megii

Divne vijestii 🥰 ja cu saznat sutra tocno, znaci ubija me svaka minuta cekanja hahahah

Nadam se da će sve biti uredu,🥰 i mene je sve dok nisam čula srce ❤️

Megii
    08. Studeni 2022. 12:04

Vesca

Megii

Jako mi je drago zbog tebemeni je termin 28.6. isto kao Flowerson. Ima nas nekoliko jako blizu

Super super🥰🥰🥰
    Pa da dosta nas je tu negdje dan dva razlike

• Marttina
    08. Studeni 2022. 12:05

Meni je termin 18.06. Po aplikaciji, jer mi ništa nije rekla na ultrazvuku. Baš ću pitat iduću srijedu kad odem 😁
    Ima koja curka oko tog datuma?

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• AM13
    08. Studeni 2022. 12:10

Cestitke svim novim curama, zelim vam skolsku i mirnu trudnocu!  ja danas idem na pregled, toliko me emocije peru da ne znam sta bi sama sa sobom  
    Marttina meni je po app 20.6. danas cu ga bas pitati sta on kaze.

• AM13
    08. Studeni 2022. 12:24

Megii

Cure trebala bi malu pomoć,priv gink mi je napisao neke pretrage koje moram napraviti i da se čujem sa svojim gink da mi da uputnice a ja neznam što znače i želim znati pa ako neko zna da mi prevede…ako sam nešto krivo napisala sorii nekužim rukopis

IWD ne znam sta je, COOMBS mislim da je to kad se vadi RH i krvna grupa pa onda radei taj antiglobulinski test i KKS je kompletna krvna slika.. neka me netko ispravi ako sam nesto krivo :)

Megii
    08. Studeni 2022. 12:31

AM13

Megii

Cure trebala bi malu pomoć,priv gink mi je napisao neke pretrage koje moram napraviti i da se čujem sa svojim gink da mi da uputnice a ja neznam što znače i želim znati pa ako neko zna da mi prevede…ako sam nešto krivo napisala sorii nekužim rukopis

IWD ne znam sta je, COOMBS mislim da je to kad se vadi RH i krvna grupa pa onda radei tajantiglobulinski test i KKS je kompletna krvna slika.. neka me netko ispravi ako sam nesto krivo :)

Dali je neka mama radila već to?

Barbi30
    08. Studeni 2022. 12:40

Pozdrav, da se i ja napokon priključim grupici ... termin mi je početkom 6 mjeseca po aplikaciji (07.06.) ali cure na proljetnicama su daleko u trudnoći pa se uguravam ovdje 
    Mi smo danas 9+6 i danas izvadila pretrage koje mi ginekologica dala... koliko sam ja skužila KKS, hormone štitnjače i urin te krvna grupa, rh faktor i još neke pretrage uz to (ja sam negativna grupa pa trebam i češće kontrole). 

Samo nikako skužiti kako da priljepim traku praćenja trudnoće dolje Može pomoć

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.