Ajme Queen kako malo ti je ostalo 😮 Jesi uzbuđena već sad? Bome kad vidim koliko je vas već od 34 tjedna na dalje me opere baš neko uzbuđenje. Stižu bebači 🥰
.
Ja dobila Kendural C tablete za željezo. Nadam se da bude pomoglo 🤔
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Queen kad čuješ da je tako blizu, baš me opere nervoza radi tebe, ali pozitivna naravno 💪
Miracle ja u prošloj trudnoći nisam imala uopće, a sad imam na nogama i mislim si tako ostaviti, nadam se da neće biti problema?! 🤔
E da, to za briseve sam i ja pitala. Baš sam uspoređivala preglede u prvoj i ovoj trudnoći, kod istog ginekologa, u prvoj sam imala čak 3 pregleda više 😲 i na zadnjem prije odlaska na preglede u bolnicu mi je radio briseve, a sad ništa... Valjda će mi to sad raditi oni u bolnici i da neće praviti probleme oko toga...
Šteta za dr. Grgića iako mene sad silno zanima zašto mu je zabranjen taj francuski carski rez...
Odlučila sam ipak ići u Vinogradsku pa tko me zapadne
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Cure što se tiče brisa na streptokok, nemojte biti sto posto sigurne da će vam raditi u bolnici. Ja radim privatno, plaćam dodatno osiguranje pa mi je pokriveno, ali u prvoj trudnoći mi nije bilo pokriveno i isto sam mislila u bolnici na kraju su me tamo takoreć oprali da sam to trebala već napravit i nisu mi oni htjeli raditi. Ne sjećam se koji tjedan sam bila kad sam došla tamo, ali rekla bih 36/37 tjedan, sjećam se da je bilo sasvim dovoljno vremena za napravit to da su htjeli.
Bacam curkama iz De dojavu da su od sljedece sedmice lidlovi grudnjaci za dojenje na akciji 6 € tako nesto, i lupilu bodici dugih rukava 5 komada 10€, kao i haljine od 8 do 12€. A u aldiju onaj kao ruksak za bebine stvari ili kako se to vec zove takodje 9,99€. Pa eto bacite oko 😊
Posto do sad nisam uzimala zanimaju me vasa iskustva s brojevima, sjecam se da su neciji brojevi malo veci, lidl ako se ne varam.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Mare i kate, ja sam
Privatno, i naplatilo mi je pregled 80 eura na bris streptokok. Sokirala sam se. Kako to ide? Imam i ja dopunsko.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Queen ajme, ne mogu vjerovati da jr vec doslo vrijeme za ljetne bebe! Sretno sa svim, nadam se da ce ti porod proci super, obavijesti nas o svemu :)
.
Meni stigli nalazi krvi i urina. Secer (ogtt) mi je dobar ali ostalo ne znam. Jedva cekam pregled kod drzavne gin sljedeci tjedan da mi ona protumaci i da vidim sto ce reci. Ugl, eritrociti, RDW, hematokrit i trombociti ispod dolje granice, a MCHC i leukociti iznad gornje granice. Hemoglobin mi je ok.
Sto se tice urina, leukociti mi poviseni i pise da ima nesto bakterija... ne znam jel zna koja od vas to malo protumaciti?
.
Ja se i dalje osjecam umorno i krepano nakon jedne obaveze u danu. Doslovno mi se spava neopisivo nakon sto nesto malo obavim, a dpavati nekad mogu nekad bas i ne. I imam jos malo mucnine nakon obroka i ako sam gladna, a i trbuh mi je malo stegnut i to i dalje ali vakjda utrogestan radi svoje.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Queen ajme, ne mogu vjerovati da jr vec doslo vrijeme za ljetne bebe! Sretno sa svim, nadam se da ce ti porod proci super, obavijesti nas o svemu :)
.
Meni stigli nalazi krvi i urina. Secer (ogtt) mi je dobar ali ostalo ne znam. Jedva cekam pregled kod drzavne gin sljedeci tjedan da mi ona protumaci i da vidim sto ce reci. Ugl, eritrociti, RDW, hematokrit i trombociti ispod dolje granice, a MCHC i leukociti iznad gornje granice. Hemoglobin mi je ok.
Sto se tice urina, leukociti mi poviseni i pise da ima nesto bakterija… ne znam jel zna koja od vas to malo protumaciti?
.
Ja se i dalje osjecam umorno i krepano nakon jedne obaveze u danu. Doslovno mi se spava neopisivo nakon sto nesto malo obavim, a dpavati nekad mogu nekad bas i ne. I imam jos malo mucnine nakon obroka i ako sam gladna, a i trbuh mi je malo stegnut i to i dalje ali vakjda utrogestan radi svoje.
Drago mi je da ti je hemoglobin u redu, ne znam jesi li provjeravala komplet željezo ili samo hg, jer ja sam u početku imala njega u redu a feritin mi je bio ispod ref vrijednosti. I onda je on krenuo padati, a moji su simptomi već bili tu 🤷♀️🤷♀️
A možda je jednostavno takva trudnoća, sama sam sebi dokaz kako je zaista trudnoća drugo stanje.
A što se tih mučnina tiče, i kod mene je isto. Ako sam gladna krenu, dok jedem super je sve, i onda krenu opet i tako cijeli dan, do navečer kad u biti mogu pojest šta hoću.
Ja pijem Donat poslije obroka, pa kao da malo ublaži al pomirila sam se s tim da će tako biti do kraja. Još i beba to fino poboljša 🤣🤣 Prvo je bila okrenuta na zadak pa sam konstantno pritisak imala gore, sad se kao okrenula glavom dole pa mi izbija zrak svojim nježnim pokretima nogicama 🤣🤣🤣
Ostale cure lijep vikend želim ❤️❤️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Radila sam KKS, nije bilo nesto posebno vezano za zeljezo pa ne znam za feritin. Mozda me posalje ponovno na vađenje detaljnije za zeljezo. A da.. drugo stanje je naziv s razlogom tako da ove sve stvari to opravdavaju.
.
Da, tako je i meni ta mucnina. Moja je okrenuta glavom dolje pa doljr radi pritisak a onda me guza stisce po zelucu valjda 🙈
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure u Pepcu vam je do 25.5. 20% na odjeću i obuću i neke dodatke.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo da se i ja javim, zadnje sam pisala da imam lažne kontrak.svako malo, na pregledu mi je rekao da je već jako nisko i da mirujem, sljedeći pregled za tri tj. Nadam se dogurati do 36,37 tt. Koliki vam je cervix u 33 tt? Meni je 38 sto je dobro ali nije mjerio vaginalno.
Što se tiče brisa na strep.rekao je da se radi što kasnije, tako da još jedan pregled privatno i onda idem kod njega u trudničku i tamo će mi uzeti.
..
Vanilla najbolje pričekati da ti dr.ocita nalaz. Dosta toga što je iznad/ispod granice je za trudnoću ok, meni je isto bilo svašta na nalazu a rekao je da je dobar. Bitno da je urinok dobra. A kasnije kada rodimo otići izvaditi i željezo da se vidi, ali svakako se preporučuje piti i dalje prenatale, ubaciti željezo, kalcij, omegu, vitamine B skupine..
..
Predobro što će nam uskoro stići prve bebice, još uvijek ne vjerujem da smo pri kraju 😍😍
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji