Pitate jesam spremnaa..
Ajmeee,nisaaaam😄
Teek jucer oprala svu robicu i spremila,a torbu za bolnicu nisam spremila jos,beban bas pozurio i hoce da sve imam spremno,jer je iznenadio mamu da je vec spreman izaci😄🙈
Ja sam danas od soka kod doktora dobila napad smijeha🤣
Kako su tjedni brzo prosli,uskoro se dosta nas deuzi sa svojim bebicama🤗
ajmee ti si s terminom kao ja, dan razlike, ali tvoja bebica je odlucila ranije doci 🥰🥰🥰 ja bi najrade i da moj odluci doci malo prije termina, ne mogu vise 😅 bas je tesko postalo, nabijanje nogicama u rebra, glavom pritiskanje mjehura, umorim se samo dok slozim sude u perilicu 😆
ja sam danas oprala svu robicu i posteljinu i tetrice i svu tu tkaninu, torbu za bolnicu pola slozila, opasno se pripremam i ne mogu ga docekat! 25. sam na prvom ctg-u i bas me zanima kako ce to proci. 😊
netko je pisao, ne sjecam se vise, da je prala navlake as i kolica, posto je meni ovo prva bebica zanima me kako to uopce prati?
ceka me sad pranje dudica i svih perivih nastavaka izdajalice, gledala sam da to od izdajalice mogu u perilici, ali kako najbolje oprati dude i bocice?
🤰27 ⚽️ 29
Lemon tu smo negdje terminom, ništa mi nije rekao ni napisao za cerviks, rekao je samo da je cijeli, a sad koliko je to...?
Lorkaa baš sam i ja danas oprala zadnje za bebu i spakirala većinu torbe za bolnicu. Navlake kolica, skini sve što se skinut da i u mašinu na neki lagani program, tako ja. Uzela sam Chicco deterdžent i omekšivač (skupi ko sv.Petra kajgana), ali stvarno baš baš lijepo miriši, nekako na bebu 🥰
Dude i bočice bi trebalo prokuhati, tako sam ja s prvom malom, a sad sam dobila polovni sterilizator MAM (oooogroman je, muku mučim gdje da ga smjestim u kuhinji) pa planiram u tome
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Lemon tu smo negdje terminom, ništa mi nije rekao ni napisao za cerviks, rekao je samo da je cijeli, a sad koliko je to…?
Lorkaa baš sam i ja danas oprala zadnje za bebu i spakirala većinu torbe za bolnicu. Navlake kolica, skini sve što se skinut da i u mašinu na neki lagani program, tako ja. Uzela sam Chicco deterdžent i omekšivač (skupi ko sv.Petra kajgana), ali stvarno baš baš lijepo miriši, nekako na bebu 🥰
Dude i bočice bi trebalo prokuhati, tako sam ja s prvom malom, a sad sam dobila polovni sterilizator MAM (oooogroman je, muku mučim gdje da ga smjestim u kuhinji) pa planiram u tome
Meni je do sad bio 40, a ovo je stvarno minimalno skraćivanje i to je ok. Ja sam prošla puno kiretaza pa je bilo moguće da je oslabljeno sve, ali za sada je ok.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni u prošlom nalazu nije napisala koliki je cerviks već mi stoji F=2-3/P. Nemam pojma što to znači, da li je cerviks skroz skraćen ili što. Rekla samo mirovanje ali to uvijek kaže 😅
Miracle, bit će sve ok, kako god da dobro ili loše reagira starija, to će sve sjesti na svoje. Ja sam već pisala, moja je bila pakao. Tantrumi na entu, loše je jela, nije joj bilo dovoljno vremena to malo što sam izdvajala za nju a nit sam ja mogla toliko koliko sam mislila da budem. Ali sjelo je sve na svoje za koji mjesec. Nije bilo lako, ali njih dvoje su danas nerazdvojni i tako slatko brinu jedan za drugog 😊
Poslala poruku a htjela sam još napisati. Ne mogu vjerovati da ću imati još jedno dijete, toliko mi to nerealno izgleda u ovom trenu. A vidim da je blizu kraj trudnoće i pomalo me jeza hvata kad se sjetim što me čeka 😅 i ja se idući tjedan pakiram za svadbu i more a neke od vas su već na korak od bolnice, to me baca u realnost koliko sam blizu i ja...
Nadam se lightblue da si nam dobro, kao i naša prva forumska beba, zaboravila sam nick - nadam se da ste dobro 😊
Evo i mene iz bolnice 😩 Sumnjaju na preeklampsiju, zadrzali me, bebi malo ubrzan puls pa cemo vise znati u cetvrtak 😢
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri drži se. Nadam se da će se sumnja pokazati kao neopravdana. 🤞
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Thinkpurple i nama je ista situacija, prvo dijete u obje obitelji i društvu, i sama se nikako ne mogu naviknuti da će nas sad biti ako Bog da 4. Nekako mi to ono s upitnicima 🤣🤣🤣 mojoj je sad 5 godina, odavno spava u svojoj sobi, samostalna je poprilično, ne budi se po noći otkako je napunila godinu. Sve se bojim na šta će sad moje navikavanje na stalno buđenje ličit i njeno maštanje oko bebe. Ona već zamišlja kako će ona se igrati sa sestrom kada se rodi i kako će ju ona paziti, ona će kao meni biti desna ruka, a malenog rođaka ne može trpit jer je beba od 3mj, dosadan joj je, puno spava i plače 🤣🤣🤣
Sayuri zbog čega sumnjaju na preeklampsiju? Visok tlak dobila ili? Nadam se samo da će sumnja biti neopravdana ❤️❤️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Meni skocio pritisak, plus proteini u mokraci, za sada seta gore dole pritisak, pa pratimo, do cetvrtka cemo pustiti pa vidjeti hoce li se stabilizovati, ako ne onda porod nazalost 😔
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Meni skocio pritisak, plus proteini u mokraci, za sada seta gore dole pritisak, pa pratimo, do cetvrtka cemo pustiti pa vidjeti hoce li se stabilizovati, ako ne onda porod nazalost 😔
Ajme ženo, jesi li u prošlim trudnoćama imala s tim probleme ili je ovo prvi put? Jel ti puno visok tlak?
Nadam se iskreno da će biti sve u redu, da ce se tlak smiriti i da ćete dočekati svoj planirani carski u 37.tjednu (kako si i govorila). Baš mi je žao ovo čuti. Puno ti sreće želim ❤️❤️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji