Meni skocio pritisak, plus proteini u mokraci, za sada seta gore dole pritisak, pa pratimo, do cetvrtka cemo pustiti pa vidjeti hoce li se stabilizovati, ako ne onda porod nazalost 😔
Ajme ženo, jesi li u prošlim trudnoćama imala s tim probleme ili je ovo prvi put? Jel ti puno visok tlak?
Nadam se iskreno da će biti sve u redu, da ce se tlak smiriti i da ćete dočekati svoj planirani carski u 37.tjednu (kako si i govorila). Baš mi je žao ovo čuti. Puno ti sreće želim ❤️❤️
Ma kakvi, ne da nisam imala visok pritisak nego cak i prenizak, cak i ovu trudnocu cijelo vrijeme nisko. Ali eto dokaz da stvarno taj treci trimestar je nepredvidljiv i da se tu sada najvise treba paziti…stvari se preokrenu preko noci 😬
Lightblue nadam se da je sve stabilno kod tebe i da ste svi jos u jednom komadu 🤞🤞🫶🫶
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Meni skocio pritisak, plus proteini u mokraci, za sada seta gore dole pritisak, pa pratimo, do cetvrtka cemo pustiti pa vidjeti hoce li se stabilizovati, ako ne onda porod nazalost 😔
Ajme ženo, jesi li u prošlim trudnoćama imala s tim probleme ili je ovo prvi put? Jel ti puno visok tlak?
Nadam se iskreno da će biti sve u redu, da ce se tlak smiriti i da ćete dočekati svoj planirani carski u 37.tjednu (kako si i govorila). Baš mi je žao ovo čuti. Puno ti sreće želim ❤️❤️
Ma kakvi, ne da nisam imala visok pritisak nego cak i prenizak, cak i ovu trudnocu cijelo vrijeme nisko. Ali eto dokaz da stvarno taj treci trimestar je nepredvidljiv i da se tu sada najvise treba paziti…stvari se preokrenu preko noci 😬
Lightblue nadam se da je sve stabilno kod tebe i da ste svi jos u jednom komadu 🤞🤞🫶🫶
Kako se ti osjećaš? Jel te išta boli? Nadam se da je samo tlak u pitanju, a proteini da su od trudnoće da nije preeklampsija u pitanju. Javljaj stanje u svakom slučaju ❤️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Uhh Sayuri nadam se da će se sve ipak smiriti do četvrtka i da ti porod još neće trebati! ❤️❤️❤️
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sayuri- drzi se! Ne mogu vjerovat da si i ti u bolnici završila, bas je skoro svakog nešto snašlo ovu trudnoću. Nadam se da ćete izgurati što dulje! A kako su ti otkrili, redoviti pregled ili si uz proteine u mokraći imala i simptome (možda mi je promaklo da si pisala)?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Uh stalno nesto. A za ocekivati je da ce ic sad na gore svima, al svejedno, stvarno se nadam Sayuri da nije preeklampsija u pitanju. Kako se osjecas? Eto taman kad je dosao i na tebe red da odmoris i prestanes raditi.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sta ste mislile kupovat starijoj djeci kao poklon od bebe?
Ja se ne zabrinjavam nekako oko toga, racunam da je moja mala pa ne kuzi toliko jos, nadam se da ce ju proci kroz 2 mjeseca i priviknut ce se kao da je beba s nama oduvijek. Mozda grijesim😅.
U svakom slucaju, muz ce biti 3 tjedna s nama pa cemo se valjda snaci svi skupa, a sta poslije vidjet cemo😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sayuri drzi se i da se tlak spusti i da ste jos nekoliko tjedana 2u1 🤞🏼🫶🏼
*
Mi sinoc namontirali Cutie kinderbet i malo je reci da smo odusevljeni 🙈 Ono sto je meni super je laka pokretljivost i mogucnost da se tiho seli po stanu i da zauzima malo mjesto…
*
Imate li jos kakvih prijedloga/savjeta za prvu apoteku z bebe? Neki dan sam uslikala popis (ono fizioloska, ampulice, toplomjer…)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple tebi se baš jako smanjio u kratko vrijeme..znam da je teško uz sve obaveze ležati ali nadam se da ćete barem tri tjedna još izdržati 🤞
Sayuri nadam se dobrom nalazu u četvrtak i da ste još dugo u komadu.
Bambi nama je isto stigao Cutie ali još je u kutijama, iako sam htjela otvoriti da vidim jel sve ok. Čekamo stolariju kroz dva, tri tj pa ćemo onda i njega montirati da se ne praši.
Ja sam još iz ljekarne uzela mini spike za veliku fiziološku, a sprice sa Alija. I uzela sam vrecice za uzorak urina nek se nađe, ali sa nadom da neće trebati.
..
Ja nikako da nađem češalj za bebe ili četku. Koja je dobra i od kuda?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Thinkpurple tnx, ali to je taj koji sam uslikala, misla sam ako jos netko ima nekih ideja da dopuni 😄
Lemon uzela sam babylove drvenu meku cetku i njihov plasticni set cesalj i cetka (ta je grublja i kuma ju je koristila za tjemenice i bila joj je super)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sayuri kuco stara drz’ se i nadam se da je samo lazna uzbuna 💪🏼❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji