Ima neka od mama iskustva s ovom autosjedalicom https://www.magicbaby.hr/maxi-cosi-autosjedalica-marble-essential-grey.html [magicbaby.hr] ? 😊
Sviđa mi se jer se može podesiti nagib za leđa, a idu i na plaza plus kolica koja planiram uzeti. A i trenutna cijena je 🔝
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
Baby boy 💙 28.06.2023. [tickerfactory.com]
Karamela- ista stvar s trbuhom, navečer zna bit ko kamen, a i boliti. S tim da povremeno boli i rano ujutro (ne znam jel do punog mjehura ili čega). Ovo navečer nekako ipak pripisujem napuhnutim crijevima. Bebač se prvi put baš jako ritnuo sad na prvi dan proljeća, onak da nemam dileme je li on ili crijeva. Ja sam na 60,5 kg, sto mi je +7 od početka. Baš pratim na aplikaciji, i meni dugo stagnira I onda samo u tjedan dana skoči za kilu i pol. Ne znam do čega je jer imam osjećaj da uopce ne jedem puno više nego inače.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳 [tickerfactory.com]
Ja sam na +6 i baš ih osjecam, tj.trbuh mi je velik i težak. Isto mi je znalo biti da jedan tjedan dobijem kilu i pol i onda dva tjedna skoro ništa. A stalno nešto jedem, slatko najviše, to valjda nadoknada jer prva tri mjeseca nisam mogla nista vidjeti osim kiselog 😆
Mene ništa ne boli, ali mi je nekad trbuh kao kamen, jesu to BH?
Ja sam se poskliznula i pala, osjetim bebu svakim danom sve više pa nisam u panici jer sam pala na ruke, ali sam se uplašila baš
💔💔💔💔
18.10. FET 1 blastica, 7dpt +, 13dpt beta 1734, 6+6 ❤
06.07.23.
bok cure i decki, ja sam bio sramezljiv na pregledu pa sam pokrio lice rukicama i vidjeli smo samo uho hahaha https://ibb.co/frNzr2q [ibb.co]
ali i dalje jako aktivan i stalno udara nogama, fino ga osjetim 🥰 kaze doktor da ima 900g i da je sve u redu. pijem dodatno zeljezo i borim se i dalje sa zgaravicom, sad sam uzela reflustat da probam s tim. i jos jedna promjena i novost kod mene, ali samo iz lijeve cice izgleda da je krenuo kolostrum, kad sam se probudila lokvica na majici, prvo sam mislila da sam slinila u snu 🤣
🤰27 ⚽️ 29
stiže nam dečkić 💙
termin 24.06.2023.
Mia ja sam uzela dada&roko one svaka pojedinacno za resetkicu na popustu na sajmu.
Btw. Cutie cloud je objavio da ce imat do 30% popust na sajmu, na webu i u trgovini u family mallu za dane beba i trudnica. Pa eto da znate da ce svugdje bit popusti.
Lorka ma slatko uho 🥰
I meni se krenulo skupljat na bradavicama. Nisu jos lokvice al ide po malo.
Lemon a joj…mene je tog jeza… nebi te htjela prepasti, niti ikoga drugog, al imam kolegicu s bivseg posla kojoj se isto desilo da je pala al na guzu i posteljica se odvojila na jednom mjestu, al njoj je krenulo krvarenje, ostatak trudnoce je strogo lezala u bolnici… tebi je sve ok, ne boli te, nemas krvarenja? Samo cisto za info ako ti bude nesto da ak treba da se cujes i s gin, neznam kad imas pregled.
Imam i jos jedan biser s posla, zena izgubila bebu u 7.mj trudnoce jer je isla na jet ski na moru i isto se posteljica komplet odvojila od maternice od tog hopsanja po valovima 🤦♀️
Tak da mene je bas strah tih udaraca, padova i slicno… sve isto gledam da me mala ne zvizne u igri il bijesu nogom u trbuh.
Cure ako niste vidjele magic baby ima 20% popusta danas na webu. Nije sve ukljuceno, mog krevetica nema al ima dosta toga.
—
Mia2023 bas sam sinoc gledala na zara home ogradice. Ne znam kolko to inace kosta 🤷♀️
—-
Za kile- na +7 sam. Zadnja 2 pregleda sam dobijala po 2 kile. Doktor kaze da je to super tak da se opce ne brinem oko kila. Ne vidi mi se nista osim u licu- to mi kaze sestra da se vidi.
🧍♀️37; AMH 10,9 pmol/l 🧍40; spermio odlican
Spontani, rujan 2020, 8tt
IVF 12/2021: 9🥚🪄3 oplodjena, 2 vratili beta😴
Blago stimulirani/ 7.2022- vratili 2, beta😴
Fet 9.2022 ❤️ [tickerfactory.com]
www.tickerfactory.com/ezt/d/
Da ispravim samu sebe na magic baby je svasta na akciji pa i moj krevetic - nisam dobro gledala. Treba ic na proizvod a ne preko bannera na kojem je oglasen popust:)
🧍♀️37; AMH 10,9 pmol/l 🧍40; spermio odlican
Spontani, rujan 2020, 8tt
IVF 12/2021: 9🥚🪄3 oplodjena, 2 vratili beta😴
Blago stimulirani/ 7.2022- vratili 2, beta😴
Fet 9.2022 ❤️ [tickerfactory.com]
www.tickerfactory.com/ezt/d/
Ajme pa ja se tu osjecam kao tenk..Na +5 sam, a u 18 tjednu..i samo bi nesto jela
. U prvoj sam sveukupno dobila 12 kg, i do ovih tjedana sam bila mozda na +2, a sad vidim da to vec dobro sisam..
I cesto mi je muka, a cim pojedem nesto bude bolje, samo je problem sto ne pojedem ja nesto, ja uzmem nesto, pa jos nesto, pa jos malo, i tako par puta
A trbuh?! muz mi je rekao da kakav mi je sad, da mi je u prvoj takav bio pred porod..divno covjek zna utjesit
A pro pro ogradice, ja sam bila uzela online na vivre, i znam da je cijena bila bolja nego u ducanima, a i danas nakon tri godine super izgleda, iznutra se materijal nije unistio, a prala normalno u masini i sve..ne znam imaju li to jos uvijek i koliko kosta, ali ja zadovoljna s tom koju imam..
Cao curice cao djecaci 🫶
Hellou mameee 🙋🏼♀️
Nas je neko spominjao prije par dana ali nismo se oglasile, jer smo par dana bili na putovanju. Neki bi rekli Babymoon a ja bi rekla da guzica vidi puta 🤷♀️
Cini mi se da je bilo pitanje za Stokke krevetic, uzeli ga nismo, ali ni neki drugi takodje nismo 😂 Kada sam ga isla gledat nisu imali sve nastavke nego se mora narucit a uz to ne dolaze svi istovremeno nego tipa za 4-6 sedmica srednja ogradica itd itd… Sto se nama cinilo bas bezze. A uredno platis sve unaprijed. Osim toga jos dvije prijateljice su se isto pokajale jer npr posteljina mora ici extra zbog oblika madraca, najmanji dio kad se sklopi to je to, nema spustanja ogradice i onda ustaj svaki put po noci. Elem odustali ali zamjenu nismo nasli 🤷♀️
A sto se tice udaraca i pokreta ja sam ubijedjena da dijelim tijelo sa nevidjenom balerinom, koja dnevno bar 5-6x ima poduzi trening, trostruksi aksl joj najbolje ide, a najbolji dokaz je moja mokracna besika. Ko polovna vec sad 😐
Udara mala ko velika, a nekad se znamo i posvadjat pa jel dosta je*emu sta ces vjezbat kad izadjes van… a onda dobijem jos jace udarce i tako…
Nadam se da ste sve dobro, da “uzivate” u čarima drugog tromjesecja jer sta me ceka u trecem evo vec imam brigu.
Saljem poljubac svimaaaa 💋💋
28 💁♀️
👨👩👧 Pokusavamo 10/21
Sortiraj odgovore
Najstariji