Ajme žene ja jutros dišem na škrge 😐
Ostavila klince u vrtiću i kao idem kupit špeceraj i krepavam, morala sam se oslanjati na kolica da ne zveknem, nikako do zraka doći. Valjda tlak i vrijeme vani 😵
Curke kak stojite s kilama? Ja od pocetka trudnoce natukla 14😩 mislim mene ne brinu al doktor redovno opominje i spota a ja kolko god pazim opet dobim kilazu jednostavno sam takva da se sve lijepi na mene doduse sve ide u trbuh i noge.. danas samo imali kontrolu sve je uredu OGTT je isto dobar malo fali zeljeza pa mi je dao heferoli uz njega vitamin C napisao mi je da sam uloziva za vrsak prsta ali da sam zatvorena pa mi to nije bas jasno kad sam pital rekao je da je to usce malo otvoreno za vrsak prsta al nista to nije…. uzv opet radili nismo kaze nema potrebe zadnji uzv mi je raden sa 19tt tak da sam bas razocarana jer sam htjela vidjet bebaca… kaj se tice imena mi smo isplanirali jos napocetku trudnoce za curku al posto nam dolazi deckic dogovorili smo se nedavno da ce biti Ian 💙🥳
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Mateja111 - kad sam ono prije mjesec dana završila u Petrovoj s krvarenjem i kontrakcijama, i kad su išli provjeravat cervix isto su rekli da je uloziv za vršak prsta i da je to normalno i da znači da sam zatvorena. Tako da je očito to ok.
Bambi- hvala na brizi, mi smo relativno ok. Ležim i to je to. Jucer ujutro sam se prvi put od bolnice jako prepala jer sam od cca 6-8 ujutro imala baš dosta jake bolove u trbuhu i donjem dijelu ledja. Nisam prokrvarila i nisam sigurna jesu li bile kontrakcije, ali mislim da čak jesu. U 6 sam popila svoju standardnu th (Normabel 2 mg i Mg), pa sam onda u 8 ruknula još jedan normabel i onda se smirilo. Na kraju nisam na hitnu otišla makar na otpusnom piše da dodjem u slučaju kontrakcija. Otišla bih da nisu stale. Nisam više bila sigurna jesu li mi crijeva napuhana pa panicarim ili bole ledja ili je maternica, sve je dolje pomiješano. Al se bebač jako ritao pa mislim da je ipak bila maternica, tako se bas jako ritao i onda kad sam prokrvarila, valjda ga smetaju te kontrakcije. A sad mi je kontrola u četvrtak pa ću joj onda sve reći. A dotad ću mirovat još više. Taman se mrvicu opustim (u smislu da se usudim otic na balkon pomirisat cvijeće i lec na kauč), i onda ovo.
Svi koji ste bili bolesni nadam se da ste dobro (Sayuri?), a vama ostalima baš jako zavidim na pokretnosti i opuštenim pripremama. 😘
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Curke kak stojite s kilama? Ja od pocetka trudnoce natukla 14😩 mislim mene ne brinu al doktor redovno opominje i spota a ja kolko god pazim opet dobim kilazu jednostavno sam takva da se sve lijepi na mene doduse sve ide u trbuh i noge.. danas samo imali kontrolu sve je uredu OGTT je isto dobar malo fali zeljeza pa mi je dao heferoli uz njega vitamin C napisao mi je da sam uloziva za vrsak prsta ali da sam zatvorena pa mi to nije bas jasno kad sam pital rekao je da je to usce malo otvoreno za vrsak prsta al nista to nije…. uzv opet radili nismo kaze nema potrebe zadnji uzv mi je raden sa 19tt tak da sam bas razocarana jer sam htjela vidjet bebaca… kaj se tice imena mi smo isplanirali jos napocetku trudnoce za curku al posto nam dolazi deckic dogovorili smo se nedavno da ce biti Ian 💙🥳
Ja sam na +9. Sve smo razlicite i ako su ti svi nalazi dobri, ne trebas se opterecivati kilama. Neko ce dobiti 5kg, neko 25kg u trudnoci, nema tu pravila.
Steta za uzv, ne razumijem kako im je problem svakih mjesec dana upalit na par minuta. Moj je na srecu dobar po tom pitanju.
.
Sto se tice imena, mi smo odavno imali popis, samo je trebalo odabrati, a to smo odlucili negdje sredinom T i od tad smo svima rekli i tako ju zovemo. 💛 Al necu vam otkriti, nek ostane tajna 😉
Daaa nismo sve iste, trudnoca je uredna problema nemam nikakvih osim te tezinice jer moj ginekolog zeli da su sve njegove trudnice fit i da nemaju vise od 12kg pred porod 🤣 pa mi samo neku nelagodu stvara kad mi doslovno soli pamet a ja to sve kuzim i trudim se jest manje i zdravije al ocito ne dijeluje 😂
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Mateja111 - kad sam ono prije mjesec dana završila u Petrovoj s krvarenjem i kontrakcijama, i kad su išli provjeravat cervix isto su rekli da je uloziv za vršak prsta i da je to normalno i da znači da sam zatvorena. Tako da je očito to ok.
Bambi- hvala na brizi, mi smo relativno ok. Ležim i to je to. Jucer ujutro sam se prvi put od bolnice jako prepala jer sam od cca 6-8 ujutro imala baš dosta jake bolove u trbuhu i donjem dijelu ledja. Nisam prokrvarila i nisam sigurna jesu li bile kontrakcije, ali mislim da čak jesu. U 6 sam popila svoju standardnu th (Normabel 2 mg i Mg), pa sam onda u 8 ruknula još jedan normabel i onda se smirilo. Na kraju nisam na hitnu otišla makar na otpusnom piše da dodjem u slučaju kontrakcija. Otišla bih da nisu stale. Nisam više bila sigurna jesu li mi crijeva napuhana pa panicarim ili bole ledja ili je maternica, sve je dolje pomiješano. Al se bebač jako ritao pa mislim da je ipak bila maternica, tako se bas jako ritao i onda kad sam prokrvarila, valjda ga smetaju te kontrakcije. A sad mi je kontrola u četvrtak pa ću joj onda sve reći. A dotad ću mirovat još više. Taman se mrvicu opustim (u smislu da se usudim otic na balkon pomirisat cvijeće i lec na kauč), i onda ovo.
Svi koji ste bili bolesni nadam se da ste dobro (Sayuri?), a vama ostalima baš jako zavidim na pokretnosti i opuštenim pripremama. 😘
E tako i on kaze da me to ne treba zabrinjavat da je to oke da sam ja zatvorena..
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Ja sam na +5kg, ali imam šećer i pazim na prehranu, zato se valjda niš ne prima. U zadnjih mjesec dana nisam dobila ni kilu...
*
Nama je bilo jako teško nać ime. Imali smo svega nekoliko na popisu i ni jedno nam nije baš sjelo. Onda je stariji klinac predložio Bartol i to nam se jako svidjelo 😊
Ja sam na +9 što se tiče kila, ali ne vidim ih, valjda je sve u trbuhu. Ne opterećujem se, nalazi su svi dobri pa da dobijem i 15 skinut ću to, mogla bi mi koja i ostati bez problema, baš me veseli vraćanje u formu nakon 😄
Mi još nemamo ime, imamo par varijanti ali ništa da nam se bas sviđa, ionako nećemo prije poroda govoriti nikome ali mi se sve čini da ću na porod bez konkretne ideje 🤣
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja sam na +7, baš su mi se počele lijepiti u zadnjih par tjedana 🙈 Iako stvarno osim trbuha ih ne vidim naokolo, možda malo guza veća.
Mi smo za vikend malo posjetili rodbinu i prijatelje, fino se najeli i podružili. I napokoooon okrečili sobicu. Još ćemo neke naljepnice poljepit pa se nadam da će mužek za vikend stići posložit komodu jer se baš veselim pranju i slaganju robice 🥰
.
Ime smo odlučili. Za curicu smo odmah znali, ali kako je ipak dečkić malo smo trebali mozgati, ali složili smo se koje bi. Nismo još nikome rekli pa će još biti tajna 😅
.
Puno se cura nije dugo javilo, nadam se da su dobro 🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cvit jao mogu mislit… a di su ti posteljice onda, iza? Samo vi izdrzite sto duze.
Jedna je sprijeda, druga straga..ovu gdje je straga osjetim puno cesce i puno jace, al tu gdje je sprijeda su blizanke pa osjetim i njih posteno dok se premjestaju..same udarce osjetim al manje intenzivno.
Ja te kuzim, ja sam ludila dok ste tu neke pisale da osjetite udarce, a kod mene tri komada pa bi osjetila tek tu i tamo nesto sramezljivo..
Al ovisi i gdje se smjestila, kako..posteljica naravno...ja sam ful sretna dok se jave mada mi nekad baasss zna biti overwhelming..
Drzim palceve za pregled.. 🤞
.
Miracle, MareiKate ♥️
Mi smo obavili pregled, cure su oko 1100g svaka, za sad je sve ok, zatvorena 🍀
Kontrola opet za 2 tjedna, 16.5.
Ispricala sam doktorici za ovu epizodu bolnog rastezanja jucer, potvrdila mi je da je to od rastezanja maternice posto ju cure razvlace..rekla da zene cesto kod tog okretanja bebe hodaju po hitnoj iako zapravo najcesce bezazleno, al da zna bas jako bolno biti..i da nekad ipak moze potaknuti i trudove, pa ako ce mi se cesce dogoditi ili necu moci izdrzati, nek dodjem na hospitalizaciju..
To je u biti ovo kao sto je i kod Ally bilo..
.
Lightblue kako se vi drzite?
I ostale cure, javite se malo..
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
ja sama na +6 (23+2 trenutno) - isto mi se čini da sve ide u trbuh i guzu, jer mi svi govore da mi je trbuh za tjedan u kojem jesam baš velik...iako, ne pazim šta jedem, kad mi se jede, jedem i to je to... za 2 tjedna imam OGTT pa ćemo vidjeti kakav će nalaz biti, nadam se da neće negativno iznenaditi.... od danas sam na home office-u pa mi sve nekako čudno, ali sam stalno u pokretu, od dućana do pospremanja....šta se tiče priprema, mi nismo još nista krenuli, trenutno biramo tapete za sobu jer se selimo u novi stan kroz tjedan dana, pa onda kreće sve.... od namještanja, kupnje, slaganja...bit će veselo :)
Moj mali se rita, ovisno o dobu dana, nekad jače nekad slabije, ali tu je....to mi je bitno.... čekamo 22.5. kad je sljedeći termin da vidimo malog gospodina...
ostale curke, nadam se da ste dobro, drz te se :)
Sortiraj odgovore
Najstariji