Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    06. Travanj 2023. 21:17

Ally zao mi je da to prolazis ali budi jaka i kako je netko već napisao, tjedni u kojima jesi i nisu tako mali! Ja vjerujem da ćete i ti i bebica još skupa puno izdržati. Mene nekad opere frka panika bez razloga i onda guglam najranije rođene bebe i smirim se kad čitam te pozitivne priče. Postavi si neki kraći cilj, možda će ti vrijeme brže prolaziti. Zadaj si za pocetak brojanje do 28 tjedna, to su stvarno super tjedni a nije tako daleko!
    U kojoj si bolnici? 

MareiKate
    06. Travanj 2023. 21:20

Oprosti, smotana sam, sad vidim da si napisala da si u Petrovoj. Zanemari pitanje...
    Ako želiš kakvu zanimljivu literaturu za čitanje - javi, dostavim ti nekako, Petrova mi je blizu 😊

• Sanja83
    06. Travanj 2023. 22:25

da li neko zna koje su sanse da se zatrudni 5 dana pred menzis? imala sam odnos 25.10. i dobila 30.10. sada sam trudna 22+4

bambi27zg
    07. Travanj 2023. 08:36

Sanja83

da li neko zna koje su sanse da se zatrudni 5 dana pred menzis? imala sam odnos 25.10. i dobila 30.10. sada sam trudna 22+4

Trudnoca je ostvarena u ciklusu u studenom, znaci s menstruacijom koja je dosla 30.10.je poceo taj ciklus i negdje sredinom studenog je doslo do oplodnje. To i odgovara ovom 22+4… 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Lemon
    07. Travanj 2023. 08:50

Baš tako, vjerujem i ja da nije svaki dan lak i bajno krasno, ali ne može i ne mora biti, ali to ne znači da nam nije lijepo i da ne vrijedi svake žrtve. Dosta nas se napati godinama da dode do djeteta i svjesne smo što nas čeka, ali to želimo. Ja sam uvijek htjela više djece 3,4 ali ne ide sve po planu. Mm i ja smo zajedno 17 godina, a eto nadamo se sada tek prvoj bebici. Bitno da je među dvoje ljudi sve dobro, onda lakše guramo sve ostalo, a tako treba i biti 😊😊
    Ja na ogtt, sva važna popila tekućinu i mislim nije strašno, ali me onda pocelo u trbuhu i muka i slabost hvatati. Još jedan sat 😏

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

bambi27zg
    07. Travanj 2023. 09:40

Lemon jos malo 🤞🏼 💪🏼 
    Thinkpurple mislim da oboje 😅 meni su teski i bez viroze 🙈 bas mi je ovaj tjedan od poslije pregleda kao neki “skok u razvoju trudnoce”: em je trbuh jace iskocio, em taj pritisak dolje, em sam spomrdana s posteljicom 🥴 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69

MareiKate
    07. Travanj 2023. 09:53

Meni je isto teško nekako zadnjih dana. Teško dolazim do daha, i imam feeling da mi povremeno srce preskače 🙄

Mia2023
    07. Travanj 2023. 10:02

Evo i nas s OGTT-a. Prvih 45min mi je bilo super, a onda mi se digao puls, uši crvenee, znoj me oblio i muka fuuul. Bas sam si uzela jednu točku u koju sam buljila i koncentrirala se na disanje, to mi je pomoglo. Nisu mi dali ni limun i limunsku, a niti piti ništa nakon. Mislim da bi mi bilo puno lakše da ne moram još i maskicu imati. Al ajd, preživjeli, sad samo da budu dobri nalazi! 5 epruveta krvi manje i čaša urina 😂 Pustila sam mail nadobudno ako nalazi budu danas iako nekako mi se čini da ću čekati utorak 😱
    Lemon 💪💪💪

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

bambi27zg
    07. Travanj 2023. 10:13

Uskrs ma ja cu sad dok jedan aparat slaze Nes drugom dati da izmiksa tijesto za keksice pa nek stoji za danas/sutra, muzu se jedu pa moze i on rezati oblike 😃 za rucak smo trebali u moje krajeve, ali odustali zbog voznje pa smo se elegantno pozvali k njegovima 😁 a dorucak ce muz pripremati… 

Joj i to disanje, na momente bas ostanem s manje zraka, kuzim da se sve siri i pluca imaju manje prostora, ali nije najugodnije 😅

Meni opce nisu urin uzeli 🙄 jos sam i pitala jer sam bila ful puna za svaki slucaj da ne ispadne da se ja ispraznim pa se sjete… Joj ja sam tu masku u mucnini skinula, par normalnih ljudi je sjedilo u cekaoni bez i samo sam cekala da mi netko nesto krene kenjuckati, ali sam valjda bila tolko zuto-zelena da se nisu usudili 🙈😄
    Sad obavite OGTT prije Uskrsa i u miru uzivajte, kakav god da je rezultat 🙈😁🐷🍰🧁🍫🍗🥔 Doktor ga ionako nece vidjeti barem do utorka 🙊

🙎🏽‍♂️34 sve ok

Mia2023
    07. Travanj 2023. 10:22

bambi27zg

Uskrsma ja cu sad dok jedan aparat slaze Nes drugom dati da izmiksa tijesto za keksice pa nek stoji za danas/sutra, muzu se jedu pa moze i on rezati oblike 😃 za rucak smo trebali u moje krajeve, ali odustali zbog voznje pa smo se elegantno pozvali k njegovima 😁 a dorucak ce muz pripremati…
    *
    Joj i to disanje, na momente bas ostanem s manje zraka, kuzim da se sve siri i pluca imaju manje prostora, ali nije najugodnije 😅
    *
    Meni opce nisu urin uzeli 🙄 jos sam i pitala jer sam bila ful puna za svaki slucaj da ne ispadne da se ja ispraznim pa se sjete… Joj ja sam tu masku u mucnini skinula, par normalnih ljudi je sjedilo u cekaoni bez i samo sam cekala da mi netko nesto krene kenjuckati, ali sam valjda bila tolko zuto-zelena da se nisu usudili 🙈😄
    Sad obavite OGTT prije Uskrsa i u miru uzivajte, kakav god da je rezultat 🙈😁🐷🍰🧁🍫🍗🥔 Doktor ga ionako nece vidjeti barem do utorka 🙊

To si i ja mislim da možda bolje da ni ne dođe danas pa da u miru jedem kolače 😂😂😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.