Sretan Uskrs svima koji slave ☺️☺️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima! 🐣
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Curke Sretan i blagoslovljen Uskrs svima koje slave 🐣🐰
Meni su isto zadnja 3-4 dana koma umor iscrpljenost love me i grcevi u listovima i isto tako zna se i trbuh u jednom momentu stvrdnut pa malo boljet al prode leda me pocela opet zezat al nastojim odmarat bebac je aktivan udara na sve strane pa se ne brinem previse zbog svih grceva koje znam osjetit i koji produ za minut dva 🤣
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Evo da nam nebude dosadnoni da mama ne miruje malo za promjenu, kcer ima usi, danas ih otkrili… 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ima tko iskustva, koji sampon, trik, kolko cesto sta radit?
Oprala sam sve zivo doma, usisala… svo troje smo oprali kosu sa samponom koji sam dobila u ljekarni, Liceguard sampon i iscesljali se. Kod kceri smo jedino nasli i zive bube i jajasca… to je toliko tesko ulovit i izvuc s vlasi i tjemena, uzas… onaj cesalj za to nis ne izvuce… samo nokti…
Jao to mi je jedan od najvećih strahova jer imam malu ovčicu, toliko je kovrčava😂 do sad su nas zaobišle i kad je bila invazija u vrtiću, nadam se da će tako i ostati, jer nam je i ovako svako pranje kose muka, vrištanje plakanje ma sve, iako je prošla 4 godine 🤦🏻♀️ nadam se da drugo neće bit takvo😂 u bazen skače, roni, tad ništa nije problem, ali prati kosu nikaako🤦🏻♀️😂
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Thinkpurple, sretno s rijesavanjem. Bas sam u zadnje vrijeme puno slucajeva cula da se siri po vrticima/jaslicama. Ja sam cula cak i za stavljenje octa na glavu pa umotati glavu rucnikom i vrecicom.
I da je za prevenciju dok se ne rijese slucajevi iz okoline (vrtic,skola) dobro spricati lak za kosu na kosu jer na to ne zele.
Ali uglavnom kazu da su sampon iz ljekarne, cesalj i pranje posteljine djelotvorni 👍
Sretan Uskrs svima koji slave!
Lemon jesi li bolje?
Thinkpurple- za usi navodno domaca kvasina, isprati i cesljati i doslovno prolaziti vlas po vlas. Sretno🤞🏻🤞🏻
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sretan Uskrs svima!
Ima li koja savjet za nesanicu? Isto mi je bilo i u prvoj trudnoći, ne mogu uopće spavati, nemir i grčevi u nogama, leđa, ne mogu se nikako namjestiti. Imam i onaj banana jastuk veliki, magnezij pijem, ali nula bodova. Ako i zaspem oko 1,2 već se probudim oko 3, pa WC do jutra najmanje 2-3 puta. I onda svi sa savjetima "naspavaj se sad, kad beba dođe nećeš moći..." 🙈
Thinkpurple nemam savjet za uši, držim palčeve jer ih do sad nismo imali... A odgovor za zapad grada: u Španskom sam, imamo i isto godina, a imam i curicu od 4 godine, čak smo u istom tjednu trudnoće rodile prvu curku, sve nešto slično
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Thinkpurple kod vas je uvijek nesto.. 😅 savjet - ocat na glavu i rucnik, kasnije iscesljati s tim gustim cesljem..sretno
.
Nefertiti - normabel 😅
Mene ubijaju grcevi u listovima, nemir u nogama..uzela sam u dm-u Mg u gelu jer mi ovaj koji sam pila nije nis pomagao..pa si umasiram gel i bude mi malo lakse..nekad me i muz malo izmasira, i to pomogne. S namjestanjem mi je problem vec neko vrijeme, okretanjem, ustajanjem...ako vidim da gel ne pomaze i da nema poze u kojoj bi mogla zaspat, uzmem normabel.
Smiri mi i grceve, zaspim, a budjenja su za wc standard, al lakse mi je nakon toga natrag zaspat..
.
Pitanje - cime oprati djecju robicu, planiram se kroz par dana dati u to, makar da rijesim najmanje brojeve, moram kupit neki deterdzent za bebe..koji, gdje?
Omeksivac citam bolje ne?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Ima li koja savjet za nesanicu? Isto mi je bilo i u prvoj trudnoći, ne mogu uopće spavati, nemir i grčevi u nogama, leđa, ne mogu se nikako namjestiti. Imam i onaj banana jastuk veliki, magnezij pijem, ali nula bodova. Ako i zaspem oko 1,2 već se probudim oko 3, pa WC do jutra najmanje 2-3 puta. I onda svi sa savjetima "naspavaj se sad, kad beba dođe nećeš moći…" 🙈
I mene muci, mucila me proslu trudnocu i ovu, ne mogu zaspati, ne pomaze ni okretanje kao na raznju pa prebacivanje jastuka svako okretanje, pijem magnezij, ali isto ne pomaze, ne muce me grcevi u nogama doduse..
Wc se trudim odgoditi koliko mogu da ne probudim malu koja spava s nama. Nemam savjet, samo te razumijem😁.
Mislim da to priprema zenu za budenja od bebe😂.
A tko ima vise djece zna da se ne moze odmoriti ni tokom dana, blazena prva trudnoca, kad ti se prispava odes malo lec, opet skupis sate u danu, ovako koliko po noci odspavas odspavao si😂.
A ti “savjeti” me opcenito zivciraju, svak najbolje pozna i sebe i svoje dijete, ono sta odgovara za moje ne mora za tvoje.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji