Pitanje - cime oprati djecju robicu, planiram se kroz par dana dati u to, makar da rijesim najmanje brojeve, moram kupit neki deterdzent za bebe..koji, gdje?
Omeksivac citam bolje ne?
Ja koristim Persil sensitive baby, perem njen i nas ves s tim jer je opet po nama i bude i u nasem krevetu tako da koristimo to bez omeksivaca. Vecinom perem na 90, nekad na 60, duplo ispiranje, susim u susilici, ne vani. Doduse moja ima atopijski dermatitis pa radi toga imamo tu proceduru. Pedijatrica je rekla da ne trebam peglati ako perem na visokoj temp plus susilica.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Znači puno nas muku muči sa spavanjem...
Za prvu curku sam njenu robicu prala posebno s Becutan deterdžentom i omekšivačem. I tako do nekih godinu dana, pa sam počela skupa s našim vešom. E, ali sad baš gledam kak je sve poskupilo pa je tako sad taj deterdžent oko 50 kn, a omekšivač isto toliko... To mi je stvarno puno i isto tražim neko drugo rješenje
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Cordis jesam bolje je, osluškujem udarce, a mislim da je beba mirna i da je takva, ali osjetim ju bar malo. Danas mislim da su baš BH kontr.bile jer sam spavala i probudilo me kako mi se trbuh par puta stvrdnuo i otpustio.
Nefertiti nemam savjet, ali ono što sam skuzila po sebi je da bolje spavam kad ne idem rano u krevet, ako idem oko ponoć onda me dizanje na wc ne razbudi, inače već u 2,3 kao sova a u glavi sto misli
Ja sam naručila CHICCO deterdžent jer je bio i on na popusti zbog sajma pa ću krenuti s njim i octom. Sušilicu još nemam, ali u planu je i ona da si olakšam
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Thinkpurple - jedna rijec za usi. Paranit… sta god nadjes od njih efikasno je….
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Thinkpurple suosjećam za kaos 😤
Cvit imaš u dm prašak za veš Denk mit sensitive,kad sam bila trudna prvi ili drugi put neka mama koja se kuži u sastav je to preporučila a pere savršeno. Ja ga koristim i za nas nakon toga...
Thinkpurple nemam neki savjet osim da treba biti uporan jer ih se teško riješiti. 😐 Sretno 🤗
I ja baš tražim neki deterdžent, baš sam gledala i Frosch i Becutan, ali to mi je ultra skupo, a potroši se za čas. Baš ću proučiti taj Denkmit.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Thinkpurple evo znam da postoji šampon koji se kupi u ljekarni. Imaš svega za dva pranja. Opereš kosu s tim, mislim da moraš nekih 15 min držati na glavi i doslovno ispereš i to je to. Jedina mana je što ne znam kako se zove. Imam nekoliko nećakinja koje su doslovno zlatokose i jedino je ovaj šampon pomagao. E sad da li će ti ovo biti išta od pomoći nemam pojma. 🤷🏼♀️
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Thinkpurple evo znam da postoji šampon koji se kupi u ljekarni. Imaš svega za dva pranja. Opereš kosu s tim, mislim da moraš nekih 15 min držati na glavi i doslovno ispereš i to je to. Jedina mana je što ne znam kako se zove. Imam nekoliko nećakinja koje su doslovno zlatokose i jedino je ovaj šampon pomagao. E sad da li će ti ovo biti išta od pomoći nemam pojma. 🤷🏼♀️
Afrodita, ti 30- ti tjedan 😳😳 Pa covjece ti ces nam brzo bas….
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Bok cure, svima koji slave sretan Uskrs!
Ajme usi, uffff, ja se sjecam koliko sam se ja znala borit s time kao mala, svako malo su bile aktualne u vrticu i stalno je mama vodila borbu s mojom kosom. Nama su tada najefikasniji bili cesljici i iscesljavanje iznad bijele krpe, rucnika i sl i onda one poispadaju na tu bijelu povrsinu i brzo ubijamo..
Za denkmit sam i ja cula da je dobro, uskoro cu kupit i isprobat pa javim..
Ja jutros osjetila dolje "izljev", odma otrcala u wc al izgleda da je samo ostatak vaginalete (utrogestan - to mi je doktor prepisao nakon one frke oko cerviksa, idem sad u petak na pregled opet pa cemo vidjet sta kaze, inace brisevi i urinokultura sve okej) pa sam umrla od straha da nije plodna voda, al valjda bi to bilo drugacije.. I danas me svaka kost dolje boli dok hodam, ja se nadam da je i to normalno
AM13 vjerujem da nije plodna voda, toga ipak ima puuuno više. Sjećam se u prvoj trudnoći sam imala česte vaginalne infekcije i praktički od pregleda do pregleda mi je stalno davao raznorazne vaginalete. Stavim ih, malo pomognu i do sljedećeg pregleda opet infekcija, bila sam baš sklona tome, kad sam rodila, sve nestalo. I tako mi je negdje pred kraj trudnoće dao neke prirodne vaginalete, kao na biljnoj bazi, zaboravila sam kako se zovu. Kad su to po noći krenuli izljevi, baš vodeni, doslovce da je kapalo. Ja jurila na hitnu, tamo ustanovili da nije plodna voda i poslali me kući. Tek sutradan čitam uputstva na tim biljnim vaginaletama i nuspojava su ti izljevi 🙈 pa eto, možda nekoj pomogne to iskustvo, da se ne prepadnete kao ja tada
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji