Thinkpurple gdje koristis ovlazivac (pretpostavljam da je xaomi 😅)? Dvoumim se da li da ga kupim.. Mislila sam ga koristiti u dnevnem preko dana a preko noci u sobi... Jel se moze staviti samo destilirana voda?
Xiaomi ti je puno puno bolja slika, doslovno vidis bebu kak dise, ima opciju zvuka, ima opciju da se ti javis bebi preko kamere, javlja kad beba place… Nannycam ima isto zvuk, slika je nesto losija, onak malo ispikselirana al vidi se i po danu i po mraku ok, al meni sluzi toj svrsi za koju sam kupila. Mozda imas koji bolji model nannycama, neznam, ja sam uzela ovaj najjeftiniji jer mi netreba za svaki dan.
Hvala ti puno, ipak ću onda kameru 😊
28 god. 🤰
27 god. 🧍♂️
Am13 bocne jastucice na mjestu za glavicu ili? Mislim meni sve te as izgledaju tako neudobro jer sve bebe budu tak sfkane i stisnute unutra 🙈
Bambi radi na sve, muz ima iphone i imamo ipad, ja sam prije imala huawei sad imam samsumg i radi na svemu. Skines aplimaciju xiaomi home. Ja na toj aplikaciji imam usisavac robot, kameru, ovlazivac…
Hvala! Jedna stavka manje za razmisljati, a vise za loviti na akcijama 😁
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple hvala na odgovoru. Tako sam i mislila da negdje s 2 3 mj ali nisam bila sigurna. Tko pita ne skita 😂🙈
Mustra kupujem duge rukave ali gledam da je tanko. Moja šogorica je rodila 1.8 i beba je u dugim rukavima bila. I bome je znala biti pokrivena i laganom dekicom dok spava.
Thinkpurple gdje koristis ovlazivac (pretpostavljam da je xaomi 😅)? Dvoumim se da li da ga kupim.. Mislila sam ga koristiti u dnevnem preko dana a preko noci u sobi… Jel se moze staviti samo destilirana voda?
Da da xiaomi imamo. U boravku nam stoji, mislim da su nam rekli u ducanu da je za cca 30 kvadrata pa smo ga mi postavili kao u centar stana jer imamo 60 kvadrata da ide vlaga i u boravak i u sobe. I ok nam je. U boravku cak bude i previse vlage ako radi na max.
Odlicno 😊 bas sam ih gledala..jel imas onaj smart ili obican?
Jel koja koristila grijac za bocice? Jel se to isplati uzeti npr za grijati mlijeko ili vodu?
Evo nas s pregleda, bebač raste, sve je uredu 😍,radili smo Anomaly, vidjeli i lice jer je prebacila na 4D, ma zaljubili se 😍 sljedeći pregled 19.4. poslije kojeg ide ogtt.
Ja ne znam jesam ja jedina koja nije koristila te blaznice🙈, Meli, ja nisam koristila grijač, dojila sam a u početku dok sam kombinirala AD i dojenje, imala bi termosicu s vrućom vodom pa miksala po potrebi
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Thinkpurple da, onda je smart 😊 onaj drugi nema wi fi opciju...
Ma mislila sam tipa, imam svoje mlijeko iz frizidera, ugrijem i odmah dam bebi..nije mi toliko bitno da odrzava temperaturu nego vise da mi to brze i lakse ugrije 😊 s time da ne znam da li taj od aventa podrzava skoro sve bocice (ne pise pojedinacno), tipa nuk, mam, tommee tippee...
Citala sam i za to kuhalo (tj obicno) i za AD.. i pise kao da se mora cekati 15 min da se spusti onaj talog 😅 i tek onda koristiti tu vodu.. Ako netko ima bolju i tocniju informaciju, neka se javi 😊 posto zbilja ne znam sta bi bilo bolje..prvo mi je djete 😅
Da li i vi dobivate kile na mahove? U jednom kracem periodu sam dobila dosta odjednom, a sad stagniram. Nekad imam potrebu vise jesti, nekad manje.
Koliko ste u plusu? Ja sam na +5 za sad 😄
.
Osjecate li BH kontrakcije? Ja mogu reci da ih bas dosta osjecam, brinu me, sva se nekako uznemirim, ali znam da je normalno. Ovu trudnocu sve osjecam intenzivnije, dok prvu nisam ni bila sigurna sto su BH.
.
Koliko vam bebe luduju? Ja imam osjecaj da ova moja mala ne staje, non stop je aktivna. Vec vidim da ce biti cista suprotnost mirnoj seki. 🤭
I ja sam na +5 kg u trudnoci (+3 od pocetne tezine jer sam gubila s mucninama 😅). Promjena mase mi prati tjedne i promjene bebe sam skuzila po tjednima, a zadnja dva tjedna sam malo zaglibila u slatko 🙈
*
Meni je prva pa mozda niti ne dozivljavam BH nesto 😅 No uocila sam da se puno brze umaram i leda me bole, narocito donji dio.
Bebonja je aktivniji obicno ujutro i navecer, keoz dan mirnije, ali prosli tjedan je bas bio mali kickboxer, jednu noc me cak i probudio koliko je udarao 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jutro curke, Miracle, ja osjecam BH kontrakcije kao menstrualne bolove, i uvijek ih potaknu bebini pokreti.. ima li jos tko da ima menstrualne bolove, ja sam ih imala i u prvoj trudnoci...
Sto se tice pokreta, ja sam valjda najranije ikad osjetila pokrete, i u prvoj i sada u 15 tjednu, posteljica straga...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mia puno hvala na informacijama. Kolica su predivna .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji