Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    24. Ožujak 2023. 19:44

Trudnicke hlace sam uzela u svojoj velicini od prije i ok su mi, ove koje sam uzela kao vece (jer je genije isao u ducan poslije cijelog dana landranja i voznje od 100 km i sav naotecen) su mi sad onako komotnije (a kao ultra slim fit HM trapke 🙄) - tjesim se da su te kupljene za sad proljece/ljeto i da cu narasti do onda 😆

Lidla grudnjaci su skroz oke prema komentarima mama, meni se isto cine ok, narocito obzirom na cijenu 😄
    *
    Etherel ima za naruciti za par kuna neki produzetak za bodije, uzela sam jedan cisto da imamo pa ako se pokaze korisno lako jos koji uzmemo. I meni se 56 cini mini, a opet kaj mjerim u cm je realno, sad jedino ovisi kak ce malac biti u startu velik, za sad je veci 😅 Tata mu je roden s 5,5 kg (kako je svekrva slikovito opisala: razorio mi dolje jer je bio kao King Kong 😆😆😆) 
    *
    Ergobaby na sajmu ima 20% na sve, danas sam im slala poruku jer nam je otisla lezaljka u “nasoj” boji na Mali Zakladi (dok se ja sjetim da narucim) pa da provjerim 😄 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

bambi27zg
    24. Ožujak 2023. 22:01

thinkpurple

Ja bila uzivo vidjet u babycentru danas babybjorn i ergobaby evolve da usporedim i nosiljke.. odluka je pala na ergobaby evolve i ergobaby embrace soft air, sad samo cekam sajam da vidim tko ce imat veci popust. Teta u ducanu je rekla da ce bit i u ducanu i online minimalno 15% a mozda i vise. Pa eto da znate.
    Embrace soft air je najlaksa i najprozracnija nosiljka ibful jednostavna za namjestiti i za ljeto mi se cini ok i da se smotat da stane u saku sto mi je super za strpat ju u ruksak za nuzdu. Ostale mi se sve cine debele i velike.
    Haakuu sam pogledala i to cu uzet.
    BambiZnaci ergobaby 20%, kul! Koju boju ganjas?
    .
    Lidl grudnjake imam iz 1.trudnoce, odlicni su. Al jos bolje su mi bile potkosulje za dojenje.

Sivu, ali onu light; bili smo izmedu nje i tamno plave 🤔 I svida mi se da se sklapa pa nam fino stane iza kauca kad nije u upotrebi 🤗 Ti? 
    E da, uzela sam i te potkosulje u prosloj turi u Lidlu, mozda bih jos 2 jer im planiram doma kao majce nositi ljeti. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• mustra
    25. Ožujak 2023. 09:28

Imam i ja iz prve i potkusulju i grudnjake iz lidla...ja sam potkusulju i cijelo ovo vrijeme izmedu nosila,kao normalnu potkusulju i super mi je...malo mi i trbuh stisne sto mi je jako pasalo nakon poroda. Tako da tko se dvoumi, samo naprijed...ja gledam di bi uzela spavacice za dojenje...prosli put mi je mama kupila na placu na dolcu (zg). Ja pojma nisam imala da to tamo ima, al sad vise mislim da nema ni placa tako da sigurno nema ni spavacica...a nekom sam proslijedila,i nemam pojma kome.. a trudnicke trapke iz hm-a su mi odlicne...uzela sam broj koji i sad nosim (M) jer su mi se u trbuhu odlicno rastezale, a u nogama se inace nikad ne zdebljam, ja rastem u gornjem dijelu tijela 🤣...takva grada...i sad imam jedne iz prve, i sad sam uzela nove u drugoj nijansi...ja njih i za posao i po doma i sve.. 

• AM13
    25. Ožujak 2023. 10:48

mustra

Imam i ja iz prve i potkusulju i grudnjake iz lidla…ja sam potkusulju i cijelo ovo vrijeme izmedu nosila,kao normalnu potkusulju i super mi je…malo mi i trbuh stisne sto mi je jako pasalo nakon poroda. Tako da tko se dvoumi, samo naprijed…ja gledam di bi uzela spavacice za dojenje…prosli put mi je mama kupila na placu na dolcu (zg). Ja pojma nisam imala da to tamo ima, al sad vise mislim da nema ni placa tako da sigurno nema ni spavacica…a nekom sam proslijedila,i nemam pojma kome.. a trudnicke trapke iz hm-a su mi odlicne…uzela sam broj koji i sad nosim (M) jer su mi se u trbuhu odlicno rastezale, a u nogama se inace nikad ne zdebljam, ja rastem u gornjem dijelu tijela 🤣…takva grada…i sad imam jedne iz prve, i sad sam uzela nove u drugoj nijansi…ja njih i za posao i po doma i sve..

Spavacice na Tresnjevackom placu, one za dojenje, oko 10€ su 😁

Lemon
    25. Ožujak 2023. 12:08

Thinkpurple išla sam privatno kod drugog dr. jer smo išli na 4d da i mm vidi bebu. Da nisam tako brzo imala pregled nakon pada išla bih na hitnu. Spomenula sam da sam pala ali ne na trbuh. Sve je dobro, ali sad kad vidim da spominješ posteljicu tu je komentirao da mu je cudno jer je naprijed ali da ide i nikako bočno. Tak da sad ne znam jel tako bila i prije. Ništa me ne boli i nisam krvarila. Dodatno sam usporila i pokusavam što manje se saginjati. Jer zbog puno kiretaza koje sam imala mogu se ranije početi otvarati. 
    Za tri tjedna novi pregled pa ćemo vidjeti. 
    ..
    Pisale ste za zaštitu za ogradice, ja to neću kupovati, barem ne odmah, jer na tečaju su više puta rekli da se ne preporučuje za prvih par mj.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Mia2023
    25. Ožujak 2023. 19:44

Mi smo danas pokupili dostavu iz Ikee. Stigao krevetić 🥰
    I kad smo već bili u Puli išli smo do h&m-a pa sam malo robice uzela, ali ono što me zbunjuje je to što ste pričale da je robica u h&m-u malo veća pa sad ne znam koja mi u biti tamo veličina treba za sam početak. Je li to h&m-ova 50 ili 56? Koja bi onda bila veličina recimo u C&A isto za početak? Samo da se znam orijentirat jer ovako kad gledam tu robicu meni sve minijaturno izgleda, ne znam procijeniti 😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

SAYuRI
    25. Ožujak 2023. 21:57

Curke, ima li koja od vas prozirni iscjedak bez mirisa, onako vodenast ko da ste se malo pisnuli , koji se posebno javi prilikom nekog fizickog napora. Meni se desava cijelu trudnocu, cim nesto fizicki sam aktivna, pojavi se. Kad mirujem nista. Nije plodna voda… 
    E sad me jedna cura na forumu podsjetila da vam kazem za ovu tekucinu za dezinfekciju, ja nisam ljubitelj elektricnih sterilizatora jer je tu hrpa posla oko toga , ja dva tri puta mjesecno sam znala otkuhati boce i dude u loncu, a sve ostalo potopim malo u ovo sredstvo i super mi je , mogu dude i flasice i sve…
    https://www.chicco.in/disinfectant-multipurpose-1000ml/8058664044955.html

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Meli18
    26. Ožujak 2023. 09:02

SAYuRI

Curke, ima li koja od vas prozirni iscjedak bez mirisa, onako vodenast ko da ste se malo pisnuli , koji se posebno javi prilikom nekog fizickog napora. Meni se desava cijelu trudnocu, cim nesto fizicki sam aktivna, pojavi se. Kad mirujem nista. Nije plodna voda…
    E sad me jedna cura na forumu podsjetila da vam kazem za ovu tekucinu za dezinfekciju, ja nisam ljubitelj elektricnih sterilizatora jer je tu hrpa posla oko toga , ja dva tri puta mjesecno sam znala otkuhati boce i dude u loncu, a sve ostalo potopim malo u ovo sredstvo i super mi je , mogu dude i flasice i sve…

Otkad sam prestala stavljati gel, poceo je mlijecno blijeli iscjedak..a ponekad je i vodenasti.. sve bez mirisa... Isto kao sto ti kazes.. Cim sam vise aktivna, tako se pojavi iscjedak... Mislila sam da je to normalno.. vjerojatno i je 😊
    Sto se tice dezinfekcije, dobila sam neki tester od froscha mi se cini tako da cu vjerojatno njega koristiti 😊 znaci, stavis prokuhati boce, dude i dolijes malo te tekucine, ili? Koliko otprilike?

Meli18
    26. Ožujak 2023. 09:08

Sto se tice spavacica, potkosulje itd... Ja sam ih mislila naruciti preko ove stranice https://svijet-trudnica.hr/ jeftine su a i znam da npr spavacice cu koristiti samo kad budem rodila i nakon poroda 😊
    Ili ako koja od vas ima neku drugu stranicu, neka podijeli 😊

SAYuRI
    26. Ožujak 2023. 09:37

Meli19

SAYuRI

Otkad sam prestala stavljati gel, poceo je mlijecno blijeli iscjedak..a ponekad je i vodenasti.. sve bez mirisa… Isto kao sto ti kazes.. Cim sam vise aktivna, tako se pojavi iscjedak… Mislila sam da je to normalno.. vjerojatno i je 😊
    Sto se tice dezinfekcije, dobila sam neki tester od froscha mi se cini tako da cu vjerojatno njega koristiti 😊 znaci, stavis prokuhati boce, dude i dolijes malo te tekucine, ili? Koliko otprilike?

Ne ne, sa ovom tekucinom samo potopis sta zelis dezinficirati u neku zdjelu , ubacis tekucinu i potopis 😜 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.