Pozdrav svima,
evo mene nakon tri godine! Sad s drugim bebachem, odnosno prvo curica, a sad nam stiže decko!
Ako moze mala pomoc ili utjeha ili sam ja mozda premirna pa da me alarmirate..
Naime, ovo je druga trudnoca, i svugdje pise da bebu osjetis ranije i sl., medutim, ja ne osjetim, mozda jesam nesto malo kao leptirice par puta, ali to je to. I prvo sam dosta kasno osjetila, tipa 21 tjedan, ali sam mislila da ce to sad prije.. Inace, sve super, trudnoca uredna, nema nikakvih problema..Pregled mi je 31.3...
Beba je jako nisko, to su mi rekli, ali kao, stigne se to jos promijeniti...Ne bi bas koristila onaj aparat za srceko (ne znam kako se tocno zove), jer jesam jednom u prvoj pa nismo mogli nac srce pa sam samo zavrsila u jos goroj panici i na hitnoj..na kraju ispalo sve ok...
Mislite da je to normalno jos sve, da ne panicarim unaprijed??
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;0/st/20230819/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/ca7b/preg.png
Oprostite, malo se jos snalazim..ne znam kako da editiram tekst ili obrisem ovaj iznad
Sad sam 18+2
Oprostite, malo se jos snalazim..ne znam kako da editiram tekst ili obrisem ovaj iznad
Sad sam 18+2
Treće dijete, osjetila sam ju možda nekoliko puta a vidiš koji sam tjedan 😁 isto imam napadaj panike bar jednom u danu jer kao treće je, pa morala bih to više i intenzivnije osjetiti, ali smirim se nekako i čekam preglede, i uvijek beba mase 😊
MareiKate uf, hvala ti na ovome...nije da se veselim tvojoj panici, al bar mi malo laksezajedno cemo panicariti..
thinkpurple nemam pojma, mozda je i to..morat cu pitati gin...na proslom pregledu mi je govorila kako je beba jako nisko i kako bi to mogla biti indikacija za carski, jer sam prvi porod zavrsila na hitnom carskom, pa sam se samo na to bila usredotocila, nadala sam se da cu ovaj put izbjeci carski, iako ni sama ne znam sta zelim
Pozdrav svima,
evo mene nakon tri godine! Sad s drugim bebachem, odnosno prvo curica, a sad nam stiže decko!
Ako moze mala pomoc ili utjeha ili sam ja mozda premirna pa da me alarmirate..
Naime, ovo je druga trudnoca, i svugdje pise da bebu osjetis ranije i sl., medutim, ja ne osjetim, mozda jesam nesto malo kao leptirice par puta, ali to je to. I prvo sam dosta kasno osjetila, tipa 21 tjedan, ali sam mislila da ce to sad prije.. Inace, sve super, trudnoca uredna, nema nikakvih problema..Pregled mi je 31.3…
Beba je jako nisko, to su mi rekli, ali kao, stigne se to jos promijeniti…Ne bi bas koristila onaj aparat za srceko (ne znam kako se tocno zove), jer jesam jednom u prvoj pa nismo mogli nac srce pa sam samo zavrsila u jos goroj panici i na hitnoj..na kraju ispalo sve ok…
Mislite da je to normalno jos sve, da ne panicarim unaprijed??
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;0/st/20230819/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/ca7b/preg.png
Ja sam 16 ravno i nosim trojke a dr je napomenula da do 21 se ne trebam ničem nadati tj da ću ih osjetit ranije tako da se uopće ne stresiram.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Mustra, ako te tjesi ja sam već 21.tj.,posteljica mi je straga (sto bi po logici značilo da bih jače trebala osjetiti), a i dalje uopće nisam sigurna osjetim li bebu ili crijeva. Na kontrolama je uvijek sve ok. Ne pada mi na pamet da kupim onaj prijenosni uređaj za slušanje otkucaja jer ne želim paničariti bezveze.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Osjetih oko kraja 20.tt kao neku ribicu/mjehurice (i isto razmisljala jesu li crijeva ili malac 😅), sad vec osjecam kad se rita (mali Rocky 😁), a zna mi se i izdizati trbuh kad krene. Obicno ujutro i navecer kad lezim, kroz dan imam osjecaj da spava.
Nisam kupovala baby watcher jer mislim da bih vise izludila s time da nadem otkucajem i ako ih ne skuzim nego ovako 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Meni je posteljica sprijeda i isto jos ne osjetim nista..mozda kao da jesam nesto ali nisam 100% 😅 sad na pregledu doktorica mi je isto rekla, da cu pomalo poceti osjetiti te neke mjehurice kada cu se jako koncentrirati na to ali da udarce cu osjetiti oko 23.tjedna. vidjet cemo 😊
Mene je baby watcher spasio 😊 kad sam lose volje upalim, slusam i ugasim 😊 bas me smiri taj zvuk... I ne treba puno da se nade srceko, jednom kada kuzis gdje je bebica 😊
Jutro zenske 😎
Da se malo javnem, vidim da ste sve dobro hvaka Bogu, nase mame trojki pogotovo 🥰 Uzivamo jos nekoliko tjedana blazenof drugog tromjesecja pa onda ulazak u zloglasno trece tromjesecje 😖 Mi smo super, samo sto sam ja ja prepatrpana poslom, ne znam vise gdje udaram majke mi a radit cu skoro do samog kraja,🫣
Neko je pitao, meni je posteljica sprijeda, ali ja osjetim fino bebu ima vec par tjedana, pogotovo kad legnem na stranu pa mi se cini da sam je zgnjecila pa krene da se rita🥺
Ljubim sve 😘😘 ( listu cu tokom dana azurirati)
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji