Moja se aktivira vise nakon sto jedem slatko, tako je i prosla. Jos su to slabi udarci, ali tu su.
Ja sam mislila bebi za spavanje mozda dugi bodi i ta ljetna vreca sta je kao dupla tetra pa cu vidjeti, mozda jos i hlacice na to obucem.
Moja prva je bljuckala pa sam svaki dan prala tetre vrecu i posteljinu, realno mi je dovoljno bilo kojih 15-20 kom tetri, 2 plahte (3 najbolje cisto ako se iskaka/izbljucka dok se prva susi), ali mi imamo susilicu pa je sve brzo gotovo. Vrecu bi mi izbljuckala svaku noc, po danu je spavala u dnevnom pod okom pa bi ju samo dekicom pokrila.
Ja sam za pocetak stavljala rucnik ispod plahte jer sam citala da se znoje od nepropusne plahte, a moja je imala tih koznih problema, nije mi nikad na madrac probilo.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Zaboravila sam napisat, uvijek sam imala 2 vrece, imam i sad jer nekad zna pelena tokom noci propustit pogotovo kad je tako mala bila i stalno dojila pa bi ju komplet presvlacila, tako da su 2 vrece meni bile minimum. Ali uzimala sam taman broj i broj vecu pa onda dalje uvijek broj veca da bar ta jedna duze traje, a kad je bila veca recimo sad za ljeto proslo sam uzela vrecu u koju cu je stavit i ovo ljeto.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala svima na utjehama! Nadam se da će ubrzo poceti se redovito javljati...
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;0/st/20230819/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/ae4d/preg.png
cordisoo - hvala na info oko odjece za spavanje. A gdje si kupovala te ljetne vreće, tj kako znam da su baš ljetne? Za dekice isto pitanje. Sve nesto gledam online (h&m, etherel itd) pa mi se sve cini dosta debelo.
Jucer sam isla online kupovati u h&m, stavila 5 stvari u kosaricu i vidjela da sam vec dosla do cifre od 70 eura . A sve je tako slatko!! Jos nisam klinknula "kupi", ali me mami. Cula sam da h&m ima ok bebi pamuk, ne znam kakav je c&a. Sve si mislim, mozda je jos malo prerano za kupovanje robice. Al opet, nadam se da ce sve biti ok i dalje, pa mi se cini lakse ako svaki mjesec nesto malo kupim nego da mi se svi troskovi zadnji mjesec nagomilaju,
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ja sam ljetnu vrecu narucila s minniegreenie baobaby s nogavicama, ali dosla je pred ljeto na web tako da sad nisam jos ni gledala.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Mi smo pregled obavili, sve je ok, anomaly isto super. I dalje je nekih 9-10 naprijed po rastu. Fino je šutirao sondu od ultrazvuka cijeli pregled, sramoti me od samog starta. Plus što nam je vrlo sretno pokazao svog pišonju 👌
Idući nam pregled 24.4. Prije toga ogtt moram obaviti.
Isto je posteljica sprijeda, ali počela sam osjećati pokrete kad sam bila 16+5. Sad smo 21+2 i osjećam se ko vešmašina kaj radi unutra, a i vidi se na van već dosta, skoči mi pola trbuha od udaraca.
Ima koja mama Cybex kolica i jeste možda 3u1 uzimale? Nekak su mi ta najviše u oko upala, a dobre su im recenzije
Pozz drage moje, evo ja sam isto obavila pregled kod drzavne ginekologice danas. Bebica je narasla, ima 226g i 18 cm. Danas sam 17+4, posteljica mi je isto sprijeda ali cini mi se da sam je pocela osjecati kao neko migoljenje, skakljanje. I to nekako vise na lijevu stranu i dr mi je potvrdila da je bebica lijevo, glava joj je kod mog pupka a nogice prema dolje u stranu a tu sam bas osjetila pa mislim da su to mogle biti nogice. Ali onako skroz njezno.
Inace sve je dobro, meskoljila se na pregledu, srceko kucalo i ja presretna. Dobro se osjecam samo sam extra umorna, ne znam jeste i vi. Nije bas kao na samom pocetku ono, ali neki umor mozda je do proljeca isto me bas prati i stalno osjecam kao neki pritisak u plucima kao pred prehladu ali nista... ostalo ok samo me išijas tu i tamo bas prereze. Pogotovo nakon posla. Planiram na komplikacije nakon svadbe i godisnjeg, tamo negdje 17.4. Rekla mi je doktorica da moze.
Sljedece imam anomaly scan 30.3. privatno, a 24.4. idem opet kod drzavne na pregled.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Bok cure, super za dobre preglede!!! Nek se taj trend i nastavi htjela sam se referirati na udarce, ocito je to jako individualno, ja sam ga pocela osjecati u 17.tj, iako mi je prva trudnoca i posteljica sprijeda, al eto moguce je. Sad ga vec dobrano osjetim s time da unazad par dana mi se mota nekim dijelom tijela oko pupka i doslovno pod prstom osjetim kako je tvrdo, moram priznati da mi je malo creepy
i jos sam htjela zahvaliti curki na komentarima za AS, al narucila sam ju u meduvremenu i dosla je i zapravo mi se cini jako dobrom! Umetak za novorodence je dosao uz nju i bas je cvrst, i ima bazu i cijela mi se cini stvarno bas jako sigurnom. Javim kad postavim u auto kak mi se to sve skupa cini..
Sretno na ostalim pregledima i drzim fige svima da cim vise i bolje osjetite vase bebice
Bok mame! 😍 Čestitam svima na dobrim pregledima i želim nam da tako bude sve do kraja trudnoće. Ja prijavljujem još jednu curicu 💗 u ponedjeljak sam bila na pregledu kod doktorice, a obavila sam i anomaly scan. Beba odlično napreduje i sve je u najboljem redu. Nakon svakog pregleda se osjećam presretno kad ju malo vidim. Osjetim ju negdje od 17 tjedna, a zadnja 2 dana je aktivnija nego inače. Najaktivnija je kad legnem na leđa.
Što se tiče opreme, imam sreću jer ću skoro sve naslijediti od bratove žene i muževe sestre 😄 obje taman imaju jednogodišnjake pa nije moglo ispasti bolje. Mi smo uložili u novi auto jer stari nije bio za bebe, jedva da je bio i za nas 😄
Imam pitanje vezano za baby monitor, imate li neke preporuke? Voljela bih nabaviti neki koji ima kameru i dobru vidljivost po noći.
28 god. 🤰
27 god. 🧍♂️
Bok mame! 😍 Čestitam svima na dobrim pregledima i želim nam da tako bude sve do kraja trudnoće. Ja prijavljujem još jednu curicu 💗 u ponedjeljak sam bila na pregledu kod doktorice, a obavila sam i anomaly scan. Beba odlično napreduje i sve je u najboljem redu. Nakon svakog pregleda se osjećam presretno kad ju malo vidim. Osjetim ju negdje od 17 tjedna, a zadnja 2 dana je aktivnija nego inače. Najaktivnija je kad legnem na leđa.
Što se tiče opreme, imam sreću jer ću skoro sve naslijediti od bratove žene i muževe sestre 😄 obje taman imaju jednogodišnjake pa nije moglo ispasti bolje. Mi smo uložili u novi auto jer stari nije bio za bebe, jedva da je bio i za nas 😄
Imam pitanje vezano za baby monitor, imate li neke preporuke? Voljela bih nabaviti neki koji ima kameru i dobru vidljivost po noći.
Pogledaj si Xiaomi kameru 360.. ja ju imam vec, trebala mi je za psa 😂 al ce super posluzit sad za bebicu. Stvarno je odlicna kamera i nije skupa, ja sam ju platila nekih 350kn. Jedino sta mora bit ukljucena u struju i spojena na wifi
Sortiraj odgovore
Najstariji